MrNono
2012. márc. 14. 15:38

plo10 veszélyes river

weaktight | Hand | 9s9d8cTh - $0.05/$0.10 Ante $0.02 Pot Limit Omaha Hi

riveren mi lett volna a helyes játék?
jó volt a check/fold vagy jobb lett volna a bet/fold?

az ellenfél ismeretlen, még csak most kezdtem omahazgatni és semmi segédszoftverem nincs amivel +infóm lenne

Sai
Válasz MrNono kommentjére
2012. márc. 14. 17:25

weaktight | Hand | 9s9d8cTh - $0.05/$0.10 Ante $0.02 Pot Limit Omaha Hi

riveren mi lett volna a helyes játék?
jó volt a check/fold vagy jobb lett volna a bet/fold?

az ellenfél ismeretlen, még csak most kezdtem omahazgatni és semmi segédszoftverem nincs amivel +infóm lenne

Pre ez sima fold, rainbow handek általában nem jól játszhatóak OOP, és a pár se nagyon segít.
Flopon se tartom jónak az emelést 3 ellenfél ellen, mert jó esélyeid vannak, de raise-re dobni kellene, ráadásul a turnök/riverek jelentős részénél bajban leszel (mint pl. most is).

Riveren sztem jó a c/f ismeretlen ellen.

dfecco23
Válasz MrNono kommentjére
2012. márc. 14. 17:26

Jó a ch/f.

branermajszter
Válasz dfecco23 kommentjére
2012. márc. 18. 19:12

branermajszter says "f"

GL

Sziszko0313
Válasz branermajszter kommentjére
2012. márc. 18. 19:38

Ahogy már előttem leírtál, pre fold. UTG-ben sokkal jobb lapokra van szükséged, hogy OOP tudj játszani.

Flopon szerintem is ch. Elég DH a flop, és neked csak egy OESD van és egy OP, és 4 valszeg nem lesz elég...
Turn-ön nagyobbat betelnék, legalább potot, hogy hátha a FD-it dobná.

Riveren én is dobnám. Nem fog itt blöffölni rosszabbal.

danfiu
Válasz Sziszko0313 kommentjére
2012. márc. 18. 20:00

pre fold, bet flop oks, turn 3.2, river easy ch/c meg ismeretlen ellen is, foleg erre a betsizing-ra, mert nagyon sok 2 par bloffbe lesz forditva. az ilyen ketes szitukat az elejen kell bevallalni inkabb 100bb ert, mint h legkozeælebb 500bbert kelljen gondolkozni.

MrNono
Válasz danfiu kommentjére
2012. márc. 18. 20:11

oks, kösz a hozzászólásokat
deep asztal volt és általában 200-250bb-vel szoktak üldögélni az embik (nem mintha sokat játszottam volna :D)
kezdőként mondjuk lehet nem deepen kellene nehéz helyzetekbe kerülnöm :)
GL

Sziszko0313
Válasz danfiu kommentjére
2012. márc. 18. 20:14

bet flop oks

Miért?

river easy ch/c meg ismeretlen ellen is, foleg erre a betsizing-ra, mert nagyon sok 2 par bloffbe lesz forditva. az ilyen ketes szitukat az elejen kell bevallalni inkabb 100bb ert, mint h legkozeælebb 500bbert kelljen gondolkozni.

Néztem ma egy videót, amiben a river ch/c-ról volt szó. Az alapján, a river ch-re érkező pot bet, sokszor blöff... erről mi a véleményed?

danfiu
Válasz Sziszko0313 kommentjére
2012. márc. 19. 2:18

Miért?

1:van kis eq-nk
2:nem akarunk ch/c-ni, mert nem sok tiszta outunk van, es minden turnon kileszunk barellezve+n em tudjuk h milyen kartyakat bluffulhetunk meg..
3:ha kapunk egy raise-t easy dobas
4:ha kapunk egy callt-nagyon sok turnon kilesznek barellezve

Néztem ma egy videót, amiben a river ch/c-ról volt szó. Az alapján, a river ch-re érkező pot bet, sokszor blöff... erről mi a véleményed?

Fisheknel tobbszor lesz bluff mint value imo..ezert kell tudni a tendency-ket meg fisheknel is megkulonboztetni,hiaba fish

Élő ügyfélszolgálat