Valami strategy guideból vagy videóból még nagyon régen, azóta ezzel kelek, ezzel fekszem, eddig bajom nem lett belőle :)
Régen lehet, hogy igaz volt, de ez a pókerfajta ugyanúgy fejlődik, mint a többi, és sokkal agresszívebb a játék mint akár egy éve (mondjuk én inkább európai főműsoridőben játszom, és max az ellenfelek fele amcsi, a többi angol, skandináv stb...). Nem tudom a Starson milyen, de a Fultilten egyébként jó játékosok 9 magas kész handdel képesek 3-betelni.
Valószínűleg kicsi lesz a varianciánk, ha pl. holdemben dry boardon bottom settel checkbackelünk két utcán, viszont rengeteg valuet vesztünk.
Egyetértek Cshősszel, ezt a második csere után 3betelni kellett volna, a végén pedig bet/call
bankroll
milyen bakrollmanagmegntet javasoltok ehhez a játékhoz?
..., itt nem 2 utcás checkbackrôl volt szó, hanem flop 4bet és turn raiserôl egy olyan limiten, ahol még eddig nem láttam, hogy erôsködtek volna 7-esnél rosszabbal.
milyen bakrollmanagmegntet javasoltok ehhez a játékhoz?
Full Tilt Poker $5 + $0.25 Heads Up Limit 2-7 Triple Draw Lowball Tournament - t100/t200 Limit - 2 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BTN/SB: t700 7 BBs
Hero (BB): t2300 23 BBs
Pre Draw: (1.5 SB) Hero is BB with J 4 3 2 2
BTN/SB raises, Hero 3-bets, BTN/SB calls
First Draw: (6 SB) (2 players)
Hero draws 2, BTN/SB draws 2
Hand: 6 4 3 2 2
Hero bets, BTN/SB calls
Second Draw: (4 BB) (2 players)
Hero draws 1, BTN/SB draws 1
Hand: K 6 4 3 2
Hero bets, BTN/SB calls
Third Draw: (6 BB) (2 players)
Hero draws 1, BTN/SB stands pat
Hand: Q 6 4 3 2
Hero bets, BTN/SB folds
A fold eq.-t ne becsüljük alá soha. Hagyott maga előtt egy kisvakot, mindezt miután a harmadik cserénél stand patot jelentett. :)
A fold eq.-t ne becsüljük alá soha. Hagyott maga előtt egy kisvakot, mindezt miután a harmadik cserénél stand patot jelentett. :)
Poker Stars $0.50/$1.00 Limit 2-7 Triple Draw Lowball - 4 players
Pre Draw: (1.5 SB) Hero is BB with 8 7 5 4 2
CO folds, BTN raises, SB folds, Hero 3-bets, BTN caps!, Hero calls
First Draw: (8.5 SB) (2 players)
Hero stands pat, BTN draws 2
Hand: 8 7 5 4 2
Hero bets, BTN calls
Second Draw: (5.25 BB) (2 players)
Hero stands pat, BTN draws 3
Hero bets, BTN calls
Third Draw: (7.25 BB) (2 players)
Hero stands pat, BTN draws 1
Hero bets, BTN raises, Hero calls
Final Pot: 11.25 BB
Hero mucks 8 7 5 4 2
BTN shows 7 6 4 3 2 (Lo: 7,6,4,3,2)
BTN wins 10.75 BB
(Rake: $0.50)
Egyik dolog az, hogy sorrendben kettőt, hármat(?!), egyet cserélt, de inkább az lenne a lérdés, hogy ilyen monster draw + 8 -cal oop cseréljük a nyolcast, vagy megnézzük mit csinál, vagy sp-n maradunk végig?
Poker Stars $0.50/$1.00 Limit 2-7 Triple Draw Lowball - 4 players
Pre Draw: (1.5 SB) Hero is BB with 8 7 5 4 2
CO folds, BTN raises, SB folds, Hero 3-bets, BTN caps!, Hero calls
First Draw: (8.5 SB) (2 players)
Hero stands pat, BTN draws 2
Hero bets, BTN calls
Second Draw: (5.25 BB) (2 players)
Hero stands pat, BTN draws 3
Hero bets, BTN calls
Third Draw: (7.25 BB) (2 players)
Hero stands pat, BTN draws 1
Hero bets, BTN raises, Hero calls
Final Pot: 11.25 BB
Hero mucks 8 7 5 4 2
BTN shows 7 6 4 3 2 (Lo: 7,6,4,3,2)
BTN wins 10.75 BB
(Rake: $0.50)
Egyik dolog az, hogy sorrendben kettőt, hármat(?!), egyet cserélt, de inkább az lenne a lérdés, hogy ilyen monster draw + 8 -cal oop cseréljük a nyolcast, vagy megnézzük mit csinál, vagy sp-n maradunk végig?
hova tűnt a limitem?:O
Utóbbi egy hétben ráálltam a 27 td hu sng-re. 6 dolcsis turbot meg 5 dolcsis simát toltam, és eléggé jól ment. reggel még játszottam, és mire délután hazaértem azt vettem észre, h ez a 2 sng eltűnt az ftp kínálatából. Van még egy nagy nyerő reg, ő 5 dolcsin és 10 dolcsin tolta, érdekes mód a 10es sng is eltűnt, viszont a 11es turbo megmaradt. Szerintetek simán összeeskvés elméleteket gyártok?:)
Szerintetek simán összeeskvés elméleteket gyártok?:)