Gondolom, a SCOOP-on szinte mindenki fog valamelyik omaha H/L versenyen indulni. A javaslatom, hogy fejenként 5 dollárt dobjunk össze, és aki bármelyik versenyen a legelőkelőbb helyen végez, az viszi a díjat. Bakyka lenne a legmegfelelőbb "kasszásnak", már ha elvállalja.
gl
Gondolom, a SCOOP-on szinte mindenki fog valamelyik omaha H/L versenyen indulni. A javaslatom, hogy fejenként 5 dollárt dobjunk össze, és aki bármelyik versenyen a legelőkelőbb helyen végez, az viszi a díjat. Bakyka lenne a legmegfelelőbb "kasszásnak", már ha elvállalja.
gl
Hát, ha többen benne lennétek ilyen propbetszerűségben, akkor részemről is rendben, leszek a kasszás is, ha mindenkinek megfelel.
Én úgy tervezem, hogy indulok az összes Mid és Low O8 Eventen.
Én is benne vagyok. Mondjuk a legszebb egy FT lenne csak akadémiással.
Reszemrol rendbe. Bar nem neztem a menetrendet,nekem csak az esti verenyek jok. Azt azert pontositsuk le hogy a legtobb penz vagy a legjobb helyezes szamit majd.
Én az összes nem holdem low versenyen tervezek indulni, ugyh részemről is mehet.
Reszemrol rendbe. Bar nem neztem a menetrendet,nekem csak az esti verenyek jok. Azt azert pontositsuk le hogy a legtobb penz vagy a legjobb helyezes szamit majd.
Elküldtem az 5 dollárt.
Szerintem nem kell túl bonyolítani!
Csak az omaha8 versenyek számítanak /lehet négy vagy ötlapos is/, függetlenül a nevezési díjtól.
Az mindenkinek magánügye, hányon indul.
gl
Én azt mondom, csináljuk úgy hogy kijelölünk 4-5 tuti versenyt amin mindenki részt tud venni ezek számítanának a versenybe! Azon felül meg hogy mennyin indulsz rajtad áll. :) Mondom ezt azért mert pl. az én bankrollom ezt nagyon nem engedi meg. Több mint vszínű, hogy %-ot adok el magamból így is. :) De kimaradni a buliból így sem szeretnék. :) gl mindenkinek. Bakyka este küldöm a gubát. :)
Bakyka küldtem a pénzt, a részleteket meg majd eldöntjük . Én valószínűleg ami O/8 azon indulok ált. low téten . Így nekem mindegyik varíáció megfelel.