Póker Fórum Archívum > Omaha és más póker fajták > Limit Triple Draw 2-7 Lowball

sportember
Válasz reirreT kommentjére
2011. ápr. 6. 11:15

milyen lapot versz el, ami a 3 csere után 3betel, majd stand pat után is 3betel?

csak gigafish ellen tenném, aki nem tudja a szabályokat se :)

rockett
Válasz sportember kommentjére
2011. ápr. 6. 11:28

ellenfél azért elég máker volt, de elsőnél túl aggro voltál 87-el, ahhoz nem elég jó, a másodiknál meg cserélném a 9-est

Cshősz
Válasz rockett kommentjére
2011. ápr. 6. 22:04

876al fish ellen sem hinném,h megéri valueraiselgetni ilyen szituban

CO 763 fold pre, rettentő marginális
97el a későbbiekben ellenfél & read függő

andada
Válasz Cshősz kommentjére
2011. ápr. 9. 12:53

egy érdekes hand

Full Tilt Poker Game #29751989974: Table Misty Glenn (6 max) - $1/$2 - Limit 2-7 Triple Draw - 12:43:03 CET - 2011/04/09 [06:43:03 ET - 2011/04/09]
Seat 1: JRoundersxxx ($26.25)
Seat 2: OrangeWater ($30.50)
Seat 3: fradis78 ($79.50)
Seat 4: icemaniw ($20)
Seat 5: makeranyu ($43.75)
Seat 6: liloulix ($18.50)
makeranyu posts the small blind of $0.50
liloulix posts the big blind of $1
The button is in seat #4
*** HOLE CARDS ***
Dealt to makeranyu [Js Ts 2c 4s 3d]
JRoundersxxx folds
OrangeWater raises to $2
fradis78 folds
icemaniw calls $2
makeranyu calls $1.50
liloulix raises to $3
OrangeWater raises to $4
icemaniw calls $2
makeranyu calls $2
liloulix calls $1
*** FIRST DRAW *** (Pot: $16)
makeranyu discards 2 cards [Js Ts]
liloulix discards 1 card
OrangeWater discards 1 card
icemaniw discards 2 cards
Dealt to makeranyu [2c 4s 3d] [Jc 9h]
liloulix is dealt 1 card
OrangeWater is dealt 1 card
icemaniw is dealt 2 cards
makeranyu checks
liloulix checks
OrangeWater bets $1
icemaniw calls $1
makeranyu calls $1
liloulix calls $1
*** SECOND DRAW *** (Pot: $20)
makeranyu discards 2 cards [Jc 9h]
liloulix discards 1 card
Dealt to makeranyu [2c 4s 3d] [9d 7d]
liloulix is dealt 1 card

Na kérdésem a következő, ezen a ponton ti mit játszanátok? chek call, chek/raise:S, esetleg lead. Ha valaki erősködik akkor értelemszerűen megtörni, de ha nem? komolyan annyi lehetőség van itt a lapunk megjátszására h azt el se hiszem. ellenfelekről annyi infóm van h icemaniw jó nagy fish, másik 2 szolid regulár. rólam elég agresszív kép áll fent

rockett
Válasz andada kommentjére
2011. ápr. 9. 13:13

Full Tilt Poker Game #29751989974: Table Misty Glenn (6 max) - $1/$2 - Limit 2-7 Triple Draw - 12:43:03 CET - 2011/04/09 [06:43:03 ET - 2011/04/09]
Seat 1: JRoundersxxx ($26.25)
Seat 2: OrangeWater ($30.50)
Seat 3: fradis78 ($79.50)
Seat 4: icemaniw ($20)
Seat 5: makeranyu ($43.75)
Seat 6: liloulix ($18.50)
makeranyu posts the small blind of $0.50
liloulix posts the big blind of $1
The button is in seat #4
*** HOLE CARDS ***
Dealt to makeranyu [Js Ts 2c 4s 3d]
JRoundersxxx folds
OrangeWater raises to $2
fradis78 folds
icemaniw calls $2
makeranyu calls $1.50
liloulix raises to $3
OrangeWater raises to $4
icemaniw calls $2
makeranyu calls $2
liloulix calls $1
*** FIRST DRAW *** (Pot: $16)
makeranyu discards 2 cards [Js Ts]
liloulix discards 1 card
Dealt to makeranyu [2c 4s 3d] [Jc 9h]
liloulix is dealt 1 card
makeranyu checks
liloulix checks
OrangeWater bets $1
icemaniw calls $1
makeranyu calls $1
liloulix calls $1
*** SECOND DRAW *** (Pot: $20)
makeranyu discards 2 cards [Jc 9h]
liloulix discards 1 card
Dealt to makeranyu [2c 4s 3d] [9d 7d]
liloulix is dealt 1 card

Na kérdésem a következő, ezen a ponton ti mit játszanátok? chek call, chek/raise:S, esetleg lead. Ha valaki erősködik akkor értelemszerűen megtörni, de ha nem? komolyan annyi lehetőség van itt a lapunk megjátszására h azt el se hiszem. ellenfelekről annyi infóm van h icemaniw jó nagy fish, másik 2 szolid regulár. rólam elég agresszív kép áll fent

hát-hát...check/call, a 9 magas azért 3 ellenfél ellen könnyen elvérzik, sztem cserélném a 9-est és imádkoznék jobbért. ha csak 1-2 ellenfeled lenne talán azt mondom oké,de plusz SB-n ülsz ha jól látom, a legrosszabb pozíció:S

andada
2011. ápr. 9. 13:38

hát-hát...check/call, a 9 magas azért 3 ellenfél ellen könnyen elvérzik, sztem cserélném a 9-est és imádkoznék jobbért. ha csak 1-2 ellenfeled lenne talán azt mondom oké,de plusz SB-n ülsz ha jól látom, a legrosszabb pozíció:S

Ez mind igaz, de ha cserélek szerinted összesen hány jóm lehet? kint van osztva én lapjaimon kívül 15 lap amiből ha jól számolom 11 kis lap, tehát ha 7esra húzok az outjaim fele minimum ki van lőve, és akkor most optimistán becsültem. Ez persze igaz a többiekre is, itt már nehéz lesz jó showdownképes lapot csinálni.

rockett
2011. ápr. 9. 14:33

Ez mind igaz, de ha cserélek szerinted összesen hány jóm lehet? kint van osztva én lapjaimon kívül 15 lap amiből ha jól számolom 11 kis lap, tehát ha 7esra húzok az outjaim fele minimum ki van lőve, és akkor most optimistán becsültem. Ez persze igaz a többiekre is, itt már nehéz lesz jó showdownképes lapot csinálni.

nehéz ügy...végülis mit csináltál?

andada
2011. ápr. 9. 14:46

nehéz ügy...végülis mit csináltál?

végül úgy döntöttem, hogy chekkel semmivel se leszek okosabb, chek raissel "picit" túljátszanám a lapomat, így a bet mellett döntöttem, azzal a tervel, hogy ha bárki visszajátszik rám akkor megadom és cserélek, ha csak callt kapok akkor megállok és chek foldolok a 2 regnek és chek callolok a fishnek. persze továbbra is kíváncsi vagyok a véleményetekre:)

rockett
2011. ápr. 9. 15:05

végül úgy döntöttem, hogy chekkel semmivel se leszek okosabb, chek raissel "picit" túljátszanám a lapomat, így a bet mellett döntöttem, azzal a tervel, hogy ha bárki visszajátszik rám akkor megadom és cserélek, ha csak callt kapok akkor megállok és chek foldolok a 2 regnek és chek callolok a fishnek. persze továbbra is kíváncsi vagyok a véleményetekre:)

c/r HU-ba jó lenne:) amúgy tetszik a gondolatmenet +1

andada
2011. ápr. 9. 15:11

[QUOTE=rockett;303430]c/r HU-ba jó lenne:)

huban vagy hu potban itt nagyon standard a chek raise, szinte a legjobb lapod van rá, ha megadja a betedet akkor megállsz ha visszahív akkor könnyen megtöröm vagy ellenfélfüggően megállok.

Na még annyi tartozik a gondolatmenetemhez, hogy itt engem a 2 reg erős lapra fog tenni, hiszen 3 ember ellen legrosszabb poziból tuti nem fogok rosszal betelni, így tán 1-2 gyengébb playa a rossz 87eteit is megtörheti, plusz ugye azért chek fold, mert nem hiszem h akkora leveling lenne ezen a szinten, hogy valaki itt blufből beteljen, plusz 87eket nagyon simán chek backelnek.

Élő ügyfélszolgálat