Póker Fórum Archívum > Omaha és más póker fajták > Minden ami Omaha Hi-Low!! (MTT,SNG,CASH)

soux
Válasz bakyka kommentjére
2013. ápr. 27. 13:56

Főleg, hogy nem big stackek ellen mentél atisz! :) AAxx-et csapkodjátok. :D:D:D:D

pszibu
Válasz atisz kommentjére
2013. ápr. 27. 14:57

De a szimulátor pont azt mutatja, hogy 2 all in után már nem érdemes berakni low nélkül, mert csak 40% esélyem van a nyerésre random hand-ek ellen.

arra azért felhívnám a figyelmed, hogy az a 40% többet ér 3way, mint ha 2x raknád be 60%-on headsup.

soux
Válasz pszibu kommentjére
2013. ápr. 27. 23:44

Ma is szétszívta a vérem PS. Mind1.. :( Többség AAxx bukta.
1. :Ac::Ad::8d::6c: Miért pusholjuk be preflop.
No Limit Omaha Hi/Lo Hand, $0.05/$0.10, bradlacko | BOOM! Hand Replayer
2. :Ad::8d::8h::2h: Ezek b@sznak rohadtul tiltre.
3. :As::Ac::5c::4d: Regulár ellen. Most is feltenném az életem erre a handre. :D
Pot Limit Omaha Hi/Lo Hand, $0.10/$0.25, bradlacko | BOOM! Hand Replayer
4. :As::Ah::8h::Js: A hand visszanézésénél ismét felment a vérnyomásom azt hiszem. :D
5. :As::Ad::6d::3h: Player 5 játékát kiemelném. :)
No Limit Omaha Hi/Lo Hand, $0.10/$0.25, bradlacko | BOOM! Hand Replayer
6. :Ac::Ad::4d::3h: Ez volt a csúcs ma nem hiszem el. :(:mad:

Kérdés: Ti mit csináltok ebben a szituban? Ellenfelünk nagyon aggro játékos láttunk már tőle hajmeresztő moveokat.
Statok: VPIP/PFR= 52/30 3bet= 12,9 Cbet= 81

7. :Kc::Kh::4h::3d:
Riveren viszonylag sokat gondolkodtam.

BLaci77
Válasz soux kommentjére
2013. ápr. 28. 2:49

Vegre egy kis sikerelmeny.

[CENTER]
[/CENTER]

pszibu
Válasz soux kommentjére
2013. ápr. 28. 10:22

Ma is szétszívta a vérem PS. Mind1.. :( Többség AAxx bukta.
1. :Ac::Ad::8d::6c: Miért pusholjuk be preflop.
2. :Ad::8d::8h::2h: Ezek b@sznak rohadtul tiltre.
3. :As::Ac::5c::4d: Regulár ellen. Most is feltenném az életem erre a handre. :D
4. :As::Ah::8h::Js: A hand visszanézésénél ismét felment a vérnyomásom azt hiszem. :D
5. :As::Ad::6d::3h: Player 5 játékát kiemelném. :)
No Limit Omaha Hi/Lo Hand, $0.10/$0.25, bradlacko | BOOM! Hand Replayer
6. :Ac::Ad::4d::3h: Ez volt a csúcs ma nem hiszem el. :(:mad:

aki k*rvának áll, ne csodálkozzon, ha b*sszák... :D én azért nem értek egyet ezekkel a pre allinekkel, mert akik ellen hatalmas előnyben tudod betenni, azokat postflop is illene tudni rommá alázni. semmi értelme az ev-számolgatásnak fishek ellen, mert *bármekkora* előnyből teszed be, az mindig jóval kisebb lesz, mintha a valódi tudásbeli előnyöddel élnél ellenük. mivel gyenge játékosok ellen a magas roi biztos (:D), ezért a tudásnak szerintem az alacsony varianciájú játékban kell tükröződnie.

Kérdés: Ti mit csináltok ebben a szituban? Ellenfelünk nagyon aggro játékos láttunk már tőle hajmeresztő moveokat.
Statok: VPIP/PFR= 52/30 3bet= 12,9 Cbet= 81

7. :Kc::Kh::4h::3d:
Riveren viszonylag sokat gondolkodtam.

nem tudom, mi a kérdés: szerintem a turn callal eldöntötted, hogy river call. nincs oddsod a callra jobb lap ellen, ergo blöffkeccselsz, tehát riveren is blöffkeccselned kell. mondjuk az agró statjai miatt simán lehet nutlow-d. :) én szerintem pusholtam volna a törnön, ha adom a flop potbetet, de inkább már flopon dobok, bár pre sem 3beteltem volna ezzel a lappal. mondjuk ha a statok helyett azt írod, hogy akármilyen lappal hajlandó tönkre menni, az kicsit más, de akkor sem szívesen állítom magam nehéz döntések elé. pl. ha nem jön a törn 2, simán kiblöfföl.

atisz
Válasz BLaci77 kommentjére
2013. ápr. 28. 11:05

Vegre egy kis sikerelmeny.
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Grat! Így megérte az 5 óra játék. :)

matteo85h
Válasz soux kommentjére
2013. ápr. 28. 15:45

Azt, hogy sokszor nem jó board jön le, az ellenfelet jobban eltalálja, én szimplán bad beatként fogom fel. Hosszú távon rengetegszer fogod a fisheket, gyenge- erős regeket egyaránt scoopolni, negyedelni erős AAxx-ekkel, olyan lapok ellen, amiket lehet, hogy egy pre all inre eldobnának.
Ez kicsit hasonlít arra, amikor Holdemben valakinek az AA lapját folyamatosan leszettelik, túlhúzzák postflop, kialakul benne egy negatív érzés és inkább all in megy mindig pre, nehogy postflop lemákolják. Nem szabad, hogy egy rossz beidegződés miatt a biztonság kedvéért egy kevésbé +EV-s játékot válasszunk.

esoember
Válasz BLaci77 kommentjére
2013. ápr. 28. 17:13
bakyka
Válasz esoember kommentjére
2013. ápr. 28. 17:52

Grat szép eredmény.

A tiéd is ;)
Grat!

pszibu
Válasz soux kommentjére
2013. ápr. 28. 23:13

jövőhéten nlo8 a game of the week ftp-n, akit érdekel sng/mtt...

Élő ügyfélszolgálat