PLO25 - 2nd nuts riveren IP (deep)
$0.10/$0.25 Pot Limit Omaha Hi
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG ($55.47)
CO ($30.83)
Hero ($40.92)
SB ($26.25)
BB ($71.85)
Pre-Flop: ($0.35, 5 players) Hero is BTN :qs: :js: :qh: :tc:
UTG raises to $0.50, CO raises to $1.85, Hero calls $1.85, 1 fold, BB calls $1.60, UTG calls $1.35
Flop: :8s: :3c: :kd: ($7.50, 4 players)
BB checks, UTG checks, CO checks, Hero checks
Turn: :qd: ($7.50, 4 players)
BB bets $6, 2 folds, Hero calls $6
River: :2h: ($19.50, 2 players)
BB checks, Hero ($33.07)?
UTG emelő egy fish, 50 feletti VPIP-vel kicsi minta alapján (postflop is eltévedt).
CO nagyon agresszív, 10% felett 3betelt addig az asztalon (általában a fish-t)
BB nagyon feszes volt eddig (10/10 kicsi minta alapján)
Turn megadás jó?
Riveren mi legyen a játék?
Turn megadás jó?
Riveren mi legyen a játék?
Én látok rációt a turn call-ban .... ha annyira feszes kétlem h sor és/vagy flöss húzóval beledonkolna.
A river check eléggé meglepett, kk-val csak nem wp-zik c/r-t játszva---bet 8-10 ezt még talán megad rosszabb lap...
Sima vbet, téged tehet draw-ra, ezért beállt c/c-ra. A flop check utáni turn call miatt nemigen szorongathatsz erős lapot, hiszen a legtöbb lappal beteled a flopot. Bet 10 körül, range-e tele van K-s két párokkal és kisebb két párral is megadhat, de lehet, hogy settel állt be bluffcatchingre, amivel eképzelhető, hogy nem ch/callt, hanem c/r-t játszik, így bet/call riveren. Közben most nézem, hogy 160 BB deep a game, így talán a c/r kis settel kevésbé valószínű, de nálam ez akkor is bet/call.
Én ezen a riveren ilyen line után tuti hogy pot körülit betelnék.
Rengeteg kombinációval van bluffcatchen, két párt nem hinném hogy dob, eléggé alulreppeltük a kezünket.
Nekem egyébként nemigazán tetszik a turn call.
Én ezen a riveren ilyen line után tuti hogy pot körülit betelnék.
Rengeteg kombinációval van bluffcatchen, két párt nem hinném hogy dob, eléggé alulreppeltük a kezünket.
Nekem egyébként nemigazán tetszik a turn call.
Azért nyomtam megadást turn-ön, mert ez a donkbet nemigen lehet más, mint KK, 88, esetleg KQ (de mivel nálam is van 2 Q ez elég valószínűtlen), vagy vmi brutál húzólap. A visszaemeléssel max a gyengébbeket dobatnám, amikből riveren value-t tudok nyerni. Ilyen feszes arcnál egyébként is valószínűbb a KK, mint a 88 (vagy bármi más).
Nálam is sima vbet volt, aztán jött a meglepetés-c/r:) Jósok gondolkodás után dobtam, szerintem itt nem fordítaná blöffbe a húzólapját, kétpár, kisebb set meg csak megadna...
BB checks, Hero bets $12, BB raises to $55.50, Hero folds
Azért nyomtam megadást turn-ön, mert ez a donkbet nemigen lehet más, mint KK, 88, esetleg KQ (de mivel nálam is van 2 Q ez elég valószínűtlen), vagy vmi brutál húzólap. A visszaemeléssel max a gyengébbeket dobatnám, amikből riveren value-t tudok nyerni. Ilyen feszes arcnál egyébként is valószínűbb a KK, mint a 88 (vagy bármi más).
Nálam is sima vbet volt, aztán jött a meglepetés-c/r:) Jósok gondolkodás után dobtam, szerintem itt nem fordítaná blöffbe a húzólapját, kétpár, kisebb set meg csak megadna...
BB checks, Hero bets $12, BB raises to $55.50, Hero folds
Mivan?? 2nd nutsodat eldobtad? :O
Szerintem kisebb set visszaemelhet egy olyan boardon ahol nincs szín/sor veszély, főleg turn callod után.
Van esély hogy KK, nade mégis csak az ver... Még mindig nem tetszik ez a turn just call:(
turn callal sincs túl nagy baj, a visszaemeléssel szinte csak setet meg nutfd+wrapot lehetne reppelni és kb lehetetlen stackért játszani rosszabb lap ellen, riveren meg talán lehet még bluffcatchelni / vbetelni vele azok ellen a lapok ellen, amik dobnának turnön...