PL 50 SH set + sor draw turn allin
OMAHA_HI, POT_LIMIT, P4-70843109-931
played at "Monte Carlo" for USD RM from 2008-06-28 01:28 until 2008-06-28 01:29
Seat 1: Fr3ier ($55.20 in chips)
Seat 3: CopperHead69 ($63.90 in chips)
Seat 4: Jobeja ($42.90 in chips)
Seat 7: darklol66 ($41.45 in chips)
Seat 9: aboveground ($58.25 in chips)
ANTES/BLINDS
Jobeja posts blind ($0.50), darklol66 posts blind ($0.50).
PRE-FLOP
aboveground bets $2, Fr3ier folds, CopperHead69 calls $2, Jobeja calls $1.50, darklol66 calls $1.50.
FLOP [board cards: 3H,4C,5C ]
Jobeja checks, darklol66 bets $4, aboveground folds, CopperHead69 calls $4, Jobeja folds.
TURN [board cards: 3H,4C,5C,KS ]
darklol66 bets $12, CopperHead69 bets $52, darklol66 calls $23.45 and is all-in.
RIVER [board cards: 3H,4C,5C,KS,AH ]
SHOWDOWN
CopperHead69 shows [ TH,2H,AD,TS ]
darklol66 shows [ 4H,6S,8C,4D ]
CopperHead69 wins $16.55, CopperHead69 wins $83.90.
ezt csendesebben kelett volna megjátszani és fold az all inre vagy jó volt ez így?
eddig csak pl25 ön omaháztam, első próba 50en szóval lehet hogy kár ezért topicot nyitni de pl 25ön ez nálam sima call
A turn utáni allinnél én A2, vagy KK - re tettem volna a srácot... mondjuk én dobtam volna, de néha túlóvatoskodom, vagy kombinálom az egészet... 4 - es set nem egy világrengető lap ezen a leosztáson...
Egyetlen egy nagy hiba volt ami megpecsételte a sorsodat az a preflop call, sima easy fold lett volna. A flop bet az okey de a turnon nem biztos hogy beemeltem volna ennyi ellenfél ellen check call játszottam volna ha jön a full river all in ha nem akkor fold.
Egyetlen egy nagy hiba volt ami megpecsételte a sorsodat az a preflop call, sima easy fold lett volna. A flop bet az okey de a turnon nem biztos hogy beemeltem volna ennyi ellenfél ellen check call játszottam volna ha jön a full river all in ha nem akkor fold.
Bár egyetértek azzal, hogy a kis pár megjátszása nagy kockázat, de ebben a partiban ugye azt kellett eldöntened, hogy lehet-e valakinek sora. Szerintem az alsó sor valószínűsége nagy, A szinte biztos van valakinél, csak az a kérdés, hogy van-e kettes. Innentől az baj, hogy megverhet egy sor, egy nagyobb set. Az adott partiban az ellenfelek függvényében kell ezt eldönteni...
Erre írják a könyvek, ha nem játszod meg nincs veszteség :)
De ha már megjátszottuk, akkor vigyázzunk, mert nagyon könnyen túlhúzhatóak vagyunk (sor, nagyobb set, flush), tehát nem emeltem volna, illetve én bet pot ő raise potra én dobom...
Nem azt mondom hogy a set miningot alacsony párokkal fejezd be nem ez volt a nagy hiba hanem az hogy nem check call-t játszottál emelés helyett ezen a szinten bárkinál lehet bármi ha nem jön a full akkor meg fold. Ráadásul 5 ember ellen játszottál bárkinál lehet egy 5678. Én azért nem szoktam kicsi lapokkal nem setminingolni kivéve ha a másik kettő értékelhető lap kombinációt hoz vele, mert ezen a szinten a jobbak már tudják hogy nem szabad all in menni minden szarral és az én bajom inkább az volt az ilyenek megjátszásával hogy ha be is jött a set általában egy fifty fifty party játszottam valami szín sorhúzó ellen vagy bejött és mindenki dobott vagy bejött és a másiknak over set. Nem tudom hogy én hibáson játszok e de set et akkor miningolok hogy ha van valami másik kombó mellette. Ilyenekre gondolok hogy 4456 44akss. Mondjuk az én gondoltam ellenére is sokat látok plo5000 olyanokat hogy 2267oo val simán adják a pénzt preflop a reraiselt potba. Lehet hogy csak én gondolkodok rosszul de amióta inkább csak a értékesebb set miningos lapokat játszom meg többet nyerek.
Egyetértek, ez a lap szerintem is preflop fold, pozíción kívül egy ilyen gyenge omaha lapot emelésre dobni kell.
A flop se túl kedvező számodra, hiszen csak közép seted van egy koordinált bordon flush draw nélkül. Próbálnék lehetőleg minél kisebb potot játszani vele, a teljes beülő kockáztatása nélkül.
szuper köszönöm!
tanulgatjuk szépen az omahát :)