Regek ellen igyekszem nem csak AA-al 4betelni, és miután megcsináltam KKAx-el, felmerült bennem pár kérdés. :)
Arra gondoltam hogy csak akkor csinálom ha az A-hoz van színem, mert ha minden ds rundown-t és KKAx-et 4betelek az sok lesz.
UTG ($4.41) 44bb
Hero (CO) ($10) 100bb
BTN ($10) 100bb
SB ($4.97) 50bb
BB ($10.12) 101bb
Pre-Flop: ($0.15, 5 players) Hero is CO :kd: :qc: :ac: :kc:
1 fold, Hero raises to $0.30, BTN raises to $1.05, 2 folds, Hero raises to $3.30, BTN calls $2.25
Flop: :4s: :3h: :tc: ($6.75, 2 players)
Hero ?
Pl. egy ilyen flopon hogy fog bekerülni a pénz rosszabb ellen? Vagy akármilyen flopon? :)
Ha Cbetelek akkor dobnak mert AA-om van, ha nem Cbetelek az meg elég viccesen néz ki és nyilván nem blöfföl bele mert rundown-nal Cbeteltem volna, tehát AA-om van. Esetleg turn-ön lehet valami, de ott is nyílt lapokkal játszanék.
Kicsit sem tudok hívni a b/f látszatát keltve, szóval vagy beteszem a maradékot rosszul, vagy wat.
Lehet hogy ez deepen jobban működhetne (és csak IP?), és 100bb eff. inkább csak ds rundownokkal szélesítem a 4bet range-em.
Szerk: az tűnik a legjobb opciónak ha itt semmivel nem Cbetelek.
Az miért rossz, hogyha dobnak és elviszed kasszát? 100bb deepen kezdtétek, 1-es spr van floppon ezt itt be kell tenni. Ne csak a saját ranged nézd, hanem azt, hogy ő mivel 3betelhetet és mivel adja meg 4beted. Akkor ne cbetelj itt ha aggro és sokat betel akkor ha te elcheckeled a floppot, így véded a ch/c ranged.
Regek ellen igyekszem nem csak AA-al 4betelni, és miután megcsináltam KKAx-el, felmerült bennem pár kérdés. :)
Arra gondoltam hogy csak akkor csinálom ha az A-hoz van színem, mert ha minden ds rundown-t és KKAx-et 4betelek az sok lesz.
Pl. egy ilyen flopon hogy fog bekerülni a pénz rosszabb ellen? Vagy akármilyen flopon? :)
Ha Cbetelek akkor dobnak mert AA-om van, ha nem Cbetelek az meg elég viccesen néz ki és nyilván nem blöfföl bele mert rundown-nal Cbeteltem volna, tehát AA-om van. Esetleg turn-ön lehet valami, de ott is nyílt lapokkal játszanék.
Kicsit sem tudok hívni a b/f látszatát keltve, szóval vagy beteszem a maradékot rosszul, vagy wat.
Lehet hogy ez deepen jobban működhetne (és csak IP?), és 100bb eff. inkább csak ds rundownokkal szélesítem a 4bet range-em.
Szerk: az tűnik a legjobb opciónak ha itt semmivel nem Cbetelek.
Preflop asszem kicsit laza az izolálás, gondolom attól függ hogy kik ülnek mögöttem, de ennél gyengébb lapokat már biztos hogy dobnék.
A flop bet size utólag nem tetszik. Indukálni akartam, de ha x/r-elni akarnak akkor azt nagyobb betre is megteszik, nem hiszem hogy ettől függ, és így olcsóbban le is javulhatnak.
Bár első sorban a board textúrájához igazítom a cbet méretét, ha fd is lett volna kint akkor potot hívok.
Turn-ön is talán túl kicsit hívtam, b/f volt a terv és arra gondoltam hogy ha nagyot hívok akkor komittálom magam.
Próbálok átállni az omahás gondolkodásmódra, de lehet hogy kicsit túlkompenzáltam a river check-el. :)
Van még itt valuebetem? Az ellenfélről sokat nem tudok, 42/10, keveset x/r-elt eddig, de nagyon passzív, így a call range-e sem feltétlenül gyenge.
$0.10/$0.25 Pot Limit Omaha Hi
PokerStars
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG ($50.81) 203bb
UTG+1 ($68.06) 272bb
Hero (CO) ($25) 100bb
BTN ($27.19) 109bb
SB ($9.99) 40bb
BB ($31.62) 126bb
Pre-Flop: ($0.35, 6 players) Hero is CO :7d: :9c: :6d: :9s:
1 fold, UTG+1 calls $0.25, Hero raises to $1.10, 2 folds, BB calls $0.85, UTG+1 calls $0.85
Flop: :9h: :2s: :tc: ($3.40, 3 players)
BB checks, UTG+1 checks, Hero bets $2.30, BB calls $2.30, UTG+1 calls $2.30
Turn: :kh: ($10.30, 3 players)
BB checks, UTG+1 checks, Hero bets $5.70, BB folds, UTG+1 calls $5.70
River: :8d: ($21.70, 2 players)
UTG+1 checks, Hero checks
Final Pot: $21.70
UTG+1 shows a pair of Tens
:4c: :6c: :ah: :th:
Hero shows a straight, Six to Ten
:7d: :9c: :6d: :9s:
Hero wins $20.78 (net +$11.68)
BB lost $3.40
UTG+1 lost $9.10
OFF: Milyen a pl25 mezőny a pl10-hez képest? :)
OFF: Milyen a pl25 mezőny a pl10-hez képest? :)
Én még a fish arányt növelem perpill, de ha te így haladsz, akkor február végére pl50 :D GL
Turn miért bet/fold?
Turn miért bet/fold?
Mert rosszabb nem hiszem hogy rám tolja, csak azt felejtem mindig el hogy akkor is vannak outjaim, meg nagy a pot, tök jó az is ha dobnak, stb. :)
Miután posztoltam ez eszembe jutott, de már nem akartam szerkeszteni.
Szóval turn-ön tőt tolnék. :)