Póker Fórum Archívum > Omaha és más póker fajták > Érdekes parti - 2008. 02. 18.

Argentína
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. febr. 19. 0:04

Ilyen helyzet nem fordulhat elo éloben, az egész parti és szituácio abszolut komolytalan!
Én amugy reraise potra mentem, de ha erre tolnak még egy potot akkor fold, de nem fogom kiröhögtetni magam 30 fontért, hogy pokerrel csak megadok...

Godmode
Válasz Argentína kommentjére
2008. febr. 19. 2:29

Én amugy reraise potra mentem, de ha erre tolnak még egy potot akkor fold, de nem fogom kiröhögtetni magam 30 fontért, hogy pokerrel csak megadok...

Komolyan bedobnad, ha visszatolnak rad? :eek: En egyebkent soha nem omahazom, ugyhogy nem birom optimalisan felmerni az ilyen szituaciokat

A haverom egyebkent a victoriaban dolgozik dealerkent... ;)

Argentína
Válasz Godmode kommentjére
2008. febr. 19. 4:01

A board JJ778, nálad JJ76, ha visszatolja nem 88 (itt csaka 6. legerosebb lap...) lesz nála! :)

Ja amugy nem idetartozik, de ma megvertek str8flush-sel!
Cake 3/6 FR, BB vagyok 97s, nincs emelés 4en vagyunk, flop Js9s9c, belehivok 18at, 2 call, turn 7s, hivok 60at, 1 dob, a másik all-in, nyilván call, mutat As10s, river 8s...Mondjuk ő nem full beulovel ult hanem csak 400 usd-vel. Ja ugyanez a srác 15 perccel korábban 2/4en preflop kicsinálta az AA-mat (na ilyen is régen volt: az utobbi 10-15 AA vs KK mindig megnyertem, az elmult 3 napban pedig Bosson SH KK vs AA preflop 5bol 5x jott a király! -ugy hogy végulis belefér:)) KKval, igaz itt is csak 250 usd volt neki!

Na GL all!

Angyisz
Válasz Argentína kommentjére
2008. febr. 21. 9:31

Én sem szoktam Omaházni, de én már a river előtt részt sem értem... Az még oké, hogy a floppnál nem nyitnék, mert mindenki bedobná. De aztán a turnnél sem? Magyarul megvárom, hogy lejöjjön valakinek a lyukas színsora? :|

want2push
Válasz Angyisz kommentjére
2008. febr. 21. 13:23

Én sem szoktam Omaházni, de én már a river előtt részt sem értem... Az még oké, hogy a floppnál nem nyitnék, mert mindenki bedobná. De aztán a turnnél sem? Magyarul megvárom, hogy lejöjjön valakinek a lyukas színsora? :|

Goldolkozz a következőképpen:
- Milyen lappal adnák meg a turn hívásodat? Hisz nálad van a két bubi, meg egy hetes. Talán valaki, akinél mondjuk Ts9s van? Reálisan feltételezés az, hogy ez a játékos megadja a turn emelésed az 1 db out-jával, csak azért mert ezzel esetleg straight flössre javulhat? Nem az, főleg, ha az egy kicsit is jó játékos!
- Ha viszont free card-ot adsz, akkor simán lehet, hogy valaki kézben KK, QQ, TT, esetleg más párral fullra javul, akitől legalább potnyi pénzt nyerhetsz a riveren. A játékosok ezekkel a lapokkal viszont szintén nem adhatnak meg egy turn hívást.

Élő ügyfélszolgálat