PLO4 flop nut FD
ellenfél ismeretlen
hibás e a megjátszás? ha igen, hogyan kellett volna?
$0.02/$0.04 Pot Limit Omaha Hi
Entraction
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
CO toffeerobi3 ($2)
BTN IndigoJones ($7.45)
SB HERO ($4.10)
BB anarxialev ($3.64)
Pre-Flop: ($0.10, 4 players) HERO is SB :9c: :kc: :qh: :th:
[toffeerobi3 posts $0.04]
toffeerobi3 checks, IndigoJones raises to $0.18, HERO raises to $0.62, anarxialev calls $0.58, toffeerobi3 folds, IndigoJones calls $0.44
Flop: :ac: :2s: :4c: ($1.90, 3 players)
HERO bets $1.42, anarxialev folds, IndigoJones raises to $6.16, HERO calls $2.06
Turn: :ad: ($8.86, 2 players)
River: :kh: ($8.86, 2 players)
Final Pot: $8.86
HERO shows
:9c: :kc: :qh: :th:
IndigoJones shows
:ah: :js: :as: :5d:
IndigoJones wins $13.78 (net +$7.00)
HERO lost $4.10
anarxialev lost $0.62
toffeerobi3 lost $0.04
Pre max call. De a 3bet szerintem tuti rossz. Pozíción kívül nehéz ezzel a lappal játszani.
Flopon meg max ch/c. Nincs semmid, csak egy FD-s, és 3way az nem elég.
Sziszko...ehh ez tipik fish move, amit te eloadsz, passziv pre megjatszas passziv postflop megjatszassal, semmi implidod nincs ha bingeled a turnt, meg most tegye be Ax-szel
A jatekbol adodik h bekell ezeket a 40-60 akat tenni ilyen spr mellett
Nagyon easy 3bet barmilyen pozi ellen, kurva smooth , sok flopot eltalal, magasak az fd-ji, szuper premium lap.
Yes flop b/c, sizing az lehet kicsivel kisebb, mehet 1.2-1.3 korul h rosszabb oddsokat kapjon a shove-ra
Passzívnak passzív, de fish? Miért?
Egy olyan limiten, ahol std 3-4 ember néz plotot, nem szívesen aggrózok ezekből a pozikból. Jó lapunk van, én is elismerem, viszont nem tudom, hogy OOP mennyire játszható (mármint olyan kezdő játékosoknak, mint én is).
Am most megnéztem euilab-ban, és akkor, ha:
- Az egyik játékos kezébe magas párt adunk (TT+**),
- A másikéba meg random lapokat, akkor csak 37,5%-unk van.
Pedig még nincs is benne, a set, 2pár (amik elég ritkán lesznek nála, de ki tudja milyen lapokkal jönnek), alacsony rundownok, és még azt sem nézzük, hogy ha fogva vannak a FD out-jaink.
Javíts ki ha tévedek....
Passzívnak passzív, de fish? Miért?
Egy olyan limiten, ahol std 3-4 ember néz plotot, nem szívesen aggrózok ezekből a pozikból. Jó lapunk van, én is elismerem, viszont nem tudom, hogy OOP mennyire játszható (mármint olyan kezdő játékosoknak, mint én is).
Am most megnéztem euilab-ban, és akkor, ha:
- Az egyik játékos kezébe magas párt adunk (TT+**),
- A másikéba meg random lapokat, akkor csak 37,5%-unk van.
Pedig még nincs is benne, a set, 2pár (amik elég ritkán lesznek nála, de ki tudja milyen lapokkal jönnek), alacsony rundownok, és még azt sem nézzük, hogy ha fogva vannak a FD out-jaink.
Javíts ki ha tévedek....
civilnel a pont, meg most rengetek dolgot letudnek irni, hogy mi mivel fugg ossze, de inkabb meg olvasgassal meg jatsszal:)