segitség
Szeptember óta figyelemmel kisérem poker tracker omahával is a játékom.
Ezzel nincs is gond.problémám az lenne,hogy minden session úgy kezdek,hogy 30-40$ elbukok.Utána nagy nehezen visszanyerem és kevés pluszt is sikerül nyerni.Ekkora kilengés normális?Mit tegyek,hogy ezeket elkerüljem?
Egyik barátom tanácsára offoltam forumot és msnent amikor pokerezek.
Sajnos igy sem lett jobb.4-6 sh asztalon szoktam játszani starson.
Session elején semmivel sem játszok lazábban/feszesebben mint szoktam.
Elöre is köszönöm a válaszokat.
Ezzel nincs is gond.problémám az lenne,hogy minden session úgy kezdek,hogy 30-40$ elbukok.Utána nagy nehezen visszanyerem és kevés pluszt is sikerül nyerni.Ekkora kilengés normális?Mit tegyek,hogy ezeket elkerüljem?
Sajnos igy sem lett jobb.4-6 sh asztalon szoktam játszani starson.
Session elején semmivel sem játszok lazábban/feszesebben mint szoktam.
Elöre is köszönöm a válaszokat.
.
Még két dolog, ha az a baj, hogy nem ismered az ellenfeleidet.
1) Azt hiszem a starson lehet csak úgy gyűjteni infót. Azaz kinyitod az asztalokat, akkor is, ha nem játszol, és csak szeded össze. Így mire leülsz jó eséllyel van mindenkiről pár száz handed
2) Szerintem a beépített HUD nem igazán jó omahához (nem a jó mutatók vannak fent). Nekem pl. nagyon segít a cold call preflop raise % c. mutató. Ha ez nagyon magas, akkor az illető majdnem biztosan hülye, ráadásul viszonylag hamar beáll.
Omaha Mtt
üdv.
Ma este poker starson lehetne egy privát omaha mtt.Buy in 2$ vagy 5$.Ha van elég érdeklödö akkor megcsinálom.Várom a jelentkezöket.Jelszót nálam lehetne igényelni:)
Általában érdekel, de ma este nem jó. Next time...
nekem ok
Nekem jó 9 után.
Látom azért pár embert érdekel a dolog.Akkor 9en után lenne és szerintem 2$lenne a buy in.Min 10 ember kellene szvsz.
én is +1