PLO20 flop push NIT ellen?
weaktight | Hand | TcJc8hKh - $0.10/$0.20 Pot Limit Omaha Hi
Helyesen van -e megjatszva a hand? Gondolok: pf, double suited,eleg connected hand.
Ellen: Megfigyeltem, 3bet 80%ban QQ+ lapokkal viszi veghez. Sejtettem, hogy AA-van nala, turn betjet nagyon nem ertettem, miert olyan kicsi, gondolta majd ratolom(hat igaza is lett).
Melyik utcan kellett volna push?Ha kellett volna egyaltalan...
szerintem PLO20-on a playak 3bet range-ének nagyon nagy része AA**.
Ennek tudatában egyik utcán sem pusholnék. Beültetett a hintába a kis turn bettel, - szinte biztos hogy indukálni akart, mivel nagyon erős lapja volt-szerencséd volt, ennyi.
Pre szerintem jó a 3bet call, Flopon 15 nut outunk van, tehát jó esélyünk van. Set ellen underdogok vagyunk, az a kérdés, hogy Cbet %-a mekkora, ha nagy, akkor flopon én c/r.
Egy nem nekünk kedvező lap esetén rosszul fogunk állni, pozin kívül ülünk :), tehát szerintem, ha be akarjuk rakni, az a flop.
Egy nem nekünk kedvező lap esetén rosszul fogunk állni, pozin kívül ülünk :), tehát szerintem, ha be akarjuk rakni, az a flop.
pre tökéletes, lehet 4betelni is néha, ha szereted a varianciát:)
flop c/c a legjobb, jó lehet a c/r is, ha az ellen széles range-el 3betel és szereted a varianciát:)
turn akkora blank, hogy csak c/c-t lehet játszani, kész lappal nem fog b/f-et játszani (akkor inkább mögéd checkel), és bármelyik kész lap ellen hátrányban vagy (+többnyire van nála A, nagyon ritkán lesz ez air)
river játékod jó:D
amúgy turn push-nál valószínűleg sokkal jobb játék, ha turn c/c, és ha olyan river jön, ami kiegészíthet akármilyen sort vagy flush-t, de nem párzódik a board, akkor push (bár nem sok FE maradt, de nem kell sokszor dobnia, hogy +-os legyen a river bluff push megfelelő lap esetén)
A turn reraise nagyon rossznak tűnik, sikerült 27.5%-kal betenni. Itt vagy bepakoljuk floppon, vagy a kicsit weak c/c, c/c, és rivet bet ha kiegeszültünk, vagy c/f ha nem. Ez kellemetlen megjátszás OOP, és nincs is benne a max. value, de kisebb varianciával jár.
pre tökéletes, lehet 4betelni is néha, ha szereted a varianciát:)
Ilyen lappal soha nem 4 betelnek, megha lenne sok infom az ellenfelrol is... Koszi a kommenteket, legjobb jatek akkor flop oop c/r.