Plo200 pre kerdes
Huha!
Meg ilyet itt nem csinaltam, remelem nem barmolok el semmit.. :)
Egyebkent ezt a leosztast a konkurens oldalon is kitettem, remelem ez nem baj! Tobb szem, tobbet lat :)
A preflop jatek erdekelne ezzel a party-val kapcsolatban (mivel csak az volt, hahaha)
Commencer une partie 3371079427.
F.D.P.1978 est au siege 0 avec 162,55$.
Alt_Kleiderz est au siege 1 avec 110,50$.
simbabetty est au siege 2 avec 37,17$.
Oppenheim87 est au siege 3 avec 194$.
arcsen est au siege 4 avec 263,72$.
buffalo123 est au siege 5 avec 156,70$.
Le donneur est au siege 5.
F.D.P.1978 mise un blind de 1$.
Alt_Kleiderz mise un blind de 2$.
(10d 6h As Ad ont été distribuées a arcsen.)
Pré-flop:
simbabetty suit pour 2$.
Oppenheim87 relance pour 7$.
arcsen suit pour 9$.
buffalo123 suit pour 9$.
F.D.P.1978 passe.
Alt_Kleiderz relance pour 39$.
simbabetty passe.
Oppenheim87 suit pour 39$.
arcsen relance pour 156$.
buffalo123 passe.
Alt_Kleiderz va all-in pour 62,50$.
Oppenheim87 va all-in pour 146$.
10$ est retourné au arcsen.
Dévoilement des Cartes:
Alt_Kleiderz montre: Ah 7c 9c Ac
Oppenheim87 montre: Qh 7s Ks Kd
arcsen montre: 10d 6h As Ad
Le flop vient
7d 9d 3c.
Le tournant vient Qc.
La riviere vient 6c.
arcsen montre: 10d 6h As Ad
As Ad Qc 9d 7d
Une paire de As
Alt_Kleiderz montre: Ah 7c 9c Ac
Ac Qc 9c 6c 3c
Flush, As haute
Oppenheim87 montre: Qh 7s Ks Kd
Qc Qh 7d 7s 9d
Deux Paires Dames et Sept
Alt_Kleiderz gagne le pot de (343,50$).
Oppenheim87 gagne le pot de (164$).
Mikor a srac emelt elottem potot, nem akartam raemelni, mert azzal semmit nem erek, adja kb mindenki, es ha nem jon vmi oltari jo flop, akkor valszeg buktam a beulom, mert egy Cb-val allin vagyok, de megis nagyon nehezen engednem ezt el ilyen nagy kasszanal... ezert csak call. Viszont utana jon egy raise! Igy mar tudok nagyot emelni, s le tudom jatszani valszeg egy-az-egybe a leosztast, ezert emeltem vissza. Gyk bekerult preflop igy minden. Ez igy jo, csak pechem volt, vagy hibas gondolkkozas? Ha hibas, akkor hol a hiba? Ez az indulokez nincs olyan eros?
Hu be kell vele tolni? Vagy ugysem? Ha tudom h harman leszunk party-ban?
Minden könyv szerint az az ideális, ha preflop allin jutsz ászpárral. Így nem is értem a kérdést, mondjuk azt én a KK kolbászolását nem értem, ha ilyen readje volt, hogy két AA akkor zseni...
Maga az ászpárod egyébként nem túl jkó, mivel csak egy kombód van hozzá.
A legideálisabb egy ilyen gyenge ász párral az, ha preflop all-in kerülsz vele, amit megtettél. Az elgondolás szerintem teljesen jó volt, hagyod, h. vki majd emeljen, Te pedig reraise-elsz (ezzel persze 100%-ra elárulod a lapod, a másik helyében én biztosan nem adom meg, főleg, hogy semmilyen kapcsolódó lapja nem volt). Jó volt ez így szerintem.
Hm. Tehat ez ennyire egyertelmu allin? En bizonytalan voltam utana... Sokszor bukok ilyesmit, nem is eroltetem a pre allint, max ss ellen. Itt se bantam vna ha elhozom a deadmoney-t, s nem jatszuk tovabb...
Egy ilyen indulolap akkor eselyesebb pl egy dupla-suited connectoros indulokez ellen? Tehat ha meglatok egy aszpart, tokmindegy milyen szinekben pompazik, nem erdekes a tobbi lapom, toljam ahogy tudom?? Cel pre betolni?? Gondolom azert ezt max Hu-ban kellene eroltetni.
Van ehhez odds kalkulator, vagy valami hasznos cikket nem tudtok ajanlani?
Pocsek az indulostrategiam, bar postflop is van meg csiszolnivalo.. :)
a 200-as szint nem kicsi. ott ilyenekkel már nem kellene nagyjából tisztában lenni? :) Én nem vágom az omahat, azért kérdem :)
Hat figy. Nyilvan jogos a felvetes! De mint sejtheted is, penzert jatszok... Bosson toltam eddig, omahaban altalaban 100-as asztalokon jatszottam, de ugy 3hete jatszogatok Everesten. Gyengebb a mezony! Kisebb limiten kezdtem, de megyeget! Nyilvan fejlodnom kell, ed ha itt is nyeregetek, miert jatsnanek kisebb teten?
Hat figy. Nyilvan jogos a felvetes! De mint sejtheted is, penzert jatszok... Bosson toltam eddig, omahaban altalaban 100-as asztalokon jatszottam, de ugy 3hete jatszogatok Everesten. Gyengebb a mezony! Kisebb limiten kezdtem, de megyeget! Nyilvan fejlodnom kell, ed ha itt is nyeregetek, miert jatsnanek kisebb teten?
Nem rosszindulatból kérdeztem/mondtam, félre ne érts. s miota jatszol omahat? olvastal valami könyveket? milyen módon képzed magad? én is szeretnék majd megtanulni omahazni, de még a holdem se megy :)
1-2 lelkes omahas van ezen az oldalon is.
Hát én kisebb téten játszok omahát de ez nállam nem all in lap én valószinüleg a 39-et megadtam volna ,floppon az meg már úgy is all in. Végül is jól jöttél ki csak a 39-re nem kellet volna ráemelned. Mondjuk egy ellenfél ellen aki igen lag az ellen lehet én is beemeltem volna de kettő ellen ász párral nincs olyan sok esélyed főleg hogy a 1 színhúzod van de abból 3 szin van nállad a 79 pedig nem valami jó kombináció ászokkal. azért grat
nafaw, ha nem mész allin, akkor nincs is esélyed kizárni az ellent, tehát allin, és reméljük, hogy nem kettő jön velünk, erre írtam a "nem értem a kolbászos részt" :)