video
Akinek esetleg van kedved és ideje az rápillanthata. Ha a 2x lejátszási sebességet választjuk akkor csak 5 perc.
[video=youtube;5s9jQrWt0ps]https://www.youtube.com/watch?v=5s9jQrWt0ps[/video]
A videón nincs hang direkt. A B az a bal oldalt jelöli a leírásban.
Saját észrevételeim:
B 1:00 cbet se kellett volna
B 2:39 elég sok jó lap érkezhet a lapjaimhoz a turnon, van egy gutshotom is, így jónak tűnik a megadás. Turn ch/r terv nem jött össze, donkolni nem akartam, mert dobást kaptam volna szerintem. Riveren ismét ch/r volt tervben. Szerintem túl nagyot emeltem vissza, elég lett volna 0,8ig.
J 4:01 - ezek a szituk nagyon nem mennek. Itt a kis spr miatt jónak érzem a allint. Ő any4el beteszi szerintem itt, bár ezt a miniraise/call-t nem tudom mire tenni. Talán KK,QQ,AK,broadwayek lehetnek nála.
B 4:48 - itt szerintem jó a call, a gyengeségük miatt beteltem IP
B 5:58 - std sqz, viszont megint itt állok egy nemtudommitcsináljak közepén. Ha a mögöttem lévő visszatolja szerintem dobnom kellene ellene. A kis stack emelését pedig kötelező adni így mostmár.
J 7:39 - megadás std, a gutshot miatt gondolkodtam a megadáson, de a dobás talán jobb
B 8:20 - dobni kellett volna, kár wpzni
B 9:45 - turnon hiba volt betenni szerintem, ch/c, riveren újraértékelni és ha nem javulunk megint egy ch/c
Lehet vannak még egyéb hibák is, nekem ezek tűntek fel.
Kár a gőzért
$0.01/$0.02 Zoom Pot Limit Omaha Hi
PokerStars
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG ($1.29) 65bb
UTG+1 ($1.51) 76bb
CO ($2) 100bb
BTN ($2.06) 103bb
nitt (SB) ($2.93) 147bb
BB ($1) 50bb
Pre-Flop: ($0.03, 6 players) nitt is SB :qd: :qs: :jh: :js:
3 folds, BTN raises to $0.06, nitt raises to $0.20, 1 fold, BTN calls $0.14
Flop: :jc: :9c: :5h: ($0.42, 2 players)
nitt bets $0.41, BTN calls $0.41
Turn: :kh: ($1.24, 2 players)
nitt bets $1.20, BTN goes all-in $1.45, nitt calls $0.25
River: :8c: ($4.14, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: $4.14
BTN shows a flush, Ace high
:qc: :9d: :ac: :6h:
nitt shows three of a kind, Jacks
:qd: :qs: :jh: :js:
BTN wins $4 (net +$1.94)
nitt lost $2.06
ha feszes vagyok azabaj, ha laza vagyok azabaj, áhhh. ha potolok azért bukok, ha nem potolok azért bukok, habeteszem flopon azért bukok, ha nem teszem be azért bukok. szerintem tökmindegy itt milyen sorrendben nyomogatom a gombokat.
PokerStars
6 Players
Stacks:
UTG ($4.45) 223bb
UTG+1 ($1.33) 67bb
CO ($2) 100bb
nitt (BTN) ($3.46) 173bb
SB ($1.94) 97bb
BB ($2.16) 108bb
Pre-Flop: ($0.03, 6 players) nitt is BTN :5c: :8s: :3s: :6s:
1 fold, UTG+1 raises to $0.04, CO raises to $0.12, nitt calls $0.12, 2 folds, UTG+1 calls $0.08
Flop: :2c: :qd: :4d: ($0.39, 3 players)
UTG+1 bets $0.38, CO raises to $0.80, nitt raises to $3.16, UTG+1 goes all-in $0.83, CO goes all-in $1.08
Turn: :4c: ($5.36, 3 players, 2 all-in)
River: :7c: ($5.36, 3 players, 2 all-in)
Final Pot: $5.36
nitt shows
:5c: :8s: :3s: :6s:
UTG+1 shows a full house, Queens full of Fours
:qh: :6d: :7s: :qc:
CO shows a flush, Eight high
:6c: :8c: :ad: :ah:
UTG+1 wins $3.89 (net +$2.56)
CO collects $1.29 (net -$0.71)
nitt collects $1.28 (net -$2)
Hát szerintem lehet használna ha szünetelnéd kicsit a pókert. Így szenvedni semmi értelme. Kicsit kiéhezel a játékra és jobban át fogod látni a sziutációkat, nyugodtabban fogsz dönteni. Sztem aza legfontosabb hogy szeress is játszani és ne kínodba játsz. Nekem aza kedvenc pókerrel kapcsolatos mondásom, hogyha csak azért játszol hogy nyerj, máris vesztettél. Ez csak egy játék. Amúgy említetted hogy zoom asztalokon csak-csak nyersz, de normálon meg nem. PLO2 ről 5 re én zoomon csináltam meg a rollt úgyhogy sztem próbálkozz ott. De majdha csak berúgtál a haverokkal meg jobbkedvre derültél. :)
Nem az a típus vagyok akin az ivás segít, ráadásul az edzés mellett nem is iszok jóideje. Hidd el, teljesen jókedvvel ülök neki mindig, de egyszerűen pl2-őn lehetetlen játszani. Semmi nem működik. Csak mákkal tudok nyerni és engem is mindig lemákolnak. Nem tudom, te mennyi leosztás után jutottál fel, de szerintem nagyon hamar egy jó kis runnal :D Ezt nem azért mondom, mert rossz játékosnak tartalak. Hanem, mert innen lehetetlen kijutni, ha legalább 20k leosztás lejátszott valaki, mert érzi a rendszer, hogy akar fejlődni és megtartja raketermelőnek és örökös fishnek. Most is kijött a bónuszom 750vpp-ért a 10$ és azonnal visszavette az rng. . . bullsht. Rohadtul nem érdekel ez a 30k huf ami bentvan most, mert ennyi 2 orsómra a zsinór, tényleg leszom, de ez vicc amit művel...
Megnéznék pl2-n szenvedő játékosok grafját. Szerintem bizonyítaná az igazam. Innen végeztem ezekkel, amint legközelebb sírni merek cashout.
Ritkan mondom ezt, de hagyd a francba az egeszet, mert csak szenvedsz
Utóbbi két handhez:
QQJJss: preflop jó, flopon jó, turnön jó, mutatás is nagyon jó, több river jó neked, mint neki, ennyi bőven elég
3568ss: preflop ezzel a lappal maximum lopni lehet a gombról (de azt sem érdemes), sima dobás még az emelésre is, nemhogy a 3betre. Flopon meg szintén sima dobás, sose leszel itt elég a két ellenfél range-e ellen, mert nagyon gyakran lesz valakinél egy fd, ami nagyon lecsökkenti az equity-det.
3568ss: preflop ezzel a lappal maximum lopni lehet a gombról (de azt sem érdemes), sima dobás még az emelésre is, nemhogy a 3betre. Flopon meg szintén sima dobás, sose leszel itt elég a két ellenfél range-e ellen, mert nagyon gyakran lesz valakinél egy fd, ami nagyon lecsökkenti az equity-det.
Nem az a típus vagyok akin az ivás segít, ráadásul az edzés mellett nem is iszok jóideje.
Mondjuk lehet inkább el kéne kezdjek inni, többre mennék vele :)):))
PokerStars
6 Players
Stacks:
nitt (UTG) ($2.39) 120bb
UTG+1 ($2.13) 107bb
CO ($4.17) 209bb
BTN ($2.53) 127bb
SB ($5.81) 291bb
BB ($2.47) 124bb
Pre-Flop: ($0.03, 6 players) nitt is UTG :qs: :js: :9h: :8d:
nitt raises to $0.07, 3 folds, SB calls $0.06, BB calls $0.05
Flop: :tc: :4d: :7h: ($0.21, 3 players)
SB bets $0.16, BB folds, nitt raises to $0.68, SB calls $0.52
Turn: :4s: ($1.57, 2 players)
SB bets $1.52, nitt folds
Final Pot: $1.57
SB wins $3.04 (net +$0.77)
BB lost $0.07
nitt lost $0.75
Nem tudom, te mennyi leosztás után jutottál fel, de szerintem nagyon hamar egy jó kis runnal :D Ezt nem azért mondom, mert rossz játékosnak tartalak. Hanem, mert innen lehetetlen kijutni, ha legalább 20k leosztás lejátszott valaki,
Elmentettem mikor kezdtem a naplómat screenshotokkal az akkori aktuális grafjaimat tétek szerint. A karrierem dióhéjban :D :
Énis kb 150 tallérral + OM2 vel elkezdtem omaházni PLO2őn kb tavaly februárba úgy rendszeresebben.
EV felett futottam de EV is + volt:
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Ekkor volt kb 250 dollárom és gondoltam itt az ideje PLO5 nek:
Ez után már volt kb 500 dollárom, plusz kb 60 dollárnak megfelelő FPPm így gondoltam megnézem mi a helyzet PLO10 en. Ez lett belőle
Aztán átmentem PLO10 zoomra hátha ott:
Na itt megállapítottam, hogy nagy fish vagyok, úgyhogy eldöntöttem elkezdek naplót vezetni és visszamegyek PLO5 re hogy kevesebb tallérból megtanuljam az alapokat. Innen kezdődik a naplóm.
Na ennyi kb :D
*Ja és mindhárom téten 2,3, de max 4 asztalon játszottam. 5már sok nekem.
Köszi a beszámolót :) Szép kezdet volt :D Jó nagy türelem kellett, hogy újra kezd az egészet. Remélem most már jól megy a plo10 :)