dexterjacko
2012. máj. 8. 20:49

PLO4 flop nut FD

ellenfél ismeretlen

hibás e a megjátszás? ha igen, hogyan kellett volna?

$0.02/$0.04 Pot Limit Omaha Hi
Entraction
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
CO toffeerobi3 ($2)
BTN IndigoJones ($7.45)
SB HERO ($4.10)
BB anarxialev ($3.64)

Pre-Flop: ($0.10, 4 players) HERO is SB :9c: :kc: :qh: :th:
[toffeerobi3 posts $0.04]
toffeerobi3 checks, IndigoJones raises to $0.18, HERO raises to $0.62, anarxialev calls $0.58, toffeerobi3 folds, IndigoJones calls $0.44

Flop: :ac: :2s: :4c: ($1.90, 3 players)
HERO bets $1.42, anarxialev folds, IndigoJones raises to $6.16, HERO calls $2.06

Turn: :ad: ($8.86, 2 players)

River: :kh: ($8.86, 2 players)

Final Pot: $8.86
HERO shows
:9c: :kc: :qh: :th:
IndigoJones shows
:ah: :js: :as: :5d:

IndigoJones wins $13.78 (net +$7.00)

HERO lost $4.10
anarxialev lost $0.62
toffeerobi3 lost $0.04

Sziszko0313
Válasz dexterjacko kommentjére
2012. máj. 8. 21:14

Pre max call. De a 3bet szerintem tuti rossz. Pozíción kívül nehéz ezzel a lappal játszani.

Flopon meg max ch/c. Nincs semmid, csak egy FD-s, és 3way az nem elég.

danfiu
Válasz Sziszko0313 kommentjére
2012. máj. 8. 21:26

Sziszko...ehh ez tipik fish move, amit te eloadsz, passziv pre megjatszas passziv postflop megjatszassal, semmi implidod nincs ha bingeled a turnt, meg most tegye be Ax-szel

A jatekbol adodik h bekell ezeket a 40-60 akat tenni ilyen spr mellett

Nagyon easy 3bet barmilyen pozi ellen, kurva smooth , sok flopot eltalal, magasak az fd-ji, szuper premium lap.

Yes flop b/c, sizing az lehet kicsivel kisebb, mehet 1.2-1.3 korul h rosszabb oddsokat kapjon a shove-ra

Sziszko0313
Válasz danfiu kommentjére
2012. máj. 8. 21:53

Passzívnak passzív, de fish? Miért?
Egy olyan limiten, ahol std 3-4 ember néz plotot, nem szívesen aggrózok ezekből a pozikból. Jó lapunk van, én is elismerem, viszont nem tudom, hogy OOP mennyire játszható (mármint olyan kezdő játékosoknak, mint én is).

Am most megnéztem euilab-ban, és akkor, ha:
- Az egyik játékos kezébe magas párt adunk (TT+**),
- A másikéba meg random lapokat, akkor csak 37,5%-unk van.

Pedig még nincs is benne, a set, 2pár (amik elég ritkán lesznek nála, de ki tudja milyen lapokkal jönnek), alacsony rundownok, és még azt sem nézzük, hogy ha fogva vannak a FD out-jaink.

Javíts ki ha tévedek....

ceewyl
Válasz Sziszko0313 kommentjére
2012. máj. 8. 22:42

Passzívnak passzív, de fish? Miért?
Egy olyan limiten, ahol std 3-4 ember néz plotot, nem szívesen aggrózok ezekből a pozikból. Jó lapunk van, én is elismerem, viszont nem tudom, hogy OOP mennyire játszható (mármint olyan kezdő játékosoknak, mint én is).

Am most megnéztem euilab-ban, és akkor, ha:
- Az egyik játékos kezébe magas párt adunk (TT+**),
- A másikéba meg random lapokat, akkor csak 37,5%-unk van.

Pedig még nincs is benne, a set, 2pár (amik elég ritkán lesznek nála, de ki tudja milyen lapokkal jönnek), alacsony rundownok, és még azt sem nézzük, hogy ha fogva vannak a FD out-jaink.

Javíts ki ha tévedek....

Azért is van rengeteg multiway szitu, mert sokkal passzívabbak a játékosok, kevesebb a 3bet/4bet.

Flopon kötelező 3bet után cbet/callolni, mivel nagyon sok esetben jön itt két fold, ha mégsem, utána megvan az odds még AAxx ellen is (de ez lesz ilyenkor legritkábban kint).

danfiu
Válasz ceewyl kommentjére
2012. máj. 9. 4:17

civilnel a pont, meg most rengetek dolgot letudnek irni, hogy mi mivel fugg ossze, de inkabb meg olvasgassal meg jatsszal:)

Élő ügyfélszolgálat