Ki akar játszani?
Sziasztok pókeresek!
Mielőtt a lényegre térnék, elmondom miért is írom ezt. Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már rettenet unom a Holdemet, és nem csak azért, mert a csapból is ez folyik és mindenki ezt látja, hanem mert... unom na.
Egy haverommal kitaláltuk, hogy csinálunk házi partikat magunknál, ahol valamiféle kezdeményezést kezdeményezünk kezdeményezni azt illetően, hogy más játékokat is játszunk, mint a NL Holdem. Ilyeneket, mint Omaha, Stud játékok, akár 5 Draw, vagy Guts, vagy akármi, de ne
csak Holdem.
Én sepckó osztóként dolgozom, ebből élek és most hogy kibéreltünk egy elég nagy lakást, veszünk asztalt is, szóval gondoltam, meghirdetem itt a pókerakadémián, hogy akinek lenne kedve vegyes játékokat játszani, az nyugodtan jelezze, lehet jönni. Készítettem egy profilt Living Poker Room néven az iwiwen, úgyhogy... hajrá.
Természetesen pókerterem-szerűen akarunk működni, ezért lesz rake is, de gondolom aki játszik, az hozzászokott ehhez. Nem egy előkelő pókerterem, viszont lehet inni, cigizni, hülyülni és folytathatnám a sort, persze csak ésszerű kereteken belül.
Szóval akit érdekel, jelezze a wiwen, vagy a timprice@freemail.hu.
Üdvözlettel: T83
Győrben lenne?
Az iwiw-en Budapest a helyszín. Ügyes próbálkozás, csak vigyázni kell!
-
Neeeem...:)
Abszolúte Budapesti helyszín, a Práter és a Szigony utca sarkán, a práter 59 sz. alatt. Lesznek osztó csajok, meg minden játék, meg minden, szóval lehet jelentkezni nyugodtan.
Üdv
volt egy laza 2 honapos csuszas a válasszal :D :D