Póker Fórum Archívum > Omaha és más póker fajták > Limit Triple Draw 2-7 Lowball

rockett
Válasz Jonas 77 kommentjére
2011. márc. 25. 12:44

Bocs hogy ideszemetelek:

2-7 Triple Draw for Beginners - teflonjon001 - Railbirds.com

Ez jó lesz indulásnak? Kemény 1db 2-7TD heads up tornán akarok elindulni, és szeretném legalább a szabályokat érteni.

Köszi
J

PS: A lényeg hogy rockett-et egyetlen egyszer elverjem benne :D :D :D

Ahhoz lesz egy-két szavam:D Jobban tudom ajánlani Iteo írását, bár kezdésnek ez sem rossz, főleg mert neked sokkal jobb az angolod mint az enyém:)
De hogy HUsnghez ebben a műfajban bármit is találnál-e azt nem tudom, az én játékom saját fejlesztésű:P

Jonas 77
Válasz rockett kommentjére
2011. márc. 25. 13:14

Ahhoz lesz egy-két szavam:D Jobban tudom ajánlani Iteo írását, bár kezdésnek ez sem rossz, főleg mert neked sokkal jobb az angolod mint az enyém:)
De hogy HUsnghez ebben a műfajban bármit is találnál-e azt nem tudom, az én játékom saját fejlesztésű:P

Remélem van play money 2-7TD hu sng starson... Ha van, reszkess!!! :D

rockett
2011. márc. 25. 13:17

Remélem van play money 2-7TD hu sng starson... Ha van, reszkess!!! :D

tolhatunk egy play money sessiont home gamesben egy rövidet ha gondolod:)
csinálok asztalt, gyere ha van kedv, be is ülök:)

update: már kész is, Dziban II fast asztal home gamesen belül nálam

Jonas 77
2011. márc. 25. 13:21

tolhatunk egy play money sessiont home gamesben egy rövidet ha gondolod:)
csinálok asztalt, gyere ha van kedv, be is ülök:)

update: már kész is, Dziban II fast asztal home gamesen belül nálam

Jó lenne de épp melóban vagyok :))
Hétvégén szintén nem tudok játszani, de jövő héten valamelyik hétköznap benne lennék.

rockett
2011. márc. 25. 13:24

Jó lenne de épp melóban vagyok :))
Hétvégén szintén nem tudok játszani, de jövő héten valamelyik hétköznap benne lennék.

affene:D akkor majd megbeszéljük, nekem késő délutánonként-este jó általában.
az előbb egy ritka nagy idiótával HU-ztam lazán patelt, párokkal és sorral is, de néha azért volt 7-8 magas is nála szóval nem vágtam mi van:D

Jonas 77
2011. márc. 25. 13:37

Remélem nem bánjátok, reklámozok itt is egy kicsit:

https://poker-akademia.com/vBulletin/poker-akademia-versenyek/15972-pa-hu-challenge-2011-reloaded-4.html#post297824

Lesz egy versenysorozat ami jövő héten indul (HU MTT-k akadémiásoknak),
a bónusz verseny 2-7TD lesz (Május 15. Vasárnap).

Remélem néhányan benéztek majd :)

andada
2011. márc. 25. 14:01

affene:D akkor majd megbeszéljük, nekem késő délutánonként-este jó általában.
az előbb egy ritka nagy idiótával HU-ztam lazán patelt, párokkal és sorral is, de néha azért volt 7-8 magas is nála szóval nem vágtam mi van:D

ők azok akik érzik, hogy kicsit kell gyűjteni:)

reirreT
Válasz daPEPEhu kommentjére
2011. márc. 25. 14:05

én sem dobnék, bár sztem riveren ezek a betek után többször lesz nálad a rosszabb kéz

Az lehet, hogy többször lesz nálad rosszabb kéz, de nem kell a potot 50%-ban nyerni ahhoz, hogy +EV-s legyen a call.

Szerintem simán? el lehetett engedni.
Ha nem teljesen fogalmatlan agro fish mind a kettő akkor az egyiknél biztos a 7es magas és mi azt sem verjük.

A 4 lehetséges hetesből egyet verünk, egyel splitelünk, kettő ellen veszítünk, viszont abban igazat adok hogy ilyen alacsony téten csak nut közeli lappal capelnek riveren.

Nem játszottam jól ebben a handben, de azért a dobás egész szépnek tűnt :)

Poker Hand History #4819951- Pokerhand.org

Nem akarok most visszakeresni, de nem ezt a handet postoltad Iteo-nak a másik oldalon még régebben aki azt mondta, hogy szép dobás volt? Mintha láttam volna már valahol és elég régi is ahhoz...

meg én sokkal kisebb limiten is játszom, ezért simán eltérhet a véleményünk

Magasabb limiten egyre LAG-abb a játék, van ahol már pl. a 87 is nuts...

andada
Válasz reirreT kommentjére
2011. márc. 26. 12:46

mai nap játszottam eddigi legviccesebb ellenfelemmel. Nem tudott cserélni, viszont a szabályokat tudta, vagyis érezte, hogy kicsiket kell gyűjteni és a pár nem jó. A vicc az, hogy nem tudtam ellene lapot csinálni végén mindig bepárosodtam, vagy ha sikerült vmi showdownképes lapot csinálni, akkor nála monster volt csere nélkül:D kétszer volt 87e egyszer meg 95je:) így egyszer all in is kerültem ellene de végül sikerült megverni a q magasát, és nagy nehezen behúztam a hut:)

rockett
Válasz andada kommentjére
2011. márc. 26. 12:53

mai nap játszottam eddigi legviccesebb ellenfelemmel. Nem tudott cserélni, viszont a szabályokat tudta, vagyis érezte, hogy kicsiket kell gyűjteni és a pár nem jó. A vicc az, hogy nem tudtam ellene lapot csinálni végén mindig bepárosodtam, vagy ha sikerült vmi showdownképes lapot csinálni, akkor nála monster volt csere nélkül:D kétszer volt 87e egyszer meg 95je:) így egyszer all in is kerültem ellene de végül sikerült megverni a q magasát, és nagy nehezen behúztam a hut:)

ezek a mágusok már csak ilyenek:D

Élő ügyfélszolgálat