Omaha matematika
Sziasztok! Azert nyitottam a topikot,mert majd itt meglehet beszelni az olyan eseteket pl: Erdemes -e betenni a kulonbozo utcakon a penzunket, milyen oddsokkal.
Elso tema, ami erdekelne: Ha turnon nut flush + OPESD -k van set ellen turnon egy kb 20 euros kasszaba 14 euros hivasra mit kene csinalni?
Lealtalanositva: Nut flush+OPESD-nak mennyi az eselye egy top set ellen? koszi
Sziasztok! Azert nyitottam a topikot,mert majd itt meglehet beszelni az olyan eseteket pl: Erdemes -e betenni a kulonbozo utcakon a penzunket, milyen oddsokkal.
Elso tema, ami erdekelne: Ha turnon nut flush + OPESD -k van set ellen turnon egy kb 20 euros kasszaba 14 euros hivasra mit kene csinalni?
Hat koszi szepen jol leoltottal igazan. Senki nem mondta hogy nem tudok outot kiszamolni,csak gondoltam megkerdezem a tapasztaltabb jtekosokat is mi a velemenyuk. Tudod mi volt a hszed tartama? Figyelj danfiu ha ennyire segghulye vagy az outszamitashoz akkor ne is omahazz...hat koszi szepen. Most nem vok otthon de majd ha hazaerek akkor berakon a handet...es akkor megmondhatod a frankot.
sztem ha egy egyszerű outszámolás nem emgy akkor lehet nem az omahát kéne tolni :)
amugy meg csak konkrét szitura lehet megmondani, mert nagyon enm mindegy, hoyg pontosan mik a lapok
Van itt is odds kalkulátor:
Omaha Odds Calculator - CardPlayer.com :)
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem még sosem volt időm éles online póker verseny alatt pot odds kalkulátort használni...csak néha szoktam vele szórakozni szabadidőmben, azért lehet belőle tanulni.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem még sosem volt időm éles online póker verseny alatt pot odds kalkulátort használni...csak néha szoktam vele szórakozni szabadidőmben, azért lehet belőle tanulni.