RobinOfSpade
Válasz Mabohai kommentjére
2011. nov. 16. 20:18

Tehát változó akkor. Köszi szépen.

bgbss
Válasz chubbyhun kommentjére
2011. nov. 16. 20:25

figyu, ha itthon leszel, akkor beszéljünk, lehetne egy haveri PLO-t is szervezni (mondjuk szervezek), ha játszani akarsz, ha grindelni szeretnél, akkor talán az Universumban , de ott is ritkán van PLO.

ha szervezel ilyet, igazán szólhatnál nekem is csabibácsi:)

LifeNitz
Válasz RobinOfSpade kommentjére
2012. jan. 9. 0:27

tropicanaban játszanak elméletileg minden este 400/400 PLO-t, 100K val ülnek be általában az emberek, és kb olyan a szint mint régebben fulltilt PLO5-ön :D
mondjuk én csak 3-4 órát játszottam ott.

danfiu
Válasz LifeNitz kommentjére
2012. jan. 9. 1:00

tropicanaban játszanak elméletileg minden este 400/400 PLO-t, 100K val ülnek be általában az emberek, és kb olyan a szint mint régebben fulltilt PLO5-ön :D
mondjuk én csak 3-4 órát játszottam ott.

Ez engem erdekelne:)

Euro Poker Club
Válasz danfiu kommentjére
2014. júl. 10. 14:15

Élő Omaha az Euro Poker Clubban

Sziasztok,

gondoltam, megosztom az Omaha-fanokkal, hogy 2014. július 10-én és 11-én is Omaha Night lesz az Euro Poker Clubban, 20:00-tól. Kovács "Kokó" István és barátai fémjelzik a játékot, 100/100 és 100/200-ra lehet számítani.

Sör, kávé, üdítő ingyen a cash game-ereknek.

Eredeti kiírás

Várunk minden Omahást!

Ha szeretnéd felfrissíteni vagy megalapozni Omahás ismereteidet, itt találsz elég anyagot: Póker stratégia / Omaha stratégia | Online poker, Rakeback, Póker bónusz

Vagy olvasd Danfiut: https://poker-akademia.com/vBulletin/omaha-es-mas-poker-fajtak/12267-danfiu-omaha-szekcioja.html

GL

danfiu
2014. júl. 10. 14:21

Megjott a kedvem elo jatekhoz, lehet lemegyek ma vagy holnap este:) (kajat keszitsetek sokat)

naggeri
2014. júl. 10. 15:21

hahh.. tök jó, kb egy éve nem voltam élőzni. Mai nap pont megfelel, megnézem a termet, ugyis kiváncsi vagyok rá. :)

Euro Poker Club
2014. júl. 11. 16:06

Az Omaha-kedvelők ma ismét asztalhoz ülhetnek az Euro Poker Clubban, 20:00-tól indul a balhé. ;)

Ezzel párhuzamosan a verseny vonalon is szeretnénk valamit összehozni, várjuk a javaslatokat, milyen struktúrájú, nevezési díjú Omaha-versenyt játszanátok szívesen.

GL

Lordtebeli
2014. júl. 11. 17:05

Danfiu hogy sikerült?semmi beszámoló?

danfiu
2014. júl. 11. 17:14

En is lent voltam jah, lecsuszott par whisky-cola:d Az elsodleges cel a kikapcsolodas lett volna, ami teljesen sikerult is. A hazigazda a fent emlitette Koko volt, aki nagyon jo fej es tok jol lehet vele dumalni:) Ha lenne nagyobb elo jatek, sztem havi 1szer lemennek

btw volt egy csavo,eltolt kb 600kt 100-100 omahan 2 ora alatt

Élő ügyfélszolgálat