Bocs hogy ideszemetelek:
2-7 Triple Draw for Beginners - teflonjon001 - Railbirds.com
Ez jó lesz indulásnak? Kemény 1db 2-7TD heads up tornán akarok elindulni, és szeretném legalább a szabályokat érteni.
Köszi
J
PS: A lényeg hogy rockett-et egyetlen egyszer elverjem benne :D :D :D
Ahhoz lesz egy-két szavam:D Jobban tudom ajánlani Iteo írását, bár kezdésnek ez sem rossz, főleg mert neked sokkal jobb az angolod mint az enyém:)
De hogy HUsnghez ebben a műfajban bármit is találnál-e azt nem tudom, az én játékom saját fejlesztésű:P
Remélem van play money 2-7TD hu sng starson... Ha van, reszkess!!! :D
tolhatunk egy play money sessiont home gamesben egy rövidet ha gondolod:)
csinálok asztalt, gyere ha van kedv, be is ülök:)
update: már kész is, Dziban II fast asztal home gamesen belül nálam
Jó lenne de épp melóban vagyok :))
Hétvégén szintén nem tudok játszani, de jövő héten valamelyik hétköznap benne lennék.
Remélem nem bánjátok, reklámozok itt is egy kicsit:
https://poker-akademia.com/vBulletin/poker-akademia-versenyek/15972-pa-hu-challenge-2011-reloaded-4.html#post297824
Lesz egy versenysorozat ami jövő héten indul (HU MTT-k akadémiásoknak),
a bónusz verseny 2-7TD lesz (Május 15. Vasárnap).
Remélem néhányan benéztek majd :)
affene:D akkor majd megbeszéljük, nekem késő délutánonként-este jó általában.
az előbb egy ritka nagy idiótával HU-ztam lazán patelt, párokkal és sorral is, de néha azért volt 7-8 magas is nála szóval nem vágtam mi van:D
én sem dobnék, bár sztem riveren ezek a betek után többször lesz nálad a rosszabb kéz
Szerintem simán? el lehetett engedni.
Ha nem teljesen fogalmatlan agro fish mind a kettő akkor az egyiknél biztos a 7es magas és mi azt sem verjük.
Nem játszottam jól ebben a handben, de azért a dobás egész szépnek tűnt :)
Poker Hand History #4819951- Pokerhand.org
meg én sokkal kisebb limiten is játszom, ezért simán eltérhet a véleményünk
mai nap játszottam eddigi legviccesebb ellenfelemmel. Nem tudott cserélni, viszont a szabályokat tudta, vagyis érezte, hogy kicsiket kell gyűjteni és a pár nem jó. A vicc az, hogy nem tudtam ellene lapot csinálni végén mindig bepárosodtam, vagy ha sikerült vmi showdownképes lapot csinálni, akkor nála monster volt csere nélkül:D kétszer volt 87e egyszer meg 95je:) így egyszer all in is kerültem ellene de végül sikerült megverni a q magasát, és nagy nehezen behúztam a hut:)
mai nap játszottam eddigi legviccesebb ellenfelemmel. Nem tudott cserélni, viszont a szabályokat tudta, vagyis érezte, hogy kicsiket kell gyűjteni és a pár nem jó. A vicc az, hogy nem tudtam ellene lapot csinálni végén mindig bepárosodtam, vagy ha sikerült vmi showdownképes lapot csinálni, akkor nála monster volt csere nélkül:D kétszer volt 87e egyszer meg 95je:) így egyszer all in is kerültem ellene de végül sikerült megverni a q magasát, és nagy nehezen behúztam a hut:)