Póker Fórum Archívum > Omaha és más póker fajták > PLO25 - Sai OOP kalandjai - floppolt full

Sai
2010. márc. 1. 9:34

PLO25 - Sai OOP kalandjai - floppolt full

$0.10/$0.25 Pot Limit Omaha Hi
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG ($83.44)
CO ($41.35)
BTN ($33.63)
Hero ($25)
BB ($35)

Pre-Flop: ($0.35, 5 players) Hero is SB :7s: :6h: :5d: :3h:
UTG calls $0.25, 1 fold, BTN calls $0.25, Hero calls $0.15, BB checks

Flop: :5s: :6c: :6s: ($1, 4 players)
Hero bets $1, 2 folds, BTN calls $1

Turn: :ah: ($3, 2 players)
Hero bets $2, BTN calls $2

River: :4s: ($7, 2 players)
Hero bets $4, BTN raises to $11.50, $7.5 to Hero ($17.75)?

Ellenfél nagyon feszes játékos (valami 16/6 volt, postflop nem is láttam tőle semmit, egyszer mutatta egy UTG emelését, az 9TJQ volt, amivel AAX flop után minden utcán check-elt 3 ellenfél ellen).

Ezt adni/dobni kell? Ki milyen AA-t vagy A6-ot tud a kezébe adni? Nálam van a 7s is, szóval a straight-flush esélye is csökkent:)

Valhalla
Válasz Sai kommentjére
2010. márc. 1. 10:09

$0.10/$0.25 Pot Limit Omaha Hi
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG ($83.44)
CO ($41.35)
BTN ($33.63)
Hero ($25)
BB ($35)

Pre-Flop: ($0.35, 5 players) Hero is SB :7s: :6h: :5d: :3h:
UTG calls $0.25, 1 fold, BTN calls $0.25, Hero calls $0.15, BB checks

Flop: :5s: :6c: :6s: ($1, 4 players)
Hero bets $1, 2 folds, BTN calls $1

Turn: :Ah: ($3, 2 players)
Hero bets $2, BTN calls $2

River: :4s: ($7, 2 players)
Hero bets $4, BTN raises to $11.50, $7.5 to Hero ($17.75)?

Ellenfél nagyon feszes játékos (valami 16/6 volt, postflop nem is láttam tőle semmit, egyszer mutatta egy UTG emelését, az 9TJQ volt, amivel AAX flop után minden utcán check-elt 3 ellenfél ellen).

Ezt adni/dobni kell? Ki milyen AA-t vagy A6-ot tud a kezébe adni? Nálam van a 7s is, szóval a straight-flush esélye is csökkent:)

Ez itt totál ellenfélfüggő, ha kinézed belőle hogy sor és flushdrawra ment utánad, (amit játszott) akkor sima reraise:) Ha ennél értelmesebb akkor vagy slowplayezett, de mivel alig emel, simán lehet nála pl. AA4x is, amit pre csak megadott, AA-t flopon nem dobunk ugye :) (mármint sokan így gondolják). Sok minden ver itt minket.... talán egy ch/c nem lett volna jobb riveren?

ceewyl
Válasz Valhalla kommentjére
2010. márc. 1. 10:45

Turnön sztem potot betelj legközelebb.
AA BTN limp/flop call miatt nálam nehezen elképzelhető, 6A "furcsa" játék lenne részéről, így nálam b/c.

illese
Válasz ceewyl kommentjére
2010. márc. 1. 10:52

6A "furcsa" játék lenne részéről, így nálam b/c.

Imádnak fullt slowplayezni, szóval nem annyira fura... De még akár érvényes is lehet, mert egy A6-nál nagyon nem kell félnie semmitől, egy potnyi visszaemelésre esetleg eldobnád. Jó eséllyel úgyis emlesz a riveren is.
Én c/c-t játszottam volna ennyire feszes ellen. Ha már így alakult crying call ezen a limiten.

naggeri
Válasz Valhalla kommentjére
2010. márc. 1. 10:53

Itt tényleg nem lehet nagy okosságot mondani.
Ez itt sosem blöff, a kérdés h. valubetelhet-e rosszabb lapot. Ha láttál tőle furcsa dolgokat akkor call. (Egyébként nem értettem a magyarázatot, h. mit is csinált enemy az álltalad megfigyelt partiban..)

arcsen
Válasz naggeri kommentjére
2010. márc. 1. 11:23

Ilyen feszes jatekos nem hinnem, h visszaemel gyengebb lappal. 6x siman lehet nala, amihez leesett a kicker. En el tudnam igy dobni...

A chek-call szerintem nem jo itt, sok flush/sor meg esetleg adna egy fel potot, azokban bennehagyjuk a value-t, mig a nagyobb fullokat kifizetjuk. Szerintem ez sima bet/fold

ceewyl
Válasz arcsen kommentjére
2010. márc. 1. 11:28

A chek-call szerintem nem jo itt, sok flush/sor meg esetleg adna egy fel potot, azokban bennehagyjuk a value-t, mig a nagyobb fullokat kifizetjuk. Szerintem ez sima bet/fold

Én is ugyanezt gondolom, c/c-nál jobb a b/f.
Nálam is b/f volt az első elképzelés, de AA és A6 nem így játszana sztem.

DirkG
2010. márc. 1. 11:36

Vszinu verve vagyunk, kevés az esélye hogy gyengébb fullja van, de akár strt fluss is lehet nála.
Ha nincs infom róla és kevés mutatást láttam nem dobnám, max kifizetem és jegyzem az infot.

Sai
2010. márc. 1. 12:37

(Egyébként nem értettem a magyarázatot, h. mit is csinált enemy az álltalad megfigyelt partiban..)

Azt csak azért írtam, hogy az eddigiek alapján legitim lapokkal játszik, bár az 1-elemű minta elég kicsi:)

Sai
Válasz ceewyl kommentjére
2010. márc. 1. 12:50

Turnön sztem potot betelj legközelebb.

Nem igazán tudom mi a helyes betsizing ilyen helyzetekben, A6-ot meg AA-t nem hittem nála, esetleg XXX6, vagy "erősebb" húzólapok lehetnek, azokat meg nem akartam elijeszteni egy potbettel, fizessenek csak (ha XXX6-hoz riveren leesik a nagyobb full és visszaemel (ha nem fél az A6-tól) akkor könnyedén dobom -> nincs meg neki se az odds-a a tartásra).

Élő ügyfélszolgálat