misirulez
2011. nov. 16. 21:55

Misi kérdéses handjei

Bemutatkozás rövid lesz nem untatok senkit.

100FR-et játszom, de kb. egy hete bemelegítésnek és levezetésnek játszok PLO-t. NL25-ről indulok, és szeretnék legkésőbb januártól már 50en játszani (a "szeretnék" szó remélem nem nagy képű)
Eléggé buta játékosnak érzem magam még PLO.-ban. Baby steps fázisban tartok, így kéretik hogy minél szájbarágósabban magyarázzatok, köszi.

Statokat direkt nem írtam le, éppen azért, hogy mondjátok el, hogy a kérdéses handekben TI milyen statokat néznétek meg, és ezek függvényében mikor-milyen döntést hoznátok. Nyilván így sokkal nehezebb lesz tanácsot adni, viszont sokkal érdekesebb is lesz tőle a topik, így sokkal többet lehet belőle tanulni akárkinek aki kezdő omahásként bekukkant ide. (tipp: végefelé vannak érdekesebb handek is)

1:
weaktight | Hand Poll | Kc4hAdQh - $0.12/$0.25 Pot Limit Omaha Hi
turn jó a call?
river vbet, vagy chback?

2:
weaktight | Hand Poll | 8hJs9dKs - $0.12/$0.25 Pot Limit Omaha Hi
riveren ellen mögött marad 1/3potnyi pénz, ha betel el lehet dobni?
/utólag látom mehetett volna potbet a flopon és turnon is és akkor nincsen gond, de most vonatkoztassunk el ettől./

3:
weaktight | Hand Poll | As5sKdAh - $0.12/$0.25 Pot Limit Omaha Hi
River nekem elég easy fold, a kérdés a flopra és a turnre vonatkozik. Flopon a bet/foldod pénzégetésnek érzem, a terv ch/f volt. Ugyanez volt a terv turnon is (hudekreativ)
OK, ez így?

4:
weaktight | Hand | AsTdJdQh - $0.12/$0.25 Pot Limit Omaha Hi
Itt es vegig ch/f volt a terv nem akarok túlértékelni egy TPTK egy 4way potban viszont riveren bele férhetett volna egy bluffcatch? 3ból 1szer leszek jó?

5:
weaktight | Hand Poll | 7c6h5c9d - $10/$20 Pot Limit Omaha Hi
Riveren belefér még egy vbet?

6:
weaktight | Hand Poll | 7d6c5d4s - $0.12/$0.25 Pot Limit Omaha Hi
Kb splitnél jobb sémiképpen sem lehetek, ha 45 van nála azzal nem slowplayel szerintem (turnon a call.) hanem inkább többszörös sorhúzója volt ami most kiegészült, így szerintem fold lesz a jó.
/Bár ha jobban belegondolok lehet ez potbet egy szettel, hmm... akkor is csak kb. 0ev lehet a call, nem? Azért a bet-size sokkal-sokkal inkább vbetnek tűnik mint blockbetnek./

7:
weaktight | Hand Poll | JcKh5sJs - $0.12/$0.25 Pot Limit Omaha Hi
Jh flushel fishy vagyok ha callolok?

8:
weaktight | Hand Poll | 9d9sAs2c - $0.12/$0.25 Pot Limit Omaha Hi
tiltelő maniac ellen, std rAI?

9:
weaktight | Hand Poll | TcJs9c8s - $0.12/$0.25 Pot Limit Omaha Hi
2 elárul AAxx ellen +EV a call ugye?

10:
weaktight | Hand Poll | Ks2d3dKc - $0.12/$0.25 Pot Limit Omaha Hi
Nemrég oszlott fel az asztal, ez az első HU hand.
3b kasszában, itt ok a call?

11:
weaktight | Hand Poll | AhKh2hAd - $0.12/$0.25 Pot Limit Omaha Hi
Turn ollé, OK?

12:
weaktight | Hand | QhKdQcJc - $0.12/$0.25 Pot Limit Omaha Hi
Szintén ugyanaz a kérdés: turn ollé OK?

tylerhungary
Válasz misirulez kommentjére
2011. nov. 16. 22:32

javaslom kevesebb handet posztolj mert ugy konnyebben reagalnak ra majd az emberek mert ez nagy mennyiseg korrekten kielemezni...

gl

misirulez
Válasz tylerhungary kommentjére
2011. nov. 16. 22:42

Nekem az is elég ha mindenki kiválasztja számára legérdekesebbet és elmondja amit gondol.:)
Egyébként kb. 30-40 hand van azokból szűrtem le a legnehezebbeket, és ezek között már nem tudok sorrendet állítani, hogy melyik fontosabb.

danfiu
Válasz misirulez kommentjére
2011. nov. 16. 22:51

Kvesebb handet posztolnek a helyedben statokkal es specific readekkel

danfiu
Válasz danfiu kommentjére
2011. nov. 17. 9:20

1: Pre dobo vagy 3bet, de mutliway nem lesz nyero. Flop bet, csomo turn barrell, neki ezt a fajta board texturat mindnenel megkell cbetelnie, meg air-rel is. River ch-ch nincs benne value, jobbat nem tudsz dobatni

2:Turn pot, river valushove

3:Flop potolnam, river az meg izi fold

4:Flop cbet 2,5, akkor legalabb turnon beteltel volna:DItt 1563738 way nem fognak dupla csekrezelni´vedeni kell a lapunkat

5: Pre 3betelnem,river easy value, csomo overpar megad ezen a szinten, en vagy 6.25-t betelnek vagy 12-t.Ha ugy erzem h draw akkor az elso, ha meg tuti overpar akkor bet big, akar retardalt lllen pot is jo

6:Mehet pre izo, igaz 2 embert izolalsz, de deceptive handed van, postflop jol jatszik vs randomfishrange.Flop pot, turn pot,river meg sould read es nem tom statok nelkul, de inkabb dobas.

7:Hat ebben a spotban nem sok kis flusht/rosszabb flusht vebetelhet, bloff nyilvan nem a sizing miatt foleg 2 emberbe, szal dobnam.

8: Pre eleg hatareset, de nem rossz.. River izi valueshove

9:faxa

10:csak calloznam pre, flop meg izi fold, csomo par+fd dominal

11:sima ai blank turnon nem javitott a range-en

12:Boven, minden ellen megvan az equityd

misirulez
Válasz danfiu kommentjére
2011. nov. 17. 20:49

Köszönöm, danfiu!

Élő ügyfélszolgálat