Romsy
Válasz Neomorf kommentjére
2009. jún. 19. 22:19

fold, jó esetben spliten állsz és nincs redraw-d.

ha checkel sem kell push.

illese
2009. jún. 19. 22:21

Bajbasodródtál, és nagyon nehéz döntés. A 80%-cbeted alapján akármivel csinálhatta. A kérdés, hogy kinézed e belőle a totál blöfföt. Mert ha felteszed hogy érvényes volt a flop c/r (wrap+fd) akkor most ver, és van 0 környékű outod. Tovább komplikálja, hogy a négy kilences közül, ami kellene neki a veréshez kettő nálad van. Én flopnál betoltam volna (rossz esetben 60-40 de van már dead money).
Turnun dobnám, de nagyon szomorúan.

naggeri
2009. jún. 19. 23:23

off: a caket jobban ajánlod plo kezdésnek, mint az ftp-t vagy ps-t? legalább nem zavarna az elején a hud :)

Nem mondanám hogy jobban ajánlom. Cake-en kevés az asztal, én úgy terveztem hogy az FTP-re megyek az egész BR-al, de nem úgy lett. Az újrakezdéshez azért választottam a Cake-et, mert ugyanúgy van RB,+ a játékosállomány is gyengébb. A Starst azt az RB hiánya miatt zártam ki. (Meg ugye a sok csááábííító torna, ami nálam csak viszi a pénzt :) )

naggeri
Válasz illese kommentjére
2009. jún. 19. 23:58

Bajbasodródtál, és nagyon nehéz döntés. A 80%-cbeted alapján akármivel csinálhatta. A kérdés, hogy kinézed e belőle a totál blöfföt. Mert ha felteszed hogy érvényes volt a flop c/r (wrap+fd) akkor most ver, és van 0 környékű outod. Tovább komplikálja, hogy a négy kilences közül, ami kellene neki a veréshez kettő nálad van. Én flopnál betoltam volna (rossz esetben 60-40 de van már dead money).
Turnun dobnám, de nagyon szomorúan.

Elmondom a gondolatmenetem, hogy mire gondoltam a parti közben, ami valószinűleg hibás, de majd kiderül. Flopon semmi képpen sem tettem volna be, mert ott nagyon jó esélye van a set+fd, set+lyuksor, Fd+magasabb sorhúzó kezeknek, melyek ellen többnyire hátul (vagy 50-50)vagyok.
Turnön ha lejön a flöss, vagy duplázódik a board, és pottal nyit, akkor dobok. Nh, wp, ha blöfföl, de több pénzt nem teszek/tehetek a partiba. Viszont jött egy nem túl jó, de nem is túl roszz turn, amivel már pl: egy J1097 wrap túlhúzott. Ő insta nyit pottal. Lényegében itt ő ugyanúgy -ahogy korábban már láttam tőle- folytathatja a félblöfföt elég széles range-el, akár egy FD-vel, vagy settel is, mivel a kezem ereje eléggé rejtett, nem hiszem hogy ahhoz szokott, hogy kész sorral ne vágják rá egyből vissza az AI-t, bár ez inkább talán már csak belemagyarázás, magam sem tudom.. de turnön ezek után pusholtam.

Neomorf
Válasz naggeri kommentjére
2009. jún. 20. 1:45

Elmondom a gondolatmenetem, hogy mire gondoltam a parti közben, ami valószinűleg hibás, de majd kiderül. Flopon semmi képpen sem tettem volna be, mert ott nagyon jó esélye van a set+fd, set+lyuksor, Fd+magasabb sorhúzó kezeknek, melyek ellen többnyire hátul (vagy 50-50)vagyok.
Turnön ha lejön a flöss, vagy duplázódik a board, és pottal nyit, akkor dobok. Nh, wp, ha blöfföl, de több pénzt nem teszek/tehetek a partiba. Viszont jött egy nem túl jó, de nem is túl roszz turn, amivel már pl: egy J1097 wrap túlhúzott. Ő insta nyit pottal. Lényegében itt ő ugyanúgy -ahogy korábban már láttam tőle- folytathatja a félblöfföt elég széles range-el, akár egy FD-vel, vagy settel is, mivel a kezem ereje eléggé rejtett, nem hiszem hogy ahhoz szokott, hogy kész sorral ne vágják rá egyből vissza az AI-t, bár ez inkább talán már csak belemagyarázás, magam sem tudom.. de turnön ezek után pusholtam.

és mi lett? mi volt nála?

naggeri
Válasz Romsy kommentjére
2009. jún. 20. 9:23

ha checkel sem kell push.

Hát ebben nem vagyok biztos. Miért adjak ingyenlapot ha húzólapja van?

naggeri
2009. jún. 20. 9:32

és mi lett? mi volt nála?

movingshadow: bets $5.25
whee***9: raises to $21
movingshadow: calls $15.75
*** TURN *** [Td]
whee***9: bets $47.25
movingshadow: raises to $152
whee***9: is all in 40.0000
movingshadow: returns uncalled bet $64.75
whee***9: shows [7c Ad 7h Qs]
movingshadow: shows [9d 6h Ah 9h]
*** RIVER *** [Qd]

Hááát..ment a note, elég trash handekkel calloz pf+erősen játsza meg a húzólapjait, bár mondjuk ezt már tudtam. Ettől függetlenül valszeg redraw nélkül deep partikban foldolni fogok.

chubbyhun
Válasz naggeri kommentjére
2009. jún. 20. 10:28

Mire hozzá tudok szólni már vége is van :)

Szerintem egy 4handed gameban amikor 9-es blockerem is van, akkor a rangeből száműzném a sorát is, megmondom őszintén ilyenkor nem félnék attól hogy freerollozik. De ha nem, akkor mije lehet. Set+FD, csak azzal tolná ennyire erősen lyuksor+FD szerintem csak call ilyen szinten. Esetleg T8+FD.
A turn játék innen egyszerű, hiszen nem igazán segíthetett rajta a Td, tehát push.
6handednél már nem így gondolnám, de itt szerintem sima ügy. Ha mégis tévedünk, akkor ez van. Azt a lapütközést ki kell fizetni.

Romsy
2009. jún. 20. 10:57

igaz

Élő ügyfélszolgálat