PLO25 - turn sor - mi a standard line?
BB feszesebb regular, mást nem tudok róla.
$0.10/$0.25 Pot Limit Omaha Hi
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
CO ($21.13)
BTN ($59.16)
Hero ($28.79)
BB ($37.36)
Pre-Flop: ($0.35, 4 players) Hero is SB :7d: :kd: :8c: :ts:
2 folds, Hero raises to $0.75, BB calls $0.50
Flop: :6s: :5s: :th: ($1.50, 2 players)
Hero checks, BB bets $1.20, Hero calls $1.20
Turn: :9h: ($3.90, 2 players)
Hero ($26.84)?
Pre SB lopásra alkalmasnak ítéltem a lapom, flopon minden visszaemelésre dobnom kellene, ez a board erősen eltalálhatta, blöffölésre is alkalmas számára, és ha csak float-ol is c/f-et kell játszanom sok turn-lapra, viszont toppár, OESD elég lehet egy megadásra.
Turn-ön esik a sorom, mit kezdjek vele?
mit kezdj vele? szerintem dobd el. :D
Pre SB lopásra alkalmasnak ítéltem a lapom, flopon minden visszaemelésre dobnom kellene, ez a board erősen eltalálhatta, blöffölésre is alkalmas számára, és ha csak float-ol is c/f-et kell játszanom sok turn-lapra, viszont toppár, OESD elég lehet egy megadásra.
Turn-ön esik a sorom, mit kezdjek vele?
opciók:
1.BET ez nem tetszik mert ha csak callol akkor gondban leszünk riveren ha scary card jön
+ ha visszaemel és jó játékos akkor valszeg freerollozva vagyunk vagy coinflip.
2.Ch/C ez egy fokkal jobb ha scary card jön még viszonylag olcsón ch/f-ot játszhatunk
vagy ha nut maradunk akkor nehéz lesz kifizettetni riveren oop.
3.Ch/R én valszeg ezt játszanám bár ígysem kizárt h freerollozva vagyunk de könyveljük el
azt coolernek + a blöffökből némi valuet nyerünk + talán vmi gyenge draw-t tudunk dobatni +
ha nem betel akkor mégolcsóbban dobhatunk riveren ha úgy alakul.
Én betelnék tovább, SB vs. BB az ilyen boardokat barrelezem is szinte mindig, mert legtöbbször floppon senki nem dob semmit.
Szvsz csak C-betelni nem jó, vagy check-fold flop v. barrel.
:
3.Ch/R én valszeg ezt játszanám bár ígysem kizárt h freerollozva vagyunk de könyveljük el
azt coolernek + a blöffökből némi valuet nyerünk + talán vmi gyenge draw-t tudunk dobatni +
ha nem betel akkor mégolcsóbban dobhatunk riveren ha úgy alakul.
Egyik flush se jött le, nem pározódott a board... Bet $3, hátha blöffölni próbál...
Itt a folytatás:
Mi így a river játék?
$0.10/$0.25 Pot Limit Omaha Hi
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
CO ($21.13)
BTN ($59.16)
Hero ($28.79)
BB ($37.36)
Pre-Flop: ($0.35, 4 players) Hero is SB :7d: :kd: :8c: :ts:
2 folds, Hero raises to $0.75, BB calls $0.50
Flop: :6s: :5s: :th: ($1.50, 2 players)
Hero checks, BB bets $1.20, Hero calls $1.20
Turn: :9h: ($3.90, 2 players)
Hero checks, BB bets $2.50, Hero raises to $11.40, BB calls $8.90
River: :qc: ($26.70, 2 players)
Hero ($15.44)?
Úgy érted, hogy flop b/f, és ha adja, akkor turn is bet?
Azért nem tetszik ez a játék, mert ezt totál air lappal is megtehetném (azzal meg is tenném), és gyakorlatilag csak a rosszabbakat dobatom el vele (ha nem esik le outom).
Pre szerintem dobás, nem jó OOP tré lapokkal játszani, de naon gyenge playak ellen vállalható.
Szerintem is turn c/r, álltalában agresszor helyében barreleznék, mivel nem esett szin, ezért kevésbé valószinű h. sorhúzóval hédereljen valaki.
River vbet
bet 4-5$/c
ennyit talán még kifizet egy set + esetleg gyengeségnek veszi és blöffből visszatolja (bár kétlem h ezen a limiten ilyet wp-znének) ha jobb Nálad azt már valszeg kifizetem.