PLO25 - Sai OOP kalandjai - floppolt full
$0.10/$0.25 Pot Limit Omaha Hi
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG ($83.44)
CO ($41.35)
BTN ($33.63)
Hero ($25)
BB ($35)
Pre-Flop: ($0.35, 5 players) Hero is SB :7s: :6h: :5d: :3h:
UTG calls $0.25, 1 fold, BTN calls $0.25, Hero calls $0.15, BB checks
Flop: :5s: :6c: :6s: ($1, 4 players)
Hero bets $1, 2 folds, BTN calls $1
Turn: :ah: ($3, 2 players)
Hero bets $2, BTN calls $2
River: :4s: ($7, 2 players)
Hero bets $4, BTN raises to $11.50, $7.5 to Hero ($17.75)?
Ellenfél nagyon feszes játékos (valami 16/6 volt, postflop nem is láttam tőle semmit, egyszer mutatta egy UTG emelését, az 9TJQ volt, amivel AAX flop után minden utcán check-elt 3 ellenfél ellen).
Ezt adni/dobni kell? Ki milyen AA-t vagy A6-ot tud a kezébe adni? Nálam van a 7s is, szóval a straight-flush esélye is csökkent:)
$0.10/$0.25 Pot Limit Omaha Hi
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG ($83.44)
CO ($41.35)
BTN ($33.63)
Hero ($25)
BB ($35)
Pre-Flop: ($0.35, 5 players) Hero is SB :7s: :6h: :5d: :3h:
UTG calls $0.25, 1 fold, BTN calls $0.25, Hero calls $0.15, BB checks
Flop: :5s: :6c: :6s: ($1, 4 players)
Hero bets $1, 2 folds, BTN calls $1
Turn: :Ah: ($3, 2 players)
Hero bets $2, BTN calls $2
River: :4s: ($7, 2 players)
Hero bets $4, BTN raises to $11.50, $7.5 to Hero ($17.75)?
Ellenfél nagyon feszes játékos (valami 16/6 volt, postflop nem is láttam tőle semmit, egyszer mutatta egy UTG emelését, az 9TJQ volt, amivel AAX flop után minden utcán check-elt 3 ellenfél ellen).
Ezt adni/dobni kell? Ki milyen AA-t vagy A6-ot tud a kezébe adni? Nálam van a 7s is, szóval a straight-flush esélye is csökkent:)
Turnön sztem potot betelj legközelebb.
AA BTN limp/flop call miatt nálam nehezen elképzelhető, 6A "furcsa" játék lenne részéről, így nálam b/c.
6A "furcsa" játék lenne részéről, így nálam b/c.
Itt tényleg nem lehet nagy okosságot mondani.
Ez itt sosem blöff, a kérdés h. valubetelhet-e rosszabb lapot. Ha láttál tőle furcsa dolgokat akkor call. (Egyébként nem értettem a magyarázatot, h. mit is csinált enemy az álltalad megfigyelt partiban..)
Ilyen feszes jatekos nem hinnem, h visszaemel gyengebb lappal. 6x siman lehet nala, amihez leesett a kicker. En el tudnam igy dobni...
A chek-call szerintem nem jo itt, sok flush/sor meg esetleg adna egy fel potot, azokban bennehagyjuk a value-t, mig a nagyobb fullokat kifizetjuk. Szerintem ez sima bet/fold
A chek-call szerintem nem jo itt, sok flush/sor meg esetleg adna egy fel potot, azokban bennehagyjuk a value-t, mig a nagyobb fullokat kifizetjuk. Szerintem ez sima bet/fold
Vszinu verve vagyunk, kevés az esélye hogy gyengébb fullja van, de akár strt fluss is lehet nála.
Ha nincs infom róla és kevés mutatást láttam nem dobnám, max kifizetem és jegyzem az infot.
(Egyébként nem értettem a magyarázatot, h. mit is csinált enemy az álltalad megfigyelt partiban..)
Turnön sztem potot betelj legközelebb.