PLO 100 K high flush 3way pot
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/470759_A94385C32F
Ügye nem volt weak a dobás? Nem hiszem h egy full stacket ilyen boardon elblöffölne és ilyen line-al nemtom másra tenni csak kézbe AA.
Valamint jo volt a line? Vagy floppon lehetett volna hívni nyugodtan a flush huzót páros boardon is?
Thx
Nem tudom, hogy milyen játékos UTG, de itt átlag playertől a standard line a preflop 4bet lenne minden AAxx -el véleményem szerint.
Nem tudom, hogy milyen játékos UTG, de itt átlag playertől a standard line a preflop 4bet lenne minden AAxx -el véleményem szerint.
Valamint jo volt a line? Vagy floppon lehetett volna hívni nyugodtan a flush huzót páros boardon is?
Thx
Értelemszeruen nem a kis pártól ilyedtem meg, de egy 3way kasszába ahol 2en is calloztak a 3betet, valószínünek tartottam, hogy egyiküknél van egy AA esetleg szinhuzo nelkul amivel nem akart preflop 4betelni, es floppon akartam egy ingyen lapot adni magamnak h biztosabb legyen a hand, mert ha preflop kapok visszaemelést akkor nem sok mindennel leszek elől, főleg h kinn lehet egy magasabb flushhuzo és persze egy kósza 4es is lehet valahol..
Viszont mi másra tudnátok tenni amivel betesz 100bbt?
Értelemszeruen nem a kis pártól ilyedtem meg, de egy 3way kasszába ahol 2en is calloztak a 3betet, valószínünek tartottam, hogy egyiküknél van egy AA esetleg szinhuzo nelkul amivel nem akart preflop 4betelni, es floppon akartam egy ingyen lapot adni magamnak h biztosabb legyen a hand, mert ha preflop kapok visszaemelést akkor nem sok mindennel leszek elől, főleg h kinn lehet egy magasabb flushhuzo és persze egy kósza 4es is lehet valahol..
A preflop 4bet valoban sokkal logikusabb és jobb lenne, de mindettől eltekintve, mire teszed őt, úgyhogy turnon kezd el betelni amit snap callolok, es riveren potot betel. A high flusshe nemlehet, a K high nálam van, Q high nem hiszem h potot betelne a riveren és vegyük hozzá, hogy ha az ő rangeben nincs is benne az AA, az enyémben nagyon is ott van, és pont akkor kezdene el szarrá betelni mikor lejöhetett a nutsom? Szoval valahogy az egész line nemtunik logikusnak és nemtom olyanra tenni amit it megverek... Valoszinuleg nem akarta velem elhitetni, hogy AA-ja van bloffbol, mivel ha kompetensebb játékos tisztaba van vele, hogy én sem tenném őt AA-ra pont amiatt amit az előbb elmondtál.
Szoval mire tennétek?
flop bc,river soulread call
Flopon ekkora SPR-nél egyszerűen tolni kellene, akkor nem volnának problémák :)
Nem tetszik a további játék, ugyanis egy teljesen statikus board-on nem játszhatsz olyat, hogy turn call/river fold any card, így passzív dead money leszel, egyszerűen átgázolnak rajtad, és még drága is lesz... A magyarázatod alapján még K riveren is dobnál, ami azért valahol hibásnak érződik :) Az, hogy mivel pakol itt be 100bb-t, az legyen az ő baja, Neked már turn-ön el kell döntened a flop c-bet hiányában, hogy bepakolod, vagy nem, hacsak nincs valami biztos read-ed az ellenfélről, hogy a turn blöffjeit sosem folytatja riveren és gyakran blöfföli ezt a turn-t.