Csak iligyek vagytok Lololenle! :eek:
imádom és büszke vagyok magamra rigmusok skandálásával fogok álomba szenderülni.
Szia!
Az első handnél nem lenne jobb a river check? Vagy ha már bet akkor egy vékony value bet kb. 5-7 usd ami talán több blöfföt is indukálna.
Én is chekkelném az első rivert. Milyen gyengébb laptól vársz megadást? Sort azt ugyse dobja. A két fd meg besült. Vagy volt valami note-od, h két párral ad?
Hát én válaszokat és magyarázatot nem ígértem, csak hogy berakok pár handet, majd ha jön danfiu vagy valaki és elmondja mér rossz, akkor lehet tényleg az, de ha danfiu nem ír, akkor csodálatosan játszottam a handet. Eszerint gondolkozzatok ti is és nincs gond, de meghalnék ha nem tosznám be ezt riveren. :D
Pont azert mert 2o fd is besult , siman megadhat rosszabb 2o parral , van J blokker is a sorra , siman herocallazhat rosszabb 2o parokkal , nagyon jo , jok a programok , esay shove.
Ilyen helyzetbe nem szivesen adnék a helyébe nem királyos kétpárral. Ami ugy e meg nincs nála mert 3-ról tudunk. De gondolom játékos függő meg ez a limit se nagyon az én asztalom. :) De hátha Dán megmondja a frankót jól levezetve.
Szerintetek az omahások, vagy a holdemesek tőrnek szét több monitort? :confused:
AKKJ: Riveren, ahol 2nd nutsunk van, blokkoljuk a sort es millionyi bloffunk van, muszaj valuert mennunk 2nd nuts-cal. OOP ha tudja, hogy mi csak nutsot hivunk meg IP ilyen szituban, akkor 1, kevesebbet bloffolhetunk, 2: Freeze callozni tud turnon es exploital minket, hogy sokat ch/foldol, mert neki az hatalmas EV, ha mi chbackelunk es o sd-ba tud jutni a kozepes lapjaival.
AKKJ: Riveren, ahol 2nd nutsunk van, blokkoljuk a sort es millionyi bloffunk van, muszaj valuert mennunk 2nd nuts-cal. OOP ha tudja, hogy mi csak nutsot hivunk meg IP ilyen szituban, akkor 1, kevesebbet bloffolhetunk, 2: Freeze callozni tud turnon es exploital minket, hogy sokat ch/foldol, mert neki az hatalmas EV, ha mi chbackelunk es o sd-ba tud jutni a kozepes lapjaival.