PLO50 érdekes riverdöntés.
Pont egy újratöltés után ;) benntragadtam. Igazából a pf limp/3bet nem standard,de elég loose játék volt és elég erősnek éreztem a lapom, ugye Aos boardon repizem, K-al meg tarolok, plusz elég erős drawt is találhatok.
Seat 1: movingshadow ($50 in chips)
Seat 2: Gong***2 ($56.75 in chips) DEALER
Seat 8: ferf***8 ($204.05 in chips)
Seat 10: Ayme***10 ($65.25 in chips)
ferf***8: posts small blind $0.25
Ayme***10: posts big blind $0.50
movingshadow:posts dead blind $0.25 and big blind $0.50
Dealt to movingshadow [Qs,7h,Ks,Kh]
movingshadow: checks
Gong***2: raises to $2.25
ferf***8: calls $2
Ayme***10: folds
movingshadow: raises to $9.25
Gong***2: calls $7
ferf***8: calls $7
*** FLOP *** [Td,2d,9s]
ferf***8: checks
Gong***2: checks
*** TURN *** [3d]
Gong***2: checks
*** RIVER *** [Tc]
Gong***2: bets $20.50
ferf***8: folds
movingshadow?
Flop_szörnyű, nincs értelme a betnek, nagyon könnyen emelhetnek szinte bármivel, ezért itt már a parti feladását "terveztem"
Turn_ shit
River_igazából itt is check/foldon voltam, de felmerült a megadás is. Lát valaki benne rációt?
Szerintem könnyen dobható. 3 káró is van kinn, pározódás is... Txxx és minden, a boardon is meglévő pocket is ver, szóval szerintem simán van ráció a dobásban. Én el tudnám engedni. Szinte csak az airt verjük.
t3-as full lehet nála nem? másmilyen full-t nem tudok elképzelni. Esetleg szín amit slowolt turnon, és most azt a t-t használja hogy valaki blöffnek nézze és becallolja, mivel fullra nem tudjátok tenni, viszont ti nektek sincsen, abban ő biztos. Más esetben blöff kell legyen.
A preflop játék tetszik, érdekes ötlet, nekem ehhez nincs idegem.
A riveren azt akarja mondani, hogy van legalább egy T-je. Flusht kizárnám nyilván. Ha nem láttam még tőle idióta river blufföt bedobnám, bár HU PLO-ban nyertem néhány nagyobb kaszát ilyen hülye megadással.
Ha HU vagytok elgondolkoztató, a megadás, mert őszintén szólva nem nagyon hihető a story-ja. Így hogy két emberbe teszi, nem érzem +EV-nek.
Meggondoltam magam fürdés közben. Easy call. Jól lereadelt, hogy van egy magas párod, levette, hogy ferfnél nincsen se T se flush, btw. nálad sem, mert kétszer el nem csekkelnéd. Szóval nyilvánvaló, hogy egyikőtök sem erős. Szerintem legalább az esetek felében bluff. Value betnek azért gyanús, mert mi a value amire emel? Kis flush, amit nem mert eddig megemelni? De akkor miért hiszi, hogy kifizetik? T3 full esetleg. Egy árva T-t kizárnék, azt csak elcsekkeli, mert túl ilyesztő a board.
Miért nem vártad meg, hogy elérjen a nagyvak?:) Nem kerülnél ilyen helyzetbe:D
A blöff itt simán elképzelhető, de nagyon sok minden verhet is... Az első két játékosnak nincsen erős flush-e, vagy fullja, ez látszik, viszont alacsony flush lehetne az első játékosnál, így a totál blöff esélye azért kisebb sztem. Value-ból itt a 33 és a T3 emelhet, de nem nagyon tudok T3-at elképzelni, ami pf igy játszik (a 33-nak pont így kell játszani, ha valahogy eljutott flopig, ezt vegyük észre). "Blöffből" viszont emelhet a T, hogy eldobassa az alacsonyabb flush-öket szvsz, esetleg overpártól call-t remélve (rólad ordít, hogy valami suited nagy párod van).
A kérdés, hogy 3-ból legalább 1-szer ez totál blöff-e, szerintem nagyon közel van a fold és a call EV-je, inkább dobnék, nincs benne elég value...
Meggondoltam magam fürdés közben. Easy call. Jól lereadelt, hogy van egy magas párod, levette, hogy ferfnél nincsen se T se flush, btw. nálad sem, mert kétszer el nem csekkelnéd. Szóval nyilvánvaló, hogy egyikőtök sem erős. Szerintem legalább az esetek felében bluff. Value betnek azért gyanús, mert mi a value amire emel? Kis flush, amit nem mert eddig megemelni? De akkor miért hiszi, hogy kifizetik? T3 full esetleg. Egy árva T-t kizárnék, azt csak elcsekkeli, mert túl ilyesztő a board.