Oktató keresése micro limitre
Tudnátok ajánlani oktatókat mikro limitre? Szeretnék a legelején egy kicsit gyorsabban fejlődni, hogy ne pl2-5-10en legyek hosszú időkig.
Láttam az oktató fület, de sajna nincs $750 olyan ötös csomagra Danfiunál, mert a bankrollom kétszerese lenne :o sajna. . .
Tudnátok ajánlani oktatókat mikro limitre? Szeretnék a legelején egy kicsit gyorsabban fejlődni, hogy ne pl2-5-10en legyek hosszú időkig.
Láttam az oktató fület, de sajna nincs $750 olyan ötös csomagra Danfiunál, mert a bankrollom kétszerese lenne :o sajna. . .
Igazad van!
Sőt, befizetni kellene egy pl10-re való rollt minimum, mert ez a pl5-pl2 elég lvl lehetetlen. . .
Felesleges még oktató, Slynzor +1
Fórumozz sokat és ne legyél rest kérdezni,postolni. Sok szerencsét!
Hi, sztem simán játssz PLO5 ön, ha nemfog menni akkor 10en vagy 20on se ment volna. De fog menni :) Csak azért írom, hogy ne kockáztass feleslegesen több pénzt arra amire kevesebből is rájössz. És oktatót se fogadj, mert igaz hogy hamarabb megtanulnád azokat a legalapabb dolgokat amiket másként döcögősebben sajátitanál el, de ennyi erővel akkor menj be a bankba, vegyél fel 5K dollár kölcsönt, fogadj oktatót és kezdj PLO50 en. Csinálj topicot nekem sokat segített. GL :)