PLO25 top2 3bet potban oop
$0.1/$0.25 Pot Limit Omaha Hi
6 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG CBETA ($22.69)
UTG+1 Atarax87 ($31.10)
CO CUB23D ($57.69)
BTN George Worst ($30.35)
SB Snooozze ($46.10)
BB Hero ($25.86)
Pre-flop: ($0.35, 6 players) Hero is BB :Ad: :Js: :Kh: :Td:
2 folds, CUB23D raises to $0.85, George Worst raises to $2.90, 1 fold, Hero calls $2.65, CUB23D calls $2.05
Flop: :Ks: :8h: :Tc: ($8.80, 3 players)
Hero ????
George Wors: 28/19/2,7 3bet: 17,1 wtsd 48
CUB23D: 26/21/3,5 nem dobott még 3betre
Mi lenne a helyes lépés?
c/r
valószínűleg fogod legalább az egyikőjük outjait, + van 1-2 elég jó redraw-d.
c/r
valószínűleg fogod legalább az egyikőjük outjait, + van 1-2 elég jó redraw-d.
viszont végülis csak egy set ellen állunk sz@rul, abból meg 2t fogunk valamennyire, szóval valszeg elől vagyunk, így betehetjük a pízt asszem :)
- vagy ha passzív akkor c/c flop, bet blank turn -
c/r nem jó itt, szinte minden lap, ami emel az meg is adná (vagy allin megy, akkor meg dobás), és turn-ön elég nagy kasszában lehetsz bajban OOP.
c/c azért nem tetszik, mert itt csak 2-6 közötti lapok blankok, nut handre kevés az outunk, így turn után legtöbbször OOP vagy blöffölni kell (amire könnyen visszaemelhetnek), vagy c/f-t játszani, vagy c/c turn és river c/f lesz, ami elég pénzégetének tűnik.
Én itt b/f-t játszanék, majd any turn is b/f, riveren meg c/f vagy c/c a boardtól függően (esetleg b/r, ha nekünk jó a board). Ez azért jó, mert a range-edben benne van a KK vagy JJ (és azokkal se árt itt betelni), így a turn bet után már nagyon sok lapot eldobnak, hacsak nem lesz náluk sor. Ha meg náluk van a set, akkor visszaemelnek a flopon, és olcsón kiderült (wrap is visszaemel, de az is erősebb).
Mondjuk beteltünk 6,5$-t, amire CUB dobott és George Worst callolt. a Turn :Jh: lett. Hogyan tovább?
A flop bet sztem oké, a turn viszont engem arra ösztönözne hogy ne erőltessem tovább ezt a leosztást.
Sztem c/f.
Mondjuk beteltünk 6,5$-t, amire CUB dobott és George Worst callolt. a Turn :Jh: lett. Hogyan tovább?
c/r nem jó itt, szinte minden lap, ami emel az meg is adná (vagy allin megy, akkor meg dobás), és turn-ön elég nagy kasszában lehetsz bajban OOP.