fold, jó esetben spliten állsz és nincs redraw-d.
ha checkel sem kell push.
Bajbasodródtál, és nagyon nehéz döntés. A 80%-cbeted alapján akármivel csinálhatta. A kérdés, hogy kinézed e belőle a totál blöfföt. Mert ha felteszed hogy érvényes volt a flop c/r (wrap+fd) akkor most ver, és van 0 környékű outod. Tovább komplikálja, hogy a négy kilences közül, ami kellene neki a veréshez kettő nálad van. Én flopnál betoltam volna (rossz esetben 60-40 de van már dead money).
Turnun dobnám, de nagyon szomorúan.
off: a caket jobban ajánlod plo kezdésnek, mint az ftp-t vagy ps-t? legalább nem zavarna az elején a hud :)
Bajbasodródtál, és nagyon nehéz döntés. A 80%-cbeted alapján akármivel csinálhatta. A kérdés, hogy kinézed e belőle a totál blöfföt. Mert ha felteszed hogy érvényes volt a flop c/r (wrap+fd) akkor most ver, és van 0 környékű outod. Tovább komplikálja, hogy a négy kilences közül, ami kellene neki a veréshez kettő nálad van. Én flopnál betoltam volna (rossz esetben 60-40 de van már dead money).
Turnun dobnám, de nagyon szomorúan.
Elmondom a gondolatmenetem, hogy mire gondoltam a parti közben, ami valószinűleg hibás, de majd kiderül. Flopon semmi képpen sem tettem volna be, mert ott nagyon jó esélye van a set+fd, set+lyuksor, Fd+magasabb sorhúzó kezeknek, melyek ellen többnyire hátul (vagy 50-50)vagyok.
Turnön ha lejön a flöss, vagy duplázódik a board, és pottal nyit, akkor dobok. Nh, wp, ha blöfföl, de több pénzt nem teszek/tehetek a partiba. Viszont jött egy nem túl jó, de nem is túl roszz turn, amivel már pl: egy J1097 wrap túlhúzott. Ő insta nyit pottal. Lényegében itt ő ugyanúgy -ahogy korábban már láttam tőle- folytathatja a félblöfföt elég széles range-el, akár egy FD-vel, vagy settel is, mivel a kezem ereje eléggé rejtett, nem hiszem hogy ahhoz szokott, hogy kész sorral ne vágják rá egyből vissza az AI-t, bár ez inkább talán már csak belemagyarázás, magam sem tudom.. de turnön ezek után pusholtam.
ha checkel sem kell push.
és mi lett? mi volt nála?
Mire hozzá tudok szólni már vége is van :)
Szerintem egy 4handed gameban amikor 9-es blockerem is van, akkor a rangeből száműzném a sorát is, megmondom őszintén ilyenkor nem félnék attól hogy freerollozik. De ha nem, akkor mije lehet. Set+FD, csak azzal tolná ennyire erősen lyuksor+FD szerintem csak call ilyen szinten. Esetleg T8+FD.
A turn játék innen egyszerű, hiszen nem igazán segíthetett rajta a Td, tehát push.
6handednél már nem így gondolnám, de itt szerintem sima ügy. Ha mégis tévedünk, akkor ez van. Azt a lapütközést ki kell fizetni.
igaz