kapitany10
2013. febr. 13. 1:55

Nl omaha h/l

Sziasztok gondoltam indítok egy kimondottan csak limit nélküli omaha részleget .nemregota ismerkedtem komolyabban a játékkal.első kérdésem mindjárt az lenne hogy valóban a legjobb induló kéz a következő?:Ac::Ad::2d::3c:

dfecco23
Válasz kapitany10 kommentjére
2013. febr. 13. 8:30

Szia !

Nem rég nyitottunk egy o8 szekciót, ott flo8 , plo8 ,és nlo8 is megtalálható! Ha gondolod, ott is szívesen fogadunk minden kérdésed, észrevételed, handed :)

https://poker-akademia.com/vBulletin/omaha-es-mas-poker-fajtak/23989-minden-ami-omaha-hi-low-mtt-sng-cash-13.html#post498186

Giorgi01
2013. febr. 13. 10:33

Szia!
Én sem olyan rég óta foglalkozok Omaha H/L-val, ezt írják a legjobb induló kéznek.De én személy szerint jobban szeretem :As::Ac::Ks::2c: vagy:As::Ac::Ks::3c: kezeket, mivel nagyon sérülékeny az :As::Ac: így legalább is szerintem mankót nyújt neki a :Ks: az esetleges magas sorokhoz.Illetve itt is szeretik berakni :Kh::Kd:XX-el és így fogsz 1 lapot a szettjeihez.szerintem ezért jobbak de várom véleményeteket.

kapitany10
2013. febr. 13. 12:12

és az alacsony kéz? arra nem kell egy :2c:x? és bekapcsoltam azt a módot hogy osszuk le kétszer. ez előnyős? vagy több hátrányom lehet? nekem eddig tetszik

Élő ügyfélszolgálat