Pistapapa
Válasz Pistapapa kommentjére
2012. aug. 10. 19:46

ez az elmult 4 honap utan nem up csak nagyon minimalis korrekcio :)

balu999
2012. aug. 10. 20:00

4 hónap csöcs? az nem jó :(

Pistapapa
2012. aug. 10. 21:21

hat ehhez kepest nagyon rosszul is jatszottam, mer mutatas nelkul sokat buktam aztan ha makoltak mutatassal akkor ugye bukta volt es hat sokat makoltak sajna, de most ugy gondolom meg ha neha le is makolnak akkor se lesz nagyon bukta igy jatszva, de majd meglatjuk :)

Pistapapa
2012. aug. 11. 0:23

Előbb volt szó az up-ról. A mai grafikonom :D. Egyetlen dolog állíthat meg a nyerésben az a szerencsefaktorom, 7 éve mióta nyomom az ipart folyamatosan küzdök ellene. Idén azszem volt 1 hónap mikor felette voltam január környékén, de most már majd érzem eljön aza nap amikor egybe kiborítják elém azt a rengeteg Sklansky dollárt úgy úszkálok majd benne mint Dagobert bácsi a kacsamesékbe :).

Image

balu999
2012. aug. 11. 14:05

Jó lesz az hidd el :)
GL

Tir-X
Válasz balu999 kommentjére
2012. aug. 11. 17:38

Tetszik ez a hozzáállás, amit itt most leírtál. Nyomd csak, és lesz majd mákos időszak! :)
GL!

danfiu
2012. aug. 11. 18:18

Mar reg rossz h ha valaki azt varja h mikor lesz upswingje es arra alapoz.

Bajzi
2012. aug. 11. 18:20

Örülök, hogy megy a szekér, és bár jelenleg kb azonos szinten toljuk a játékot, bevállalom az irigy ünneprontó mental-okostojás szerepét, de hidd el, a legnagyobb jószándékommal.
Igaz ugyan, hogy hosszútávon mindenki egyformán szerencsés, de ne feledd, hogy fortuna nem tartozik neked semmivel, legyen bármekkora is a korábbi pechszéria. Ha "elvárod" az igazságszolgáltatást a sorstól, az eltéríthet a helyes játéktól.
A másik dolog ami eszembe jut, hogy 1K handes minták posztolása arra utalhat, hogy túl nagy hangsúlyt fektetsz a rövidtávú eredményekre, és legfőképp, hogy ennek a winnings a mérőszáma, és nem a fejlődés különböző formái.
Ez sok stresszhez, és motivációs problémákhoz vezethet, mikor nem jön ki a lépés, és megkérdőjelezed miatta az egész játékodat.
Pár hónapja ugyan ebben a cipőben jártam, azóta is minden játék alkalmával igyekszem odafigyelni ezekre az apró mentális leakekre. Nekem olyan aprócska lépés is segített, hogy megtiltottam magamnak, hogy session közben megnézzem az "active session" ablakot, és belekíváncsiskodjak, hogy hogy áll a zöld görbém az EV grafhoz képest. Már csak ettől is kiegyensúlyozottabb lett a játékom.
Remélem nem veszed zokon, hogy pro doktor bácsit játszottam, holott örülök, ha néhány centet is le tudok húzni rólad!

Pistapapa
2012. aug. 11. 18:22

Bajzi rohadt hosszut irtal nem olvasom el :D

Minden a szerencsefaktorommal kapcsolatos írás poén jellegű nem kell komolyan venni :) Mindig rakok smileyt is azért van ott h nem véresen komoly dolgok ezek :).

Pistapapa
2012. aug. 12. 13:42

Na most viszont már elolvastam :). Este már itt voltak a haverok kezdtük a cashgamet már nem volt kedvem ilyen hosszút elolvasni :). De teljesen jó amit írtál. Rakok be egy kicsivel nagyobb mintát. Többieknek is köszönöm a hsz-eket. Tudom, hogy lesz jobb is majd no meg ha a 2008as bad beat jackpotomat beleszamítjuk az EV grafba felette vagyok még mindig :D.

Image

Élő ügyfélszolgálat