Na végre postflop akció!
Ez az elozo hand iigy talán way too looose , de vmikor ott ulsz az asztalnál mondjuk 15-20 handet , van ilyen 0/0 statod , mondjuk mar ha Q hihg suit lenne , s a vakoban gyengébb játékos akkor az oke sztem, meg az h adni ott a 3betet pre az nem olyan jó így sendwics??? be, de pl hu már megadnam tui , vagy Minimum Ip .
A kovetkezo hand is talan egy kicsit too looose , mondjuk itt kkqj ds az biztos 3b , kjjT ds az ilyen mix van mikor 3b van mikor call , ez a hand meg jól nez ki de talan nem is olyan joo hand ez h 3betelni kell , mert 9es el talan tuul sok a gap, szóval valójában nem is kaplolódik annyira , floppon ezt ezt sztem lehet ch/r allinezni , bar nem a legjobb spot de még +ev , Sztem itt floppon itt cappelte a rangét , nem 100%, mert 67 et itt sztem az emeberek kb mindig betelnek , de jo trukkosneki lenni es pl egy 67xx egy hearths jo lehet ch/backelni , de megis sztem kb mindenki beteli , turnon meg bluffoltem ,mert sztem nincs sora es lets see what happen , a riveren meg nem happy de sztem ez itt hero call ...single rais potban bizt nem callaznek iiigy club nelkul , de ez 3b pot volt , ch/r turn , too much in the pot , 5bol egyszer kell jónak lenni , i look him up
- €4 PL Hi (6 max) - Omaha Hi - 4 players
Hand converted by Holdem Manager 3
BB: €528.80 (132.2 bb)
CO: €608.50 (152.1 bb)
BTN: €490.50 (122.6 bb)
Hero (SB): €749.70 (187.4 bb)
Hero posts SB €2.00, BB posts €4.00
Pre Flop: (pot: €6.00) Hero has J J 9 K
fold, BTN raises to €10.50, Hero raises to €31.00, fold, BTN calls €20.50
Flop: (€66.00, 2 players) 4 3 5
Hero checks, BTN checks
Turn: (€66.00, 2 players) K
Hero checks, BTN bets €59.50, Hero raises to €244.50, BTN calls €185.00
River: (€555.00, 2 players) 9
Hero checks, BTN bets €215.00, Hero calls €215.00
Results: €985.00 pot (€4.00 rake)
Final Board: 4 3 5 K 9
BTN shows 4 T 5 A: (Flush, Ace High)
(Pre 45%, Flop 52%, Turn 63%)
Hero mucks J J 9 K: (Two Pair, Kings and Nines)
(Pre 55%, Flop 48%, Turn 38%)
BTN wins €981.00
"Ide"
Jó hand. Tudom nem nagy különbség seg van bluff catchen a ranged aljának es a sornak, de talan kivehetsz par handet mint ez a kettő pár es gyenge flush sor es set callol itt. Ennek ellenére en is igy játszanam.
Hi
Az a jo a pokerezesben , ha vki megkérdezni h ez az utolsó napom s mit akarok csinalni : Én kezdenék egy kv cigivel , falni vmit , elmennék úszni , napoznek , egybekelnék kedvesemmel , sztem aztan játszanék egész nap , este kis bbq , sor zene , dugas , írni az akadémiára h ennyi volt s ennyi D
\\\Ma egy rendhagyó epizóddal készultem , ez egy levél s tulajdonképpen bármelyik barátomnak írhattam volna:
Hi my Name is Boby Sz Boby. How u doing ... ? U still have a British passport or changed now for Us forever? I am looking for a company for good cold pint of beer and tasty food table is filled , chikchs is loving around, maybe even i would smash my a head tiny bit , then a chicks go away , but no problem.
I am doing good , working part time ,becouse i choose this way, driving a mixer truck , only 2 day a week , this week only friday , is perfect that way . at least i do something else than poker , go play around , pay a penny taxes , at least I am not a poker tourist , i have some job . Allin all i doing good , just my health level lately very low , because i maintain very badly , smoking 2/47 , sometime i rolling a next one and my mouth still has one, lol .Not really doing sport , just played a Lot. And of course I need a woman.
In february i had one session 30h long round , was down couple of grand , not too much but i was frustrated , and i go on mad very bad tilting , i never had this one before , i lost control clear up my balance went on 4 table 5/10 , just fkfkfkffkk , in an angry way and i lost 35k$ in 20 minutes or so , i did big damage i am a shame is happened , but if u play full time with a fire , i just would love to make this is not true but is true. i was need a couple of day break , thing about what happened there, and i said is cannot be the end of my carrier , i made my almost last 10k$ deposit , i was very hungry for my business to back in a normal level , and i made it :)
Turn callozott egy cr t úgy h nálad a piros, meg a K is. Nem nagyon tud mással callozni turn mint clubokkal. Meg az is valószínű h naked club bal bloffolne Riv de az nem callozik c r t
Talán ha van egy flush lap blocker ugy jobb játék. Igy nem szabad egyszerűsíteni , hogy nala csak flush lehet . Ki kell venni lapokat a call rangebol es körülbelül 1/4 fele komboval hero callolni, mert alapjáraton ha ezzel a lappal akkor szinte mindennel megtesszük
modositas: kicsit zavart lettem mert ebben meg nem gondolkodtam l lehet hogy 3/4 combo callol nem 1/3 , de az lehet set, sor, 2 pár flush blockerrel es ami nálunk van az kuka!
Talán ha van egy flush lap blocker ugy jobb játék. Igy nem szabad egyszerűsíteni , hogy nala csak flush lehet . Ki kell venni lapokat a call rangebol es körülbelül 1/4 fele komboval hero callolni, mert alapjáraton ha ezzel a lappal akkor szinte mindennel megtesszük
modositas: kicsit zavart lettem mert ebben meg nem gondolkodtam l lehet hogy 3/4 combo callol nem 1/3 , de az lehet set, sor, 2 pár flush blockerrel es ami nálunk van az kuka!
Miből gondolod , hogy jobb nalam?
olyan grafikont hoz, aki ezen a turnon check callol , holott a handek szerint mindent a szerencsére biz! Te is észrevetted volna, ha annyira jo lennel!
Szerintem rolo ipokeren teremrol teremre jár es mindenhol szerencséje van. Regen en is azt csináltam