Palesz kínaizik
Ebben a topicban egy új játék stratégiai kérdéseit szeretném veletek megvitatni!
Engem inkább a standart forma érdekel , de az open face változatról is beszélhetünk!
Ha valaki nem ismeri ezt a formát , itt az ideje kipróbálni !
Most kell elsajátíttani jól az alapokat , talán ez is elterjedhet mint az Omaha.
Első felvetésem: 4 játékos esetén érdemes-e feláldozni a közepes pályán lévő két párt és helyette az alsó pályára(3 lapos kombináció ) berakni az egyiket.
Ebben az esetben nagy eséllyel visszük az alacsony pályát. A közepes pályán lévő két párral kb. +1-1 pontunk lenne viszont ha egy párt hagyunk biztos a -3 pont.
Ha van stratégiai leírásátok itt megoszthatjátok !
Úgy látom nem sokan tolják a kínait :)
Bennem felmerült, hogy kicsit belemerülök. Van esetleg valami, amit ajánlanál, hogy érdemes elolvasni hozzá? Mármint nyilván a szabályokon kívül, valami stratégiai fejtegetés :)
Köszi, GL!
Ha van magas lapom ( J+ ) akkor hagyom a ketpart kozepen es alulra a magas lap, amugy szetszednem!
Van olyan online terem, ahol ki lehet próbálni a kínai pókert?
Ha mást nem, play moneyban jó lenne elsajátítani az alapokat
Online még gyerekcipőben van több androidos és iOS alkalmazásban. Itt az a baj , hogy playmaniban kilépnek az ellenfelek gyakran . Ezért az idegesítő !
Én kb. 1 hónapja játszók a computer ellen. Próbálok indulási kombináciokat elsajátittani .
Sajnos stratégiai írást nem találtam , de éppen ezért gyakorolom sokat, hogy amire megnő a népszerűsége , legyen elönyöm a mezőnyön!
Szerintem sok játékkal , kitanulhatod az alapokat, viszont vigyázz mert rákattanhatsz :).
Ha van magas lapom ( J+ ) akkor hagyom a ketpart kozepen es alulra a magas lap, amugy szetszednem!
Online még gyerekcipőben van több androidos és iOS alkalmazásban. Itt az a baj , hogy playmaniban kilépnek az ellenfelek gyakran . Ezért az idegesítő !
Én kb. 1 hónapja játszók a computer ellen. Próbálok indulási kombináciokat elsajátittani .
Sajnos stratégiai írást nem találtam , de éppen ezért gyakorolom sokat, hogy amire megnő a népszerűsége , legyen elönyöm a mezőnyön!
Szerintem sok játékkal , kitanulhatod az alapokat, viszont vigyázz mert rákattanhatsz :).
AppStore töltöttem le egy ingyenes alkalmazást!
AppStore töltöttem le egy ingyenes alkalmazást!
androidra is van. online is lehet tolni. Multkor pl Ike haxtonnal sorsoltak össze egy parti erejéig :D
Nagyon megtettszett az open face, lehet itt is mákolni rendesen azért :D