Póker Fórum Archívum > Omaha és más póker fajták > Roroo 2k -> 10k challenge

KisMuck
Válasz rorooen kommentjére
2018. jún. 16. 0:33

Miért lett törölve az, hogy legalább Pistától bocsánatot kértem? Vagy a többi. Roro-t sem basztatom, tényleg azért is bocsánat, de komolyan, azért semmi durvát nem mondtam.

Pistapapa
Válasz KisMuck kommentjére
2018. jún. 16. 11:28

Miért lett törölve az, hogy legalább Pistától bocsánatot kértem? Vagy a többi. Roro-t sem basztatom, tényleg azért is bocsánat, de komolyan, azért semmi durvát nem mondtam.

Mért kértél bocsánatot én nem olvastam semmi bántót. :)

KisMuck
Válasz Pistapapa kommentjére
2018. jún. 18. 13:56

Mért kértél bocsánatot én nem olvastam semmi bántót. :)

Egyszer régebben, egy blogbejegyzésedben jogtalanul bíráltalak(eléggé el volt szállva az agyam hasonló dolgok miatt és rajtad ütöttem le a feszkót, ami undorító dolog volt részemről), úgyhogy még egyszer: SORRY!

Pistapapa
Válasz KisMuck kommentjére
2018. jún. 19. 21:30

Egyszer régebben, egy blogbejegyzésedben jogtalanul bíráltalak(eléggé el volt szállva az agyam hasonló dolgok miatt és rajtad ütöttem le a feszkót, ami undorító dolog volt részemről), úgyhogy még egyszer: SORRY!

Biztos én voltam? Mert én egyáltalán nem emlékszem semmi ilyesmire, persze ettől még lehet így volt, de ha így volt megbocsátok, engedd el és lépjél tovább :D

KisMuck
Válasz Pistapapa kommentjére
2018. jún. 21. 0:22

Biztos én voltam? Mert én egyáltalán nem emlékszem semmi ilyesmire, persze ettől még lehet így volt, de ha így volt megbocsátok, engedd el és lépjél tovább :D

Biztos és köszönöm!

rorooen
2018. jún. 26. 17:45

Hello.
Minden rendben volt otthon , a kajak , borok , lányok s idoojaras , tudom én h miert huuz nekem haza a sziivem. H mennyire lesz kedvem iirkalni azt nem tudom , Ahogy kezdtem az évet lefeleztem a rollom , nem azert mert sokat buktam kb 2.5k .t de az élet sem olcsoo , amikor mult évben meg nyiil egyenessen ment felfele az egesz , mi ez maaar , tesztel az élet, ezek mennek.

Ilyeneket csinalok a pokerban , vilian 30/19 , 200 hand , 76% flopc.bet!!38/29/20 agresszio ezert sztem floppon mindenkeppen meg kell adni a c.betet , annyira szajbaragoos v.bet ez riveren ki bluffolne iigy? de kozben a nonsd.m megy lefele , csak ra kell valamire herocallazni , + kevesebb mint 3bol egyszer kell joonak lenni , de nem szerettem h ezt megadtam . nem fog flusht igy v.betelni , nem tudom , ... amikor a magabiztossag megzavarodik , akkor nehez jatszani nahh.

Prima, $0.25/$0.50 Pot Limit Omaha Cash, 5 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.

SB: $124.12 (248.2 bb)
BB: $50 (100 bb)
MP: $78.25 (156.5 bb)
CO: $45.09 (90.2 bb)
Hero (BTN): $110 (220 bb)

Preflop: Hero is BTN with 6Image KImage TImage AImage
MP raises to $1.75, CO folds, Hero calls $1.75, SB calls $1.50, BB folds

Flop: ($5.75) 6Image KImage JImage (3 players)
SB checks, MP bets $4.50, Hero calls $4.50, SB calls $4.50

Turn: ($19.25) 8Image (3 players)
SB checks, MP checks, Hero checks

River: ($19.25) 6Image (3 players)
SB checks, MP bets $15, Hero calls $15, SB folds

Results: $49.25 pot ($1.50 rake)
Final Board: 6Image KImage JImage 8Image 6Image
SB mucked and lost (-$6.25 net)
MP showed KImage TImage KImage 5Image and won $47.75 ($26.50 net)
Hero mucked 6Image KImage TImage AImage and lost (-$21.25 net)

Gondolkoztam ezen a handen eleg sokat , igy h multiway vagyunk egy ilyen nagyjabol solidabb ember ellen ezt be kellett volna dobni , Hu sima herocall , igy mway lehetne herocallazni JJxx el , de ebben a handben senki sem fog igy v.betelni flusht , nem gondolnam h bluffolgetnek ebben a spotban igy , szoval be kellett volna hanyni.

rorooen
2018. jún. 27. 10:54

Joreggelt.
Ezen a HH.n meglepodtem tegnap , a preflop eq . ikre gondolok , ha Viliannek teljessen rainbow s disconnected AAxx.e lenne , akkor nem lenne ez a meglepoodes , de A high suitja volt +az Ak es az A2 is kapcsolodik , + blockolta egy spadeunket s egy clubunkat.

ezt nem ertem , ebben az aktualis handben favoritok vagyunk pre , de megneztem uugy is h a 3.ik versenyzonek 15/25/ vagy 40% os ranget tettem , s uugy mar underdogok vagyunk pre. , h a macska ruugja meg.

rorooen
2018. jún. 28. 11:54

Jonapot.
Tegnap jool megpiritottam oket , igy kene menjen minden nap . Itt oksokodok magamnak mindig valamit . Hoztam egy erdekessebb handet .

Itt az volt a readem vilianrol , h nem hasznal mas betsizet csak potbetel , nem az az oruult mindenre betel alak volt de jatszogatott. Itt az volt a terv , h minden turnon ami T , J , Q vagy K vagy A , vagy talan 2es azt igy beverem , mert nem akarom h ch/b eljen vilian s akkor kibetel riveren konnyen . Ha turnre parozodik a board 3as al vagy 5ossel , akkor ch/allin lettem volna . give uppoltam volna midnen turnon ami , 4es 6os 7es 8as s 9es es talan inkabb a T esen is fel kene adni , az még mindig inkabb ezt a boardot segitti.
Szerintem érdekes ez a hand.

Prima, $0.25/$0.50 Pot Limit Omaha Cash, 2 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.

Hero (BB): $51.25 (102.5 bb)
SB: $100.95 (201.9 bb)

Preflop: Hero is BB with 2Image AImage KImage AImage
SB raises to $1.50, Hero raises to $4.50, SB calls $3

Flop: ($9) 3Image 5Image 7Image (2 players)
Hero checks, SB bets $9, Hero calls $9

Turn: ($27) KImage (2 players)
Hero bets $27, SB folds

Results: $27 pot ($0.50 rake)
Final Board: 3Image 5Image 7Image KImage
Hero mucked 2Image AImage KImage AImage and won $26.50 ($13 net)
SB mucked and lost (-$13.50 net)

Nekem 21% a fold to 3betem , ami elég magasnak számitt. Erre jobban oda kell figyeljek , tegnap neztem egy videot Jnandeztol. O nem fobott a 3betere , de sztem csak azert mert nagyon magyarazott , s nem focusalt teljessen a jatekra. tobb ok is van arra h ezt dobni kene pre , shorty ellen van s a realitive pozija nagyon rossz lesz .

Tudom h nem szamitt h h megy egy nap , hanem az a lenyeg h folyamatossan hosszutavon h alakul , de jol nez ki a tegnapi graf s azt akarom h igy menjen legalabb minden nap. Good day. Gl

crazy3317
2018. jún. 28. 12:41

waki officially busto

rorooen
2018. jún. 28. 18:08

Sztem tuti h nem , okos gyerek az . Ebbol ezt igy szerintem levonni elhamarkodott dontes lenne , de mar azon sem lepodnek meg.

Élő ügyfélszolgálat