plo 5-10-25 GBP okosan megjatszott hand
Sziasztok, danfiu vagyok, uj vagyok a forumon es szeretnek megosztani veletek egy okosan megjatszott handet, amit eloben jatszottam par napja Londonban es tobb baratom is megdicsert a hand utan,akik lattak eloben!
5-10-25 straddle (en vok a straddle 5000 melyek vagyunk)
Kozepso emeles volt, 2 kola, gorog bacsi , aki neten is jatszik es hatalmas buko cola kis vakrol rol, de az a maniakus fajta, meg 1 kola es en zarom az actiont AszivQJsziv2
Flop Q34 szivarvany, nalam hatsoajtos szinesely, bacsi megszamarbeteli potot, en colazok, a fordito kartya egy 5-es, van bent 1600 font, tuzel 1400at, en cola, a folyo egy 4es, szal q3454, pot 4400 font es belehiv 2000ret en kicsi gondolkozas utan az OSSZES ZSETONOMAT KOCKARA TETTEM ES ALLIN TETTEM!
Az oszto leszamolta es 2900 at szamolt le, szoval a bacsinak 900 egyseget kellett volna megadni a 10ks potra es eldobta!!!!
Ugye, h milyen okosan megjatszott hand?
:)
udv
danfiu
Hát most leoltanálak nagyon szívesen az 'okosan megjátszott hand' miatt, de attól tartok, elküldenél engem is a pitchába. :(
Sracok, soha nem mondtam, hogy en stabil nyero vagyok, szoktam nyeregetni es visszabukni..csak most bukoszeriaban vagyok,tudjatok regebben mas nevvel jatszottam!!! egyebkent meg a topic ugy kezdodott hogy betettem egy handet, aztan meg jottok itt a hulyesegeitekkel...inkabb hagyjuk emberek!
Hehe, ugy hallottam a gorogok vendegszeretoek, turistakat is nagyon szeretik, nem kellett csalodnom.:)
Egy kis gyrosra valót legalább hagyott magánál :)
És ezt Google fordítóval írtad?
Mivel új vagy , ilyet nyugodtan be tehetsz blogba is , ott több PA pontot kapsz rá! :)
Maxxikát idézném: JSZ ( jószerencsét)
Üdv a körünkbe "újfiú"!! Van itt az akadémián egy pár omaha oktató vidi,abból tanulgathatsz el trükköket!!! A játékodra ráfér.....