Póker Fórum Archívum > Omaha és más póker fajták > Minden ami Omaha Hi-Low!! (MTT,SNG,CASH)

soux
Válasz Pg9 kommentjére
2013. szept. 16. 22:24

De idegesítő mikor kedvvel leülsz játszani és veszi, veszi, veszi el a beülőket.
5 BI pluszban kéne hogy legyek, erre 4 beülő mínuszban vagyok.(lent kép) Fogtam kinyomtam a k*rva anyjába a szoftvert, még mielőtt tiltre mennék. :mad:

matteo85h
Válasz soux kommentjére
2013. szept. 17. 12:12

De idegesítő mikor kedvvel leülsz játszani és veszi, veszi, veszi el a beülőket.
5 BI pluszban kéne hogy legyek, erre 4 beülő mínuszban vagyok.(lent kép) Fogtam kinyomtam a k*rva anyjába a szoftvert, még mielőtt tiltre mennék. :mad:

Ismerős... Mostanában már annak is örülök, ha összejön egy BE session :D

bakyka
Válasz matteo85h kommentjére
2013. szept. 22. 0:02

NL25-ön is lehet mostantól Zoomolni hi/lo-ban.

soux
Válasz bakyka kommentjére
2013. szept. 22. 12:57

NL25-ön is lehet mostantól Zoomolni hi/lo-ban.

Néztem én is de semmi mezőny.

Pg9
Válasz soux kommentjére
2013. szept. 22. 16:12

Legalább jól játszol. Engem inkább az szokott kiborítani ha én cseszek el valamit.
Ahhoz képest az hogy mondjuk az ellenek leesik a 2 out az már tényleg semmi :)

soux
Válasz Pg9 kommentjére
2013. szept. 24. 23:46

Még a mai nap éppen befér ide ez a hand. :)
Ezeket a handeket sokkal jobban szeretem, mint a std. megnyert partikat.

Pot Limit Omaha Hi/Lo Tournament
PokerStars
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
$6.71+$0.29

Stacks:
SB (1,488) 50bb
bradlacko (BB) (1,512) 50bb

Blinds: 15/30

Pre-Flop: (45, 2 players) bradlacko is BB :ad: :3c: :6s: :qs:
SB raises to 60 (1413), bradlacko raises to 180 (1302), SB calls 120 (1308)

Flop: :9d: :8d: :kd: (360, 2 players)
bradlacko bets 270 (1062), SB raises to 540 (768), bradlacko goes all-in 1,332 (0), SB folds (768)

Final Pot: 1,440

bradlacko wins 2,232 (net +720)

SB lost 720

Szerencsefia
Válasz soux kommentjére
2013. szept. 25. 8:17

Gondolom már volt egy pár hand az ellenfélről. Ez az akció amit csak pár ember ellen próbálnák meg . Mostanában csak hu. nyomod ? Mert Mtt-n nem nagyon látlak ellenben Matteo-val mindig összefutunk :-D

matteo85h
Válasz Szerencsefia kommentjére
2013. szept. 25. 20:44

Gondolom már volt egy pár hand az ellenfélről. Ez az akció amit csak pár ember ellen próbálnák meg . Mostanában csak hu. nyomod ? Mert Mtt-n nem nagyon látlak ellenben Matteo-val mindig összefutunk :-D

Neked hogy megy mostanában? Csak kíváncsi vagyok, hogy a PS minden magyar O8 játékosnál bekapcsolta a szopó gombot, vagy azért van kivétel? :D:D

soux
Válasz Szerencsefia kommentjére
2013. szept. 25. 21:45

Persze volt már lejátszott parti vele, adott szokások amik megfigyelhetők. Ezért mertem meghúzni ezt a lépést. :) Igen mostanság HU-kat játszom csak.
Nem nyaliskodásból írom, de jól esik mikor 1-2 ilyen fórumtárs megkérdezi, hogy megy stb. :) Gondolok itt rád és BLaci kollégára. :) Nektek hogyan megy? (szól mindenkihez)
Hónap végén teszek grafot, talán hamarosan írok blogot is. ;) Pacsi nektek.

Szerencsefia
Válasz soux kommentjére
2013. szept. 25. 23:02

Szerencsére mostanában 4-5 versenyből azért összehozok egy ft.-t úgyhogy az mtt-vel semmi gond de lehetne jobb is az ft. szereplésem.Viszont azt megfigyeltem ha buborék van teljesen mindegy mi a lapom ha olyan ellen megyek akinek több zsetonja van kiesek a legjobb prémium lappal is , ha én terrorizálok több zsetonnal akkor viszont fordítva is igaz. Inkább a cg. ami még mindig nem megy úgy ahogy kéne mondjuk azt inkább sima omahá-ban nyomom, ha van időm rákészülni akkor egész jó de ha csak megy az mtt-s asztalok mellett akkor mindig bukó. A Wcoop-n egyenlőre semmi de azért még a pénteki nap lesz rá lehetőség,pláne ha előtte nem egész nap játszok mint a PLO/8 előtt, mikor egész nap sat-oztam , meg megpróbáltam a magas pályát elérni 7$ szinten . Aminek persze az lett az eredménye , hogy a versenyre teljesen elkészültem . De sebaj most rápihenek így legalább már csak a lapok miatt kell izgulnom :-D
GL mindenkinek

Élő ügyfélszolgálat