A rengeteg PLO handemből erre esett a választás :D
Pot Limit Omaha Tournament
PokerStars
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$0.91+$0.09
Stacks:
CO saksfam5 (43k)
BTN straddler (33k)
SB rockett (47k)
BB September45 (48k)
Blinds: 1.3k/2.5k
Pre-Flop: (3.8k, 4 players) rockett is SB :kh: :qh: :as: :3h:
1 fold, straddler raises to 5k, rockett calls 3.8k, September45 calls 2.5k
Flop: :9c: :ah: :4s: (15k, 3 players)
rockett checks, September45 checks, straddler bets 15k, rockett goes all-in 42k, September45 folds, straddler goes all-in 13k
Turn: :th: (85k, 2 players, 2 all-in)
River: :6h: (85k, 2 players, 2 all-in)
Final Pot: 85k
straddler shows a flush, Ace high - lower cards
:5c: :jh: :8h: :ac:
rockett shows a flush, Ace high
:kh: :qh: :as: :3h:
rockett wins 85k (net +38k)
straddler lost 33k
September45 lost 5k
Hmm jó, próbálom omaha fishként elmondani amit gondolok :)
preflop: A lapot nem tartom rossznak, mert 3 kapcsolódó, egy színhúzóval. Egy kis bibi, hogy nem nutszínhúzó ez egy kicsit levon ugye az értékéből. Utólag belegondolva visszahívnék a minraisere egy potközelit, hogy kizárjuk a nagyvakot.
postflop:8game verseny volt, az ellenfelet elég lazának éreztem ezért gondoltam, hogy elég lehet TPTK, ami mondjuk Omahában sokszor édes kevés, de ezen a turbós versenyen ezen az ellenfél ellen elégnek gondoltam, illetve ha esetleg jobb lett volna nálunk (kivéve ha setet flopolt) lett volna jó pár javulási lehetőségünk magasabb 2 párra, back door flushre, mint ahogy az le is jött :)
A potbettel berakott annyit, hogy nem maradt FE-je a c/r all inem ellen, de azt ott már be kellett rakjam. Ha az utólagos megjátszásra gondolok, akkor ha meghívom a lapomat pre ahogy illett volna, akkor itt nyílván cbetelek is vele.
coaching
Hali
jelentkezem a nyereményjátékra,
nemrég kezdtem el ismerkedni az omahával
$0.08/$0.15 Pot Limit Omaha Hi
HoldemManager
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG UTG ($20.04)
UTG+1 UTG+1 ($7.50)
CO CO ($7.33)
BTN havilaci ($33.14)
SB SB ($15.63)
BB BB ($14.25)
Pre-Flop: ($0.23, 6 players) havilaci is BTN :ah: :7h: :6c: :as:
UTG raises to $0.45, UTG+1 calls $0.45, 1 fold, havilaci raises to $2.10, 1 fold, BB calls $1.95, UTG calls $1.65, UTG+1 folds
utg emel, 1 megadó, értékért a 3bet
bb 44/9-es coldcalloz, utg is aki 38/13-s (kevés handek alapján)
tág range mindkettőnél, bb laza, utg-nek meg jó odds a calra
Flop: :jh: :js: :6s: ($6.83, 3 players)
BB checks
flopon fölépárunk és bd flushhúzónk van, mindenki passzol a chekbehind mellett döntök, ch/r-t nem szeretnék kapni
Turn: :2h: ($6.83, 3 players)
BB bets $3.45, BB folds, havilaci calls $3.45
turn nut flush huzónk lesz, ellenfeleken sokat nem segít, fél potot hív, hu maradunk, (remélem) jó a cal, lehet nála J-kivül sokminden, flushhuzó, fölépár
River: :4h: ($13.73, 2 players)
BB bets $8.70, havilaci calls $8.70
esik a nut flush,J-al betolja, bd flush-re nem tesz minket, 6os full-ra van bokkerünk
Meg aki akar postolni es nyerni egy ingyen orat az ma ejfelig megteheti.Eleg overlayes a verseny, maradjunk annyiban:D
Én most ebből kimaradok szerintem, mert elég kemény az évkezdés a suliban, szóval nem tudnék az oktatáson 100%-osan ott lenni fejben, meg keveset is pókerezek az utóbbi időben, meg nem is omahát toltam mostanság:D pluszba még a weaktight is feladta ("weaktightcom: sorry for the down time. a portion of the database is corrupted. the site will be back ASAP."):)
De a többieknek GL
Eleg keves hand erkezett sajnos.Ezek kozul nehanynak eleg szukos volt a magyarazata, vmelyik hand nagyon std szituacio volt es nem volt benne semmi extra.1 hand volt, ami messze kiemelkedett a tobbiek kozul,megpedig gondolatmenetben,levezetesben.
A nyeremenyjatek gyoztese Naggeri.
Gratulalok:)
Irjal pm-et vagy skype, h neked mikor lenne jo.
ok, ezt simán megóvom... tuti van benne valami csel :D
ok, ezt simán megóvom... tuti van benne valami csel :D
Gratulálok Naggerinek! :)
Kicsit megkésve ugyan. :)
bakker!
Nem is láttam. Sőt nem is gondoltam hogy nyerhetek! valaha valamit :D
Kereslek akkor dánarc! :)