Komcsi? Hogyan? Én csak a közönséges négyszínűt tudom beállítani, és azon állandóan elnézem a lapom, mert túl kicsi a szám. Ha tényleg elárulod hogyan lehet starsos NAAAGY (a közepén egy szám, és szép színes az egész)négyszinű kártyát csinálni nem kevés sörre vagy jó.
Itt nézd a ftilteseket Any Full Tilt Mods Yet? (1 included) - Two Plus Two Poker Forum
Itt vannak a starsosok Pokerstars Theme (free] - Two Plus Two Poker Forum
Csak fájlok fölülírása nem nagy cucc
Én inkább 6max omahát ajánlanám.
Szerintem a terem lényegébe mindegy, ez nem döntő különbség, mindenhol vannak hülye omaha játékosok, MINDENHOL:D
Én inkább 6max omahát ajánlanám.
Szerintem a terem lényegébe mindegy, ez nem döntő különbség, mindenhol vannak hülye omaha játékosok, MINDENHOL:D
Hát omahába szerintem mindenhol sok a gyenge játékos, a teremhez mérten persze, más FTP-n meg egy kisebb teremben mondjuk.
Nem hiszem hogy nagy különbségek lennének, ez az én véleményem.
Bár ki tudja..lehet:)
Persze a kisebb tétű Omaha asztalokon mondom, általában nagyobb tétű omaha asztalokon jó játékosok vannak.
Geri!
A Poker Starsos fórumon arról beszélgetünk, hogy most kezdessz majd el online pokerezni, nem fizettél még be sehova. Itt meg arról írsz hogy szerinted melyik teremben milyen az omaha mezőny. Most akkor hogy van ez???
Amiket hallottam netes barátaimtól, józan paraszti ész, olvasmányok stb.
Persze tapasztalat nincs, ami tudom hogy fontos, de az eddigi tudásom/ismereteim alapján írtam le gondolatom, csak ennyi:D
Persze a kisebb tétű Omaha asztalokon mondom, általában nagyobb tétű omaha asztalokon jó játékosok vannak.