PLO live hand kérdés
Még nem sikerült belemélyedni annyira a PLO elméletébe, ezért felteszem a következő live handet, hogy mit szóltok a játékhoz és mit tanácsoltok. Gondolatokat majd a végén írok, előbb értékeljetek és javasoljatok.
Villain: TAG, holdemben nagyon jó, omahában szintén kezdő, engem LAG-nak lát
4handed cashgame, vakok 100/200
Villain D, 120bb
Hero SB, 100bb
Player1 BB, 200bb (nit)
Player2 nit, prefold
Hero: :Ac::Jc::5s::3s:
Preflop: D bet 600, SB call, BB call
Flop: :Kc::Jd::5h:
Hero bet 1200, BB fold, Villain raise 3500, Hero tank-call.
Turn: :3c:
Hero check, Villain bet 4500, Hero ???
en mar flopon eldobom eloben
Flop fold nálam is.
Miert adtad meg flopon ha nem tudod hogy teljesen blank turnon mit fogsz lepni? Flop fold itt-is bar nem nagyon PLOzok.
köszi az első körös válaszokat.
kriispirolls, természetesen volt tervem, de először a tiétekre voltam kíváncsi.
Szóval flopon azért adtam meg, mivel a lag stílusom miatt hihette, hogy el tudja dobatni a lapom, de air-en kívül lehet nála 2pár, set, sorhúzók, overpár (mivel kezdő omahás, így elég tág range-re teszem).
turn olcsón akartam nézni rivert, de nem vagyok szerintem annyira rossz helyzetben. A bet lehet 2nd barrel, tehát még bent tartottam a draw-kat, az airt, és a két párt, overpárt.
Valamint a saját range-em javult, mivel full-ra elég sok outom lett, nutflush-draw is nálam van.
Tehát turn::3c:
Hero check, Villain bet 4500, Hero raise 10000, Villain tank-almostfold-call
River: :3d:
Hero allin, Villain ???
Most megfordítom a kérdést: szerintetek mi lehet a range-e, mivel adhatja meg, mit csináljon riveren?
(persze lehet az egész gondolatmenetem rossz, de azért rakok fel handet :)
Turnt életben nem chr élnem isolalod magad a jobb ellen. És így h csak callozta. A Turnt river easy vshove
összes utca rossz szerintem.
Turnt életben nem chr élnem isolalod magad a jobb ellen. És így h csak callozta. A Turnt river easy vshove
összes utca rossz szerintem.