danfiu
2010. jún. 2. 16:11

PLO20 flop push NIT ellen?

weaktight | Hand | TcJc8hKh - $0.10/$0.20 Pot Limit Omaha Hi

Helyesen van -e megjatszva a hand? Gondolok: pf, double suited,eleg connected hand.

Ellen: Megfigyeltem, 3bet 80%ban QQ+ lapokkal viszi veghez. Sejtettem, hogy AA-van nala, turn betjet nagyon nem ertettem, miert olyan kicsi, gondolta majd ratolom(hat igaza is lett).

Melyik utcan kellett volna push?Ha kellett volna egyaltalan...

naggeri
Válasz danfiu kommentjére
2010. jún. 2. 16:49

szerintem PLO20-on a playak 3bet range-ének nagyon nagy része AA**.
Ennek tudatában egyik utcán sem pusholnék. Beültetett a hintába a kis turn bettel, - szinte biztos hogy indukálni akart, mivel nagyon erős lapja volt-szerencséd volt, ennyi.

chubbyhun
2010. jún. 2. 16:55

Pre szerintem jó a 3bet call, Flopon 15 nut outunk van, tehát jó esélyünk van. Set ellen underdogok vagyunk, az a kérdés, hogy Cbet %-a mekkora, ha nagy, akkor flopon én c/r.
Egy nem nekünk kedvező lap esetén rosszul fogunk állni, pozin kívül ülünk :), tehát szerintem, ha be akarjuk rakni, az a flop.

naggeri
Válasz chubbyhun kommentjére
2010. jún. 2. 17:07

Egy nem nekünk kedvező lap esetén rosszul fogunk állni, pozin kívül ülünk :), tehát szerintem, ha be akarjuk rakni, az a flop.

+1 , a turn push azzz naon rossz szerintem.

Sai
2010. jún. 2. 17:50

pre tökéletes, lehet 4betelni is néha, ha szereted a varianciát:)

flop c/c a legjobb, jó lehet a c/r is, ha az ellen széles range-el 3betel és szereted a varianciát:)

turn akkora blank, hogy csak c/c-t lehet játszani, kész lappal nem fog b/f-et játszani (akkor inkább mögéd checkel), és bármelyik kész lap ellen hátrányban vagy (+többnyire van nála A, nagyon ritkán lesz ez air)

river játékod jó:D

amúgy turn push-nál valószínűleg sokkal jobb játék, ha turn c/c, és ha olyan river jön, ami kiegészíthet akármilyen sort vagy flush-t, de nem párzódik a board, akkor push (bár nem sok FE maradt, de nem kell sokszor dobnia, hogy +-os legyen a river bluff push megfelelő lap esetén)

Zsipali
Válasz Sai kommentjére
2010. jún. 2. 19:18

A turn reraise nagyon rossznak tűnik, sikerült 27.5%-kal betenni. Itt vagy bepakoljuk floppon, vagy a kicsit weak c/c, c/c, és rivet bet ha kiegeszültünk, vagy c/f ha nem. Ez kellemetlen megjátszás OOP, és nincs is benne a max. value, de kisebb varianciával jár.

ceewyl
Válasz Sai kommentjére
2010. jún. 2. 20:44

pre tökéletes, lehet 4betelni is néha, ha szereted a varianciát:)

4 bet szörnyű lenne ezzel a handdel pre sztem.

OOP én flopon c/r-eltem volna.
A lapod a range teteje ellen is jól teljesít, csomó drawt pedig dominálsz, amit flopon nem fog dobni (pl 789T v. 89TJ).

danfiu
Válasz ceewyl kommentjére
2010. jún. 3. 5:14

Ilyen lappal soha nem 4 betelnek, megha lenne sok infom az ellenfelrol is... Koszi a kommenteket, legjobb jatek akkor flop oop c/r.

Élő ügyfélszolgálat