Póker Fórum Archívum > Omaha és más póker fajták > Minden ami Omaha Hi-Low!! (MTT,SNG,CASH)

lisztharmat
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 6. 22:24

Gondolom, a SCOOP-on szinte mindenki fog valamelyik omaha H/L versenyen indulni. A javaslatom, hogy fejenként 5 dollárt dobjunk össze, és aki bármelyik versenyen a legelőkelőbb helyen végez, az viszi a díjat. Bakyka lenne a legmegfelelőbb "kasszásnak", már ha elvállalja.
gl

soux
Válasz lisztharmat kommentjére
2013. máj. 6. 22:41

Gondolom, a SCOOP-on szinte mindenki fog valamelyik omaha H/L versenyen indulni. A javaslatom, hogy fejenként 5 dollárt dobjunk össze, és aki bármelyik versenyen a legelőkelőbb helyen végez, az viszi a díjat. Bakyka lenne a legmegfelelőbb "kasszásnak", már ha elvállalja.
gl

Hááát én amilyen sóher vagyok csak a 9-esen + a 38-ason indulnék, de támogatom az ötletet. :D Inkább nálatok hűsöljön a gubám. :)):))

bakyka
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 7. 0:00

Hát, ha többen benne lennétek ilyen propbetszerűségben, akkor részemről is rendben, leszek a kasszás is, ha mindenkinek megfelel.

Én úgy tervezem, hogy indulok az összes Mid és Low O8 Eventen.

Szerencsefia
Válasz bakyka kommentjére
2013. máj. 7. 8:17

Én is benne vagyok. Mondjuk a legszebb egy FT lenne csak akadémiással.

BLaci77
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 7. 12:54

Reszemrol rendbe. Bar nem neztem a menetrendet,nekem csak az esti verenyek jok. Azt azert pontositsuk le hogy a legtobb penz vagy a legjobb helyezes szamit majd.

matteo85h
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 7. 14:48

Én az összes nem holdem low versenyen tervezek indulni, ugyh részemről is mehet.

bakyka
Válasz matteo85h kommentjére
2013. máj. 7. 15:41

Reszemrol rendbe. Bar nem neztem a menetrendet,nekem csak az esti verenyek jok. Azt azert pontositsuk le hogy a legtobb penz vagy a legjobb helyezes szamit majd.

A május 15-ei 9-es Eventeket leszámítva (17:00 a kezdés 2 órás latereggel) mindegyik verseny 20:00 vagy 23:00 órakor kezdődik.

Korrektebb lenne, ha a legjobb helyezés számítana, bár tulajdonképpen így sem lesz teljesen fair a verseny, mivel biztosan lesz, aki 8-10 Eventen indul, és lesz, aki csak mondjuk 4-5-ön. Hogy igazságosabbak legyenek a feltételek esetleg még úgy lehetnem módosítani a dolgokat, hogy csak a Low Eventek számítsanak. (Csak egy ötlet, javaslatok jöhetnek.)

Lista eddig:

lisztharmat elküldve
soux elküldve
Szerencsefia elküldve
BLaci77 elküldve
48matteo85h elküldve
szr elküldve
bakyka elküldve

lisztharmat
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 7. 17:03

Elküldtem az 5 dollárt.

Szerintem nem kell túl bonyolítani!
Csak az omaha8 versenyek számítanak /lehet négy vagy ötlapos is/, függetlenül a nevezési díjtól.
Az mindenkinek magánügye, hányon indul.

gl

soux
Válasz lisztharmat kommentjére
2013. máj. 7. 17:48

Én azt mondom, csináljuk úgy hogy kijelölünk 4-5 tuti versenyt amin mindenki részt tud venni ezek számítanának a versenybe! Azon felül meg hogy mennyin indulsz rajtad áll. :) Mondom ezt azért mert pl. az én bankrollom ezt nagyon nem engedi meg. Több mint vszínű, hogy %-ot adok el magamból így is. :) De kimaradni a buliból így sem szeretnék. :) gl mindenkinek. Bakyka este küldöm a gubát. :)

Szerencsefia
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 7. 18:04

Bakyka küldtem a pénzt, a részleteket meg majd eldöntjük . Én valószínűleg ami O/8 azon indulok ált. low téten . Így nekem mindegyik varíáció megfelel.

Élő ügyfélszolgálat