Roronak itt nem azzal van a baja, hogy bukott hanem, hogy a penz 99%a bekerult flopon, viszont a maradek 1% turnon amikot mar 0 EQ ja volt, igy a HM ben ez 0 EV $, a fent emlitett 60-40 helyett.
Jónapot kívanok
Ha valakinek van egy pár perce es ért egy kicsit a pokerhez akkor annak a véleményét szívessen fogadom.
H kéne ezt a handet játszani .
A floppon van easy c.b , ha ch/r kapunk annak nem orulunk , de ilyen 50-50ben floatolnam attol fugg h milyen a hangulatom milyen ellenséggel állunk szemben a regularokat jobban floatolnam , az orulteket inkabb hangynam, de tuti nem kell 100%ban megadni a ch/r de be sem kell mindig hajittani a nutflushdraw blockert.
A turn az erdekes utca : mert uugygondolom h ha betelunk s ranktekerik akkor nyugodt szivvel eldobom , mert tuti verve vagyuk , es legtobbszor nalunk lesz a best hand s vedelembol betelunk , de azt nem tudom h ha iigy betelunk , es lejon a riverre a flush , akkor hiaba van nalunk nutblocker , akkor egy q magas flusht eleg nehez lesz eldobatni , meg mennyire leszunk hitelesek , h mi bet betelunk nutflushdrwal, de ha meg csekkelunk turn akkor tuul kicsi lesz a pot a riveren es uugy meg tuti megadnak riveren egy kissebb flushel .
Mi lenne az optimalis play? a Helyes válaszert felajanlok egy utazast , a reszleteket utanna elmodnom.
PPPoker
részemről flop bet/turn check
Hova utazunk? :)
Hello.
Pista még nem kuldek meg a röpjegyet , de majd szólok ha megerkezik s akkor mehetsz nyaralni.
H mennyire lesz legális meg etikus amit azt nem tudom , de van egy olyan lehetooseg h van Nandez accountunk amit jelenleg 2en hasznalunk , még egy valakit keresek a csoportba , mivel 100$ az eloofizetes s h ha 3an leszunk akkor 33$/ho lesz. Ha valaki erzi a kesztetést a tanulasra , akkor itt egy lehetooseg. Várom az sms.t , addig is minden joot.
Eladva.
Joo reggelt.
https://www.youtube.com/watch?v=LgJqmK1DPCc
Itt van az en online poker carrierem , ez 485h es kb 2$ /h ,ezen kivul van masik terem is , de itt mukodik jool a hud, de biztos tanultam kozben valamit, tudom h tanultam , de ha a tobbiek is tanultak es ook jobb modszerrel tanultak hatasossabban , akkor en talan kicsit lemaradtam , de tudom h az emeberek nagy resze nem csinal semmit , csak jatszik gamblerkedik , latom a statokat , latom a mutatasokat . Mint pokerjatekos 2010 oota jatszom csak , oke dolgoztam 4 hoonapot , mikor elfogyott a bankrollom , de utanna hamar szepen vissza jottem , ez alatt az ido alatt a rolllom mindig kb 10 es 35k kozott ingadozott , de miert nem ropkodnek nekem az ezresek befele ? minden nap , miert csak small staken tudok nyerni? Nem vagyok hibás , tudok iirni , gondolkodni , egeszseges vagyok , szerintem jool megaldott a sors. : ) Minden reggelemet uugy idnittom h leiirom magamnak h van 100k rollom es eloben 2/5/10 jatekokban vagyok nagy nyeroo jatekos , online pedig 1/2ig vagyok nyeroo jatekos, de az igazsag az az h nyerek 1/2 on eloben , es plo50en , pont minden meg kéne negyszerezni , a limitet , a bankrollom , a fegyvert azert nem . Mit tudnek tobbet tenni ? Nem dohanyzom , sokat olvasok , sportolok , jool erzem magam a boooromben , lehet ez a problema , h jool erzem magam , de nem nem erzem jol magam nekem köll az a limit , a jobb jatekosok ellen is akarok nyerni , meg a 100k is kell.
Ennek oromere hozok egy handet is .
flop:
Nandez itt aztmondja h 2 betsizeot hasznalunk a floppon 50% es full pot , de szemely szerint en uugy erezem h a kis betre az ilyen 53-58% a nagy betre meg 88-95% , a kisbetnel azert mert megiscsak nagyobbnak tunik mint az 50% , de megis jool lehet balancealni , a nagynal , meg azert mert uugyerzem szivessebben megadjak ha nem full potot betelunk , de hat a 95% az mar majdnem full pot.
eleg joo floppot kaptunk , ha nem lenne bcdoor fd. akkor inkabb a nagy betet hasznalnalnam , meg jo lenne ha lennne a broadway kartyank is , akkor uber nuts.
turn , : lehet azert lesz itt sora , de mi mast lehetne itt tenni , beverni aztan ha sora van akkor ez van ,
itt ha belendonkolna aturnon potot , eldobnam , akkor nem dobnam el ha van egy Q.nk vagy egy T esunk , azaz blockerunk a straitre es van straitdrwank is .
river , a nyavalyas :) flush kartyan el tudnam dobni , de ezen 10bol egyszer kell jonak lenni , szerintem az meglesz.
#
Omahaban ritkan van az a pillanat amikor azt erzem h huu de jool jatszom , zona , edge , confident , valami mindig hianyzik ebbol a 3asbool. , de ettol fuggetlenul meg lesz a 100k :)
IPoker, $0.25/$0.50 Pot Limit Omaha Cash, 5 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
SB: $100.33 (200.7 bb)
BB: $64.39 (128.8 bb)
MP: $63.99 (128 bb)
CO: $59.17 (118.3 bb)
Hero (BTN): $50 (100 bb)
Preflop: Hero is BTN with :Ah: :7s: :Ad: :5h:
MP folds, CO raises to $1.75, Hero raises to $6, 2 folds, CO calls $4.25
Flop: ($12.75) :As: :3h: :Js: (2 players)
CO checks, Hero bets $7, CO calls $7
Turn: ($26.75) :Kd: (2 players)
CO checks, Hero bets $26, CO calls $26
River: ($78.75) :Td: (2 players)
CO bets $20.17 and is all-in, Hero calls $11 and is all-in
Results:[spoiler] $100.75 pot ($3 rake)
Final Board: :As: :3h: :Js: :Kd: :Td:
CO showed :Qs: :Kc: :4c: :8s: and won $97.75 ($47.75 net)
Hero mucked :Ah: :7s: :Ad: :5h: and lost (-$50 net)
[/spoiler]
....
Leirjam az oszinte velemenyemet?
Termeszetessen , de ha azt akarod iirni h a poker nem nekem valoo akkor spórold meg az idoodet, es eloore is koszonom a véleményed , iigy vagy uugy ha tetszik ha nem.
...online poker carrierem...2$ /h...tanultam kozben valamit, tudom h tanultam...2010 oota jatszom csak , oke dolgoztam 4 hoonapot , mikor elfogyott a bankrollom...tudok iirni , gondolkodni[/spoiler]
Leirjam az oszinte velemenyemet?