Valószínűleg a call a leg+evsebb döntés egy ilyen 2 dolcsis tornán, ahol kb. 50%-os rangek ellen mész. 38 bb-t nem pusholnék be itt ezzel a lappal, van/lesz ennél jobb szitu is.
Megvárom Máté mit reagál, aztán befrissítem a végeredményt és én is elmondom a véleményem, de annyit elárulok, hogy ezt eltaláltam, mert megoszlanak a vélemények. ;)
Én is a call felé hajlanék O8-ben a közeli pre equityk miatt nem tudnak a fishek olyan óriásit hibázni, viszonylag deepek vagyunk, postflop( még pozíción kivül is) sokkal több értéket lehet velük szemben nyerni.
Nekem szimpatikus a push hu-ban jól teljesit a lapunk és elég sok a died mony a potban . És elég loose arcoknak tünnek igy FE -is többlesz
Valószínűleg a call a leg+evsebb döntés egy ilyen 2 dolcsis tornán, ahol kb. 50%-os rangek ellen mész. 38 bb-t nem pusholnék be itt ezzel a lappal, van/lesz ennél jobb szitu is.
Én is a call felé hajlanék O8-ben a közeli pre equityk miatt nem tudnak a fishek olyan óriásit hibázni, viszonylag deepek vagyunk, postflop( még pozíción kivül is) sokkal több értéket lehet velük szemben nyerni.
Elkezdődtek a hyper hu-k a pokerstarson is.
Sok próbálkozás után végre egy 4. hely (négyes deal után) a 8.8as Omanian! :)
Ami viszont érdekes hogy rájöttem, hogy mennyire rosszul játszok amikor short handed vagyunk és főleg ha deep-ek vagyunk.
Lehet erről valahol tanulni vagy gyakorolni? A HU SNGk jók erre?
Sok próbálkozás után végre egy 4. hely (négyes deal után) a 8.8as Omanian! :)
Ami viszont érdekes hogy rájöttem, hogy mennyire rosszul játszok amikor short handed vagyunk és főleg ha deep-ek vagyunk.
Lehet erről valahol tanulni vagy gyakorolni? A HU SNGk jók erre?
Gratula. Vannak SNG-k amik 45-fősek , szerintem gyakorlásra jók.A CG talán annyiban kevésbé, hogy ott hiába van zseton különbség nem kell változtatnod az induló lapjaidon itt azért nem árt.
Egy feladvány, ki adna meg, ki dobna és miért? Ellenekről nem tudok statot írni, nem is ismerem őket.
5,5+PLO8
$200/$400 Pot Limit Omaha Hi/Lo
PokerStars
9 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG torsilov ($32,554) 81bb
UTG+1 J8llyfish ($11,909) 30bb
MP1 themanparris ($10,237) 26bb
MP2 5years ($24,126) 60bb
MP3 nltd ($21,332) 53bb
CO papillon 999 ($23,214) 58bb
BTN matteo85h ($10,478) 26bb
SB naturalezaRC ($13,168) 33bb
BB Padlok ($5,997) 15bb
Pre-Flop: ($600, 9 players) matteo85h is BTN :2d :As :Jd :4d
torsilov raises to $800, J8llyfish calls $800, 1 fold, 5years calls $800, 2 folds, matteo85h calls $800, 1 fold, Padlok calls $400
Flop: :7h :8c :Jc ($4,200, 5 players)
Padlok checks, torsilov checks, J8llyfish bets $4,000, 5years raises to $16,200, $9678 to matteo85h ($9678)?
kb ez itm előtti party ugye?
akkor sztem jó lehet a 3 bet is (általában itm előtt feszes a játék) 2-3 handed pedig standard lenne a party
elég feszes játéknak gondolom itt a megadást csak 26bb ből ezzel a lappal tönkre lehet menni....
de ha már így alakult call.. legalábbis én nem engedném el