plo100 ez amúgy, amígó.
Info az ellenfelekről?
Semmi értelmét nem látom a betnek, FE-d valószínűleg nem lesz két ellenfél ellen ilyen flopon, a c/r és c/c rangük ellen pedig hátul vagy.
(mázlid volt, hogy nem donkolt bele egyik ellenfél sem, az izgibb szitu lenne)
Igazából nem értem hogy miért kellene itt passzívnak lennem. Akkor semmi érteleme nem volt a flop RR-nek ha itt nem tolom be. Ez nem a legszarabb flop amit kaphattam, mivel overpár +FD kombót ekkora SPR-nél (sőt még nagyobbnál sem) biztos hogy jó eldobni.
Ha checkelek, akkor viszont egyedül a flöss az ami megment,(többieket elriaszt) minden egyéb lapra dobnom kell turnön.
QQJ10 ellen is nagyokat pislogsz,ha itt beteszed, mert kb 40 %od van,és közel sem ez a legrosszabb mutatás neked.
de kiváncsi lennék kompetensebbek véleményére is!
Ilyen deepen sztem pre csak megadnék, és ilyen boardon ha SB c-betel, BB dobja, akkor rátolom, ha SB c-betel, BB adja, akkor adom, ha BB emel, akkor számolok, check-check-re emelek.
Depersze 4bet sem rossz, csak nagy a szórása:) Az a baj ezzel a board-dal, hogy mind a kettejük range-ét telibetalálja (SB leginkább nem kicsi sorozatlap, BB vmi nagy lapok lehetnek), igy bármelyikük lehet c/r-en, de a c-bettel biztos, hogy szinte csak gyengébbeket dobatsz.
AA+nutfd szép lap, decsakha nem sor ellen mész, mert akkor ez csak fd:) Ilyenkor jó pozícióban lenni, mert lehet ingyenturn-t nézni.
1.5spr miatt ezek simán allinig jönnek:
AdAc8c7d 45.72% 274,191 225
kj**,QQ**,JJ**,QTnn,bbcbbc 54.28% 325,584 225
ha meg csak és kizárólag KJ-vel adja akkor is van 37%-unk de ebben az esetben meg a foldekvitink növekszik meg óriási mértékben (hisz ha csak KJ ad akkor QQ QT dobni fog)
+EV ez bőven ha mindig adja valamelyik akkor is, ráadásul nonSD is visszük néha.
inkább minthogy várjam törnre 20% flössesélyt és ha nem jön akkor fold a törn 80%-ában.
Nem tudom miért kellene olyan nagyon félni. Nem tudom mik az ellenek statjai, de én egy KJ szerű lappal nem szívesen játszanék, 3betelt potban, mert félnék, hogy dominálva vagyok. Szóval ha nem nagyon maniacok, egyáltalán nem biztos hogy boldogok. Szerintem itt egy KK szomorú tulajdonosával nézel szembe. Inkább bet-pot, ha dobják jó, ha meg visszeemelnek egyértelmű az ods miatt. Legalább nem neked kell gondolkodnod, és hibázhatsz a turnön.