Ket loyality tornament volt , az egyikben 65/2.ik lettem a masik meg 150/1 , ,volt deal.
Ez milyen comeback mar , próbara tett az biztos , ez korulbeul 2050 ooora , es az elso 1000h break even , az volt a tavalyi évem , átlag órabaer 0.5£/h ,bankrollnak sem tett joot , mert kolt kozben az ember. Ez mntalissan teszi prooobara az embert , egy évig breakeven , de kozben legyel pozitiv, erezd jool magad. Nem mindig papsajt ez a pokerbusiness.
lejjebb ezz a tornat osztottuk el 4en , lehet pusyi voltam , mert nalam volt 40 vak , tobieknel kb 10 , 10 , 10 , uugy voltam vele h adjak ide a 16.5 aztan menjunk haza , mert hamar valtozhat a helyzet es azert nagy kulonbseg szamomra , mert ha tovabb jatszok akkor max 20at nyerhetek , de uugy is alakulhat h csak 7et . Ez iigy torntent . Ma ismet egy masik varseny .
Ebben a graphban nincs ez a verseny , mert elotte elhagytam a telefonom , az mar az ujjban van , a masik tornaroool nincs fonykep az egy 30k verseny volt ott 2.ik lettem . Iigy menne mindig a jatek...
Nehezedre esne valaha helyesen leírni egy mondatot? Értelmetlen katyvasz az egész.
Divat marni a a közösség legendáit.Kicsinyes percemberek szólogatnak be olyan embereknek akik azért már letettek ezt-azt az asztalra.
Megtaláltad a K betűdet, félnótás csatlósom?
füstöl a kémény roro, király. mondjuk ahogy látom holdemben búgatsz, nem is tudom omahat akkor miert nem hagyod inkább ha oldschool holdemben igy hányja a zsuga.
Az omaha az szerelem. És előbb utóbb beadja a derekát. :)
Heyy
1: Erdekesnek talaltam ma egy konyvben h a kissebb rundwonak jobb eq.je van a top3% ellen , mint a legjobb rundownak , en akkor is inkább egy nitet aki nyit 5%ban utgbol inkabb 3betelném kqjtds el mint 6789ds , mert ha csak megadjak akkor jobban teljesiitunk a magassabb lapokkal , de ha 4betet kapunk amire joo esely van akkor jobban teljesiit az alacsonyabb lap.
2: nem kell ide diploma , a riveren legyen joo lapunk oszt csookolm , (4b pot)
3: Minden rendben van , legalabb valami politigany a fejét használja.
Good day
Feszes range ellen jobb 3betelni 6789ds mint KQJTds, utg callozo rangeben lesz akk,kk ami szetdominal pl, merg amikor 4betet kapsz, akkor beszoptad...Minel szelesebb a range annal inkabb a kqjtds a 3bet
Több embör is mögmondta nekem, h ne olvassak pokerkönyvet , mert általában az elavult es a múltból való . Kérdezem én . Tud valaki könyvet a jövööbööl? Én úgy vagyok vele hogy a Fb.on és az index típusú irományokon kívul , mindent hasznos elolvasni , mert megszűri az emberi elme és szélessebb rálátása van a világra.
A képrol , ezt tegnap ezt érdekesnek találtam , meg tudtam én ezt a gondolataimban , de mégis amikor szembesultem vele , hmm ez tényleg így van.
Alles gut pajtások , szép napot.