Nnna, egy időre most hanyagolom a pókert...
Nnna, egy időre most hanyagolom a pókert...
mi tortent?
No mégsem adjuk fel:) Túl addikt vagyok ahhoz, meg küzdhet ellenem a zerengé, de végül legyűröm majd:)
Eldöntöttem, hogy kicsit jobban neki kell feküdnöm a mennyiségnek, mert rohadt lusta vagyok. Azért nem lesz belőlem danfiu:) de igyekszem napi 1-2K handet letolni (omg, hogy bír ilyen 7K handeket lezúzni? Ma nyomtam kb 1,6K-t, de a végére már rohadtul untam, meg fáradt voltam, stb).
Szóval a terv (a Heidegger-i filozófia egyik jelmondatával élve): Vissza az alapokhoz:)
PLO2-t fogok tolni, sokat igyekszem note-olni, meg bejelölni handeket, amik érdekesek, vagy szarul játszottam, vagy nem tudom mit kellett volna tenni. Közben megnézek 1-2 videót, hátha segít kiiktatni pár leakemet. Nyomom ezerrel a pokit, és remélhetőleg nyerek is:)
Mai session nem lett túl acélos, de ez csak a második fele miatt van (az első felében +9bi-nél álltam, de utána elkezdett vicceskedni az rng, aztán vissza is ment az egész kb:-/ )
Grafikon:
Statok:
Ja, még történt valami móka:D Beült az egyik asztalhoz Simakos (mint a képen is látni SNE-t már elérte:D ) nem tudom mit keresett ott, valszeg csak valami új beállítást próbált ki, de azért móka volt (pláne, hogy még csak nem is full stackkel ült be:) )
Fuu, kicsit cs vagy, nah jo nagyon.Flop cbet es turn cbet rettenetesen magas, de gondolom ezt tudod.Kb te mindent lefloatolsz es probalsz reppelgetni dolgokat, de sztem ploalacsonyon nem kell tul komplikalni a dolgokat.
Fuu, kicsit cs vagy, nah jo nagyon.Flop cbet es turn cbet rettenetesen magas, de gondolom ezt tudod.Kb te mindent lefloatolsz es probalsz reppelgetni dolgokat, de sztem ploalacsonyon nem kell tul komplikalni a dolgokat.
Üdv újra a fedélzeten. Jó lesz megint olvasgatni a topic-od. GL!
Szombaton PLO nap lesz a Fordanban, délután kezdődik. Lesz 2K HUF FO pot limit Omaha és utána Omaha CG. Én is megyek, de én a 17:00 -tól kezdődő NL Holdem 15K SC -ra.
Csak gondoltam szólok :)
Szombaton PLO nap lesz a Fordanban, délután kezdődik. Lesz 2K HUF FO pot limit Omaha és utána Omaha CG. Én is megyek, de én a 17:00 -tól kezdődő NL Holdem 15K SC -ra.