köszi :)
Ez még annyira fura nekem, mondjuk 20dollárral kezdünk, pre bekerül 7-7, flopon potban 14, előttem 13, és egy ilyen flop esetén azzal az AA-val nagyon nem akarnék bepakolni még 65BB-t :) Annyira fura nekem, hogy +ev push olni.
Mondjuk gondolom, ha Qd helyett lenne egy 5d, akkor már más lenne a szitu :)
Nem tudtok valamilyen omahás skype csoportról? Szívesen csatlakoznék egy ilyenbe :)
Commitment nagyon fontos Omahaban, de ez nem azt jelenti, hogy erre kell törekedni, és minden szarral játszani kell. Én az utóbbi 2 hétben többet játszottam propokertools-al, mint az asztaloknál, mert nagyon fontos ezeket tudni. :)
3bet potban HU nagyon sokszor nem vagy commited, ill határon vagy, és az enemy range-ének a belövése dönti el, hogy call vagy fold a RR-t.
Amúgy a másik aspect 4bet potban az az IP-s szitu, amikor nincs FE-d, mert donk-allinelt az enemy, olyankor kell ám számolni! :)
3 full house fail :)
6. weaktight | Hand | QsKdAhAd - $0.10/$0.25 Pot Limit Omaha Hi
56/31, postflop aggression% 63
Gondolom a flop call nagyon rossz, inkább fold, vagy inkább push?
turn check a flop akciók után szerintem jó, túl sok minden ver már meg minket, river fullal mit kellett volna tenni? A push szerintem teljesen rossz most már :).
7. weaktight | Hand | TdAhAsTs - $0.10/$0.25 Pot Limit Omaha Hi
53/5, nagyon passzív
Turn és river játékra lennék kíváncsi, a flop nyitás meg gondolom kicsi volt :)
8. weaktight | Hand | TdJcJsQc - $0.10/$0.25 Pot Limit Omaha Hi
A nagy vak: 80/16, nem túl aktív, a másik arc: 38/24, nagyon jól dob cbet/donkbet-re, nem nagyon emelget.
Flop bet megint kicsi, turn check szerintem szükségszerű, odds alapján egy call-t megejtettem volna, river fold???
9. weaktight | Hand | 7d9c8sTs - $0.05/$0.10 Pot Limit Omaha Hi
shorty 88/24, a másik 53/20, elég aktív post.
A 25% odds-om végig megvolt :) Elméletileg +ev volt a játék ilyen formán, megteremtettem magamnak a megfelelő árat a callra egy FD meg egy set ellen.
Hogy kellett volna megjátszani jól?
10. weaktight | Hand | Ac5hJhAs - $0.05/$0.10 Pot Limit Omaha Hi
Ilyen flopon jó a push? ( 25/19, 11.8% 3bet )