deaux
Válasz naggeri kommentjére
2014. ápr. 3. 9:22

6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
UTG deaux (€89.29) 179bb
UTG+1 Player3 (€86.50) 173bb
CO Player4 (€78.88) 158bb
BTN Player5 (€31.86) 64bb
SB Player6 (€68.07) 136bb
BB Player1 (€24.83) 50bb

Pre-Flop: (€0.75, 6 players) deaux is UTG :tc: :ks: :ah: :9h:
deaux raises to €1.75, 1 fold, Player4 calls €1.75, 3 folds

Flop: :th: :3c: :9c: (€4.25, 2 players)
deaux bets €3.25, Player4 calls €3.25

Turn: :8d: (€10.75, 2 players)
deaux bets €9, Player4 calls €9

River: :3h: (€28.75, 2 players)
deaux (€75.29)?

Fold to cbet ip, F,T,R:
45, 57, 72

Bet vs miss cb river 72%
River aggr 2,27
Flop 10% raise cbet, 2,7 aggr
Turn 2 aggr

Mit tegyen Hero?

flop játéka alapján, lehet nála fd,sd,t9,93 és esetleg overpár. 99,TT full kizárva jj-kk over+fd-vel szintúgy visszatolja. Turn játéka alapján kivehető a rangeből a sor és a sima over így maradt a kétpárok és fd-k, ill over +fd.

Riveren a fent emlitett rangeből az fd-t verjük. Ha betelünk mekkorát beteljünk? Ugy gondolom ha kisebbet betelünk akkor nem dobatunk overt, ha nagyot betelünk csak akkor.

naggeri
Válasz deaux kommentjére
2014. ápr. 3. 11:07

pot river

danfiu
Válasz deaux kommentjére
2014. ápr. 3. 11:14

ch el inditanek, mert a betnek semmi ertelmet nem latom tbh. max 67 et tudnank eldobatni vagy J7et de 1 arva sor blokker nelkul nem igazan betelnem a rivert.

Egyebkent nem ertem h a turn az miert bet?Ezen a kartyan nincs sok FE-d es riveren csomo kenyelmetlen spotba kerulsz

naggeri
Válasz danfiu kommentjére
2014. ápr. 3. 11:17

max 67 et tudnank eldobatni vagy J7et

de ha ezeket eldobja az bőven elég nem?

deaux
2014. ápr. 3. 11:58

ch el inditanek, mert a betnek semmi ertelmet nem latom tbh. max 67 et tudnank eldobatni vagy J7et de 1 arva sor blokker nelkul nem igazan betelnem a rivert.

Egyebkent nem ertem h a turn az miert bet?Ezen a kartyan nincs sok FE-d es riveren csomo kenyelmetlen spotba kerulsz

Protection ből beteltem, nem szerettem volna az fd-knek overeknek ingyen lapot adni. Azért beteltem továbbá ilyen nagyot, mert ezt már ugy vélem nem fogja lightam megraiselni semmi, és ami raisel azellen van egy easy dobásom.

De nyilván neked elhiszem ha aztmondod h nem kell ott a bet. Csak bizonytalan vagyok azokban a szizuációkban:

1.amikor ő betel turnon ha checkelek. Egy utcát check callozok és ezen a riveren kipotolok? (hiteles full rapp lenne)
2. chb-el akkor ezen a riveren ugyanúgy kibetelek?

Itt jön elő néha ezekben a szitukban h mindent az adott utcán akarok eldönteni mert néha "félek" a többutcás játéktól.

danfiu
Válasz deaux kommentjére
2014. ápr. 3. 12:12

de mivel elorol nyitottal csomsozr lesz par+ nutfd-d vagy OP+fd-d ami rtikan kepes valuezni a turnt, ha kicsit hatrebrol nyitottal volna akkor magasabb frekvenciaval lehet barellezni a turnt mert a rangedben tobb middleing card lesz

Naggeri: sztem nem dobna el, meg ami nagyon fontos h csomoszor ezen a runouton nem lesz sok handed amit vbetelni fogsz ezert nem is bloffolhetsz olyan sokat

naggeri
2014. ápr. 3. 12:52

Naggeri: sztem nem dobna el, meg ami nagyon fontos h csomoszor ezen a runouton nem lesz sok handed amit vbetelni fogsz ezert nem is bloffolhetsz olyan sokat

jaja, jogos !

Élő ügyfélszolgálat