plo400 8gameben
Hogyan lehetett volna ezt a handet másként játszani?
Nem vagyok járatos plo-ban de épp ez jött 8gameben:)
Ezt megelőzően csak egy komolyabb partink volt plo-ban: QdTd8c flopot cr-eltem majd 7c-n potra dobott.
Utána 5handen keresztül csak dobáltam neki pf, majd jött ez a hand.
Egyáltalán érdemes ezzel emelni? Turnon jó ötlet a bf? Ilyen Kxxx szerűségeket akartam dobatni, mert nincs sd valuem. Riveren van benne thin value? Vagy ami rosszabb riveren callolna az már nincs a rangeben mert sokszor cr-el turnon? Riveren egyértelmű a fold, vagy fog itt esetleg elégszer blöffbe fordítani vagy busted drawkkal így játszani???
Stacks:
Hero (SB) (374) 93bb
BB (412) 103bb
Blinds: 2/4
Pre-Flop: (6, 2 players) Hero is SB :ts: :5c: :jh: :4h:
Hero raises to 12, BB calls 8
Flop: :kh: :qs: :7c: (24, 2 players)
BB checks, Hero bets 16, BB calls 16
Turn: :8c: (56, 2 players)
BB checks, Hero bets 56, BB calls 56
River: :6s: (168, 2 players)
BB checks, Hero bets 64, BB goes all-in 328, Hero folds
Final Pot: 296
BB wins 560 (net +148)
Hero lost 148
Turn bet 44,eldobja erre is az 1p tipusu handjeit,river bc, nagyon sol 9Tx kombo Chr eli a flopot es nem callozza a turnt
Bár szinte minden lappal lehet profitot építeni HU IP, de ha nem vagy jártas az omahában, akkor szerintem ezt el lehet engedni pre, jó nehéz szituációkat hozhat a fejedre :)
Flopon a check se rossz ötlet, pont ilyen 8 nut-outos húzókkal szoktam ezt meglépni HHL flopokon, mert ez egyébként is jó eséllyel eltalálta őt is és a check-back range-be sem árt pár jó húzólap, c/r-re dobni meg nagyon utálnám.
Turn-ön elég a kisebb emelés, ez a 8 ritkán jó neki, 1párokat tudod dobatni kevesebbel is.
Riveren én a visszafogott checket választanám, az infó sose jön rosszul, hogy mivel játszik c/c c/c-t. A visszaemelése "furcsa", KT9x vagy QT9x végülis lehet nála (esetleg felszedett fd-val)... Dobnám, de nem biztos, hogy helyesen :) Nagyon ellenfélfüggő.
Turn bet 44,eldobja erre is az 1p tipusu handjeit,river bc, nagyon sol 9Tx kombo Chr eli a flopot es nem callozza a turnt
erősen ellenfélfüggő hogy játszanám
random ellen valszeg check flop, bet v call turn
ahogy te játszottad callolnám, villain számára jó bluffszitu
pre: nem jó a hand de huban lehet menni kb bármivel ip:)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Örülök, hogy nincs egyetértés szóval nem volt egyértelmű a hand.:)
Bár szinte minden lappal lehet profitot építeni HU IP, de ha nem vagy jártas az omahában, akkor szerintem ezt el lehet engedni pre, jó nehéz szituációkat hozhat a fejedre :)
Flopon a check se rossz ötlet, pont ilyen 8 nut-outos húzókkal szoktam ezt meglépni HHL flopokon, mert ez egyébként is jó eséllyel eltalálta őt is és a check-back range-be sem árt pár jó húzólap, c/r-re dobni meg nagyon utálnám.
Riveren én a visszafogott checket választanám, az infó sose jön rosszul, hogy mivel játszik c/c c/c-t. A visszaemelése "furcsa", KT9x vagy QT9x végülis lehet nála (esetleg felszedett fd-val)... Dobnám, de nem biztos, hogy helyesen :) Nagyon ellenfélfüggő.
+T blokkerünk is van, turn felszedhetett FD-t, kicsit beteltünk, turn potunk után mindenképp top2-re vagy setre fog tenni, ergo a river blöfftendenciája qrva magas lesz, easy call.
erősen ellenfélfüggő hogy játszanám
random ellen valszeg check flop, bet v call turn
ahogy te játszottad callolnám, villain számára jó bluffszitu
pre: nem jó a hand de huban lehet menni kb bármivel ip:)
Milyen típusú handekkel játszanál még check-backet? Gyenge Kxxx, Qxxx? Totál trash lapokkal feladnád ezt flopot?