Póker Fórum Archívum > Omaha és más póker fajták > PLO25, PLO50 Staking&Coaching team starting now

7deniel7
2014. jan. 14. 22:54

PLO25, PLO50 Staking&Coaching team starting now

Sziasztok!

Tapasztalattal rendelkező Omahásokat keresünk egy csapatba plo25/plo50 játékokhoz.

Amit biztosítunk:
- tőkét a játékhoz
- egy coachot és heti 2x2óra elemzést(skype+teamviewer)
- 30% rakeback
- tétlépést a megfelelő teljesítmény és bizalom mellett (akár plo200ig)
- profit sharing 50-50%

Amit elvárunk:
- Omahás előélet (0 tudással kezdőként NE Jelentkezz, ne raboljuk egymás idejét)
- heti 7k leosztás lejátszása
- KORREKT, SZORGALMAS ÉS BECSÜLETES HOZZÁÁLLÁST!
- angol nyelv alap szintű ismeretét (fórumokhoz, cikkekhez, könyvekhez, videókhoz)
- egy bemutatkozó levelet az epadeniel@gmail.com-ra. Mióta pokerezel/omaházol? Mennyit játszottál eddig? Milyen szakirodalmat olvastál/videókat néztél az előtt? Mi motívál a pokerben? Mennyi időt tudsz játszani hetente?

Várom a bemutatkozó leveleket!
Addig is a flop legyen veletek!

Üdv!

danfiu
Válasz 7deniel7 kommentjére
2014. jan. 14. 23:00

ki az edzo?

d-_-b
2014. jan. 15. 0:20

Gondolom nem feltétel, hogy pro legyek. A 30% rb az enyém, vagy annak is a fele oda megy? Mennyi tőkéről lenne szó? Havi majdnem 30K leosztás háát, melo mellett nem tom. :)

dfecco23
Válasz d-_-b kommentjére
2014. jan. 15. 1:06

Gondolom nem feltétel, hogy pro legyek. A 30% rb az enyém, vagy annak is a fele oda megy? Mennyi tőkéről lenne szó? Havi majdnem 30K leosztás háát, melo mellett nem tom. :)

Az miért fontos, hogy mekkora tőkéről van szó?!

Gondolom azoknak a játékosoknak, akik megfelelnek, bőven lesz biztosítva roll. Szerintem nem kell aggodalmaskodni. Ha elmegy , max kaptok reloadot. A legtöbb helyen így van. Egy staker se tart szerintem több száz/ ezer BI-t a stakeltnél :)

A téma kiírójának : Nem StaCking, hanem staking :)

Minden esetre sok sikert!

d-_-b
Válasz dfecco23 kommentjére
2014. jan. 15. 1:45

Az miért fontos, hogy mekkora tőkéről van szó?!

Gondolom azoknak a játékosoknak, akik megfelelnek, bőven lesz biztosítva roll. Szerintem nem kell aggodalmaskodni. Ha elmegy , max kaptok reloadot. A legtöbb helyen így van. Egy staker se tart szerintem több száz/ ezer BI-t a stakeltnél :)

A téma kiírójának : Nem StaCking, hanem staking :)

Minden esetre sok sikert!

Miért ne kérdezhetném meg, hogy mennyi tőkéről lenne szó? Meg nem értem, hogy miért egyből durrbelebummbele 25 50

naggeri
2014. jan. 15. 1:58

30k leosztás az semmi, még meló mellett is

7deniel7
Válasz danfiu kommentjére
2014. jan. 15. 13:42

- Én volnék az edző.
- napi reload van. Altalaban 10bi. 30%rakeback jar a jatekosnak. Ha minuszba van, akkor nem jar a rakeback. Abbol van fedezve a veszteseg...

naggeri
2014. jan. 15. 14:44

melyik hálózat? nem követem mostanába a kisebb hálózatokat, (PS forevör) de 30% rbnél nem lehet jobbat kihozni?

ez miez a napi reload? 10BI minusz a stop loss?
magadról esetleg írnál valamit h. milyen limiten mióta stb?

jak1
Válasz d-_-b kommentjére
2014. jan. 15. 16:20

Az nincs benne a feltételekben, hogy meló mellett kell lejátszani...

d-_-b
2014. jan. 15. 16:30

Nyehehe

Élő ügyfélszolgálat