PLO 25 topset soresélyes boardon reraise-t kap
***** Hand History for Game 4914628519 ***** (Everest)
$25.00 USD PL Omaha - Tuesday, August 11, 07:51:11 ET 2009
Table Tumba0 (Real Money)
Seat 3 is the button
Seat 1: kisrapi ( $69.90 USD )
Seat 2: VIMIEIROCITY ( $13.35 USD )
Seat 3: MEHALSOU ( $22.25 USD )
Seat 4: snatcheroony ( $34.70 USD ) elég feszes óvatos játékos, 20% körüli aggr. 0% raise C-bet
Seat 5: sprengel ( $24.70 USD )
Seat 6: jack-le-doux ( $18.45 USD )
snatcheroony posts small blind [$0.15 USD].
sprengel posts big blind [$0.25 USD].
Dealt to kisrapi [ :Tc: :7s: :8s: :Ts: ]
** Dealing down cards **
jack-le-doux folds
kisrapi raises [$0.90 USD]
VIMIEIROCITY folds
MEHALSOU folds
snatcheroony calls [$0.75 USD]
sprengel calls [$0.65 USD]
** Dealing Flop ** [ :8d:, :Th:, :7d: ]
snatcheroony checks
sprengel checks
kisrapi bets [$2.70 USD]
snatcheroony raises [$10.80 USD]
sprengel folds
kisrapi ???
Call/(fold?)/raise, ha turnön nem jön duplázódás?
fold
fogod a saját outjaidat :)
duplázódásnál meg nem fizet ki
Ez nálam fold. Így főleg, hogy fogod a saját outjaidat. Egy ilyen ellenfél ellen meg főleg főleg :).
Ez szerintem is sima fold, csak akkor szabad rengeteg pénzt pakolni flopon a potba, ha nut van nálad, vagy elég sok outod van nut-ra..
Egyébként pozícióból check is mehetett volna, a turn akcióik elárulják, hogy elég erős vagy-e. Én akkor c-betelek pozícióból, ha örülök a c/r-nek:)
Hmm, köszönöm a válaszokat, én is dobtam.
Mennyiben változtatna a helyzeten ha lenne nálunk egy nem nut FD?
Hmm, köszönöm a válaszokat, én is dobtam.
Mennyiben változtatna a helyzeten ha lenne nálunk egy nem nut FD?
Ezekkel a lapokkal ez nehéz lenne:) Mindenesetre ha lenne pl egy TT82-d, T-magas fd-val, akkor allin, mert csak a sor+nagyobb fd ver (ami azért elég ritka), de még ott is van bőven esélyed nyerni.
Ja izé, nem úgy gondoltam, hogy ugyanezek a lapok vannak nálam, hanem valami hasonló +nem nut FD.
Lehet kicsit alap dolgokat kérdezek v hülyeségeket ezért bocsánatot kérek de nagyon új még nekem a 4lappal való játék:)
tegnap én is PLO-ztam, PLO10-en.. hát... csak annyit tudok mondani hogy még még még több omaha handelemzést, meg cikket szeretnéé(n)k! én sötétben tapogatózom szinte folyamatosan az ellenfél laptartománya belövése terén...
Ezekkel a lapokkal ez nehéz lenne:) Mindenesetre ha lenne pl egy TT82-d, T-magas fd-val, akkor allin, mert csak a sor+nagyobb fd ver (ami azért elég ritka), de még ott is van bőven esélyed nyerni.