Póker Fórum Archívum > Omaha és más póker fajták > PLO NL5 KK flop full, turn WTF?

Zehy
Válasz CantusPutnok kommentjére
2009. okt. 22. 16:50

Te mondjuk JJxx-el vagy TTxx-el nem emelnél egy ilyen flopon? Láttam már ezt a játékost blöffölni korábban, de alapvetően értelmesnek tartottam.

Nem emelnék azokkal.
Egyébént örülj neki, h ennyire parázott AA-val. Ez is minimalizálta a nyereségét. Mindent betoltam volna, szép a csekkcall, kicsit sokat omaházhat fr-en, ha ezzel nem megy "tönkre" ilyen boardon.

Romsy
Válasz Zehy kommentjére
2009. okt. 22. 17:29

miért toltad volna vissza? mi calloljon le?

Zehy
Válasz Romsy kommentjére
2009. okt. 22. 17:36

miért toltad volna vissza? mi calloljon le?

plo5-ön bármilyen kézbepár.

Romsy
Válasz Zehy kommentjére
2009. okt. 22. 17:40

hát ha abból indulunk ki hogy senki sem tudja a szabályokat akkor tényleg mindenre emelni kell, de OP még úgy is a KK dobáson gondolkozott hogy egyszer sem emeltek rá vissza.

Zehy
Válasz Romsy kommentjére
2009. okt. 22. 17:43

hát ha abból indulunk ki hogy senki sem tudja a szabályokat akkor tényleg mindenre emelni kell, de OP még úgy is a KK dobáson gondolkozott hogy egyszer sem emeltek rá vissza.

Az átlag és nagyobb %-ban résztvevő plo5re gondoltam, nem hírónkra. Sztem ő is ad egy kisebb visszaemelést riveren, vagy még betet turnön.

Romsy
Válasz Zehy kommentjére
2009. okt. 22. 17:55

nem játszottam még plo5-öt, de azért nehezen hiszem, hogy olyan sokan emelnének itt vissza KK-nál rosszabbal még ilyen téten is. max olyanok akik azt hiszik A-val fulljuk van.

Zehy
Válasz Romsy kommentjére
2009. okt. 22. 18:12

nem játszottam még plo5-öt, de azért nehezen hiszem, hogy olyan sokan emelnének itt vissza KK-nál rosszabbal még ilyen téten is. max olyanok akik azt hiszik A-val fulljuk van.

Én arra gondolok, hogyha itt AA-m van és tökmindegy mi a river, joggal remélek kifzetést szinte any pártól ha rirézelek, hiszen fullja van. Lehet, h nem játszottál még plo5-t, de a halakat ismered, a saját lapját látja, semmi mást. Fullom van vazze, call! Ráadásul ahogy ezt játszotta, bár nem volt tudatos, teljesen alulrepelte a kezét AAxx, 88+ simán callol egy visszaemelést riveren.

ceewyl
Válasz Zehy kommentjére
2009. okt. 22. 18:18

Ráadásul ahogy ezt játszotta, bár nem volt tudatos, teljesen alulrepelte a kezét AAxx, 88+ simán callol egy visszaemelést riveren.

Abban bízva, hogy az ellenfél nem ismeri a szabályokat? :confused:

Zehy
Válasz ceewyl kommentjére
2009. okt. 22. 18:31

Abban bízva, hogy az ellenfél nem ismeri a szabályokat? :confused:

Nem, plo5 mezőnyben bízva. De akár abban is. Még1x, plo5 és fullja van. Miért dobna? :)

Zehy
Válasz Zehy kommentjére
2009. okt. 22. 18:39

Keresek egy handet, de nem találom. Szélsőséges, de talán ideillik.
Nl20 még régebbről.

board 88885. playa1 overallé full stack, playa2 instacall fullstack.
playa1: Ax
playa2: 99.

A lényeg, h sztem itt, h egy rosszabb full calloljon, teljesen std lesz.
Ne magatokból induljatok ki, nagyon ne. :)

Élő ügyfélszolgálat