PLO25 middle set, flop játék?
Omaha noob vagyok, szóval lehet tök egyértelmű a szitu(nekem az volt), de a parti után többen is lefisheztek az asztalnál ezért megkérdezném mi lenne a legjobb játék floppon?
***** Hand History for Game 4901104581 ***** (Everest)
$25.00 USD PL Omaha - Friday, August 07, 01:28:04 ET 2009
Table Amazon5 (Real Money)
Seat 4 is the button
Seat 1: kisrapi ( $76.05 USD )
Seat 2: wissse ( $8.35 USD )
Seat 3: @Butzel@ ( $29.65 USD )
Seat 4: HellBifol ( $37.65 USD )---44/14 25%aggr, 8%3-bet, raise CB: 17% FC: 17%
Seat 5: lepeyot ( $32.50 USD )
Seat 6: chrisnic ( $22.75 USD )
lepeyot posts small blind [$0.15 USD].
chrisnic posts big blind [$0.25 USD].
Dealt to kisrapi [ :Kh: :7d: :Kc: :6c: ]
** Dealing down cards **
kisrapi raises [$0.90 USD]
wissse calls [$0.90 USD]
@Butzel@ folds
HellBifol calls [$0.90 USD]
lepeyot folds
chrisnic folds
** Dealing Flop ** [ :Jh:, :As:, :Kd: ]
kisrapi bets [$2.00 USD]
wissse folds
HellBifol raises [$6.10 USD]
kisrapi ???
Kár, h ennyi infót adtál. Gondolom QT nála, te rátoltad, ő call, aztán jött a full. standard. AA-val visszaemelt volna, egy csúnya kombó ellen vagy hátrányban eléggé (AQJT) az a fullodat eléggé tönkreteheti. Amúgy nem fiss vagy, csak maniac :) plo25 for fun :)
Kár, h ennyi infót adtál. Gondolom QT nála, te rátoltad, ő call, aztán jött a full. standard. AA-val visszaemelt volna, egy csúnya kombó ellen vagy hátrányban eléggé (AQJT) az a fullodat eléggé tönkreteheti. Amúgy nem fiss vagy, csak maniac :) plo25 for fun :)
Miert lenne standard? En ezt csak megadnam, altalaban QT lesz ez... Az ellen meg eleg nagy hatranyban vagyunk, de van oddsunk... Megneznem a turnt, aztan valszeg c/f...
Standard annak aki szórakozik plo25-ön és holdemes múlttal egy setet lát :)
Így értettem. Ennyi erővel fold is lehetne, mert az A nem biztos, h out az említettek miatt.
Nem hinnem, h itt Ak, ill AA-val allnank szemben... Ha esik az A, orommel tolom be...
Ha turnön nem, akkor c/f a betpotra?
AA-t miért zárjátok ki? Nálam pl egy nem túl jó AA ennyire deepen lehet, hogy csak megadás lenne (függ asztaltól, meg attól eddig mit csináltam).
Szóval én dobnám a floppon mert,
a) nincs pozícióm
b) nem tudom hol állok, egyedül a K az amivel örülhetek.
c) ha párosodik a flop akkor reverse implied ods, mert ha AA van nála lestackel, ha meg sor akkor visítva eldobja.
Btw. talán még a preflop maxbet is egy kicsit sok a lapod olyan jó közepes. Pl egy 78 TJ double soited ellen 53% környékén vagy egy majdnem random 7 8 T Q single suited ellen 64% etc. (az érdekesség kedvéért kipróbáltam egy tökrandom 9-T-2-5 öt, na még ott is csak 67 vagy) Viszont marha nehezen játszható, mert nem nagyon lehet nut-od.
bet/fold jó.
Itt nem emelnek vissza csak sorral.
Könnyen lehet hogy fogják az outjaid egy részét is. :(