De idegesítő mikor kedvvel leülsz játszani és veszi, veszi, veszi el a beülőket.
5 BI pluszban kéne hogy legyek, erre 4 beülő mínuszban vagyok.(lent kép) Fogtam kinyomtam a k*rva anyjába a szoftvert, még mielőtt tiltre mennék. :mad:
De idegesítő mikor kedvvel leülsz játszani és veszi, veszi, veszi el a beülőket.
5 BI pluszban kéne hogy legyek, erre 4 beülő mínuszban vagyok.(lent kép) Fogtam kinyomtam a k*rva anyjába a szoftvert, még mielőtt tiltre mennék. :mad:
NL25-ön is lehet mostantól Zoomolni hi/lo-ban.
NL25-ön is lehet mostantól Zoomolni hi/lo-ban.
Még a mai nap éppen befér ide ez a hand. :)
Ezeket a handeket sokkal jobban szeretem, mint a std. megnyert partikat.
Pot Limit Omaha Hi/Lo Tournament
PokerStars
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
$6.71+$0.29
Stacks:
SB (1,488) 50bb
bradlacko (BB) (1,512) 50bb
Blinds: 15/30
Pre-Flop: (45, 2 players) bradlacko is BB :ad: :3c: :6s: :qs:
SB raises to 60 (1413), bradlacko raises to 180 (1302), SB calls 120 (1308)
Flop: :9d: :8d: :kd: (360, 2 players)
bradlacko bets 270 (1062), SB raises to 540 (768), bradlacko goes all-in 1,332 (0), SB folds (768)
Final Pot: 1,440
bradlacko wins 2,232 (net +720)
SB lost 720
Gondolom már volt egy pár hand az ellenfélről. Ez az akció amit csak pár ember ellen próbálnák meg . Mostanában csak hu. nyomod ? Mert Mtt-n nem nagyon látlak ellenben Matteo-val mindig összefutunk :-D
Gondolom már volt egy pár hand az ellenfélről. Ez az akció amit csak pár ember ellen próbálnák meg . Mostanában csak hu. nyomod ? Mert Mtt-n nem nagyon látlak ellenben Matteo-val mindig összefutunk :-D
Szerencsére mostanában 4-5 versenyből azért összehozok egy ft.-t úgyhogy az mtt-vel semmi gond de lehetne jobb is az ft. szereplésem.Viszont azt megfigyeltem ha buborék van teljesen mindegy mi a lapom ha olyan ellen megyek akinek több zsetonja van kiesek a legjobb prémium lappal is , ha én terrorizálok több zsetonnal akkor viszont fordítva is igaz. Inkább a cg. ami még mindig nem megy úgy ahogy kéne mondjuk azt inkább sima omahá-ban nyomom, ha van időm rákészülni akkor egész jó de ha csak megy az mtt-s asztalok mellett akkor mindig bukó. A Wcoop-n egyenlőre semmi de azért még a pénteki nap lesz rá lehetőség,pláne ha előtte nem egész nap játszok mint a PLO/8 előtt, mikor egész nap sat-oztam , meg megpróbáltam a magas pályát elérni 7$ szinten . Aminek persze az lett az eredménye , hogy a versenyre teljesen elkészültem . De sebaj most rápihenek így legalább már csak a lapok miatt kell izgulnom :-D
GL mindenkinek