Gotcha87
Válasz Koszka9999 kommentjére
2014. szept. 24. 14:45

Régebben nem azt ecseteltétek hogy nem éri meg? (nem biztos hogy ezen a fórumon volt a fő okfejtés)

Fishek úgyis jobb equityvel pakolod be mindig, bár gondolom sokat erősödött az omaha mezőny is.

Mielőtt leb@szna vki én csak kérdezek, már nem omaházok, de régebben pl én sosem használtam :)

Alacsony SPR szituban be kell vállalni, hogy beteszem akár rosszabbal is, pl. 1-es SPR-nél 40% már nagyon jó. És azért fishek ellen is kialakulhat ilyen.

Gotcha87
Válasz Gotcha87 kommentjére
2014. szept. 24. 14:48

Nagyon szépen köszi mindenkinek a gyors választ!
Megerősítettetek abban, hogy bekapcsoljam, pláne, hogy lassan azért magasabb tétekre megyek (minden bizonnyal :) ) és azért ott még brutálabb swingek lehetnek.

Gotcha87
Válasz Zsipali kommentjére
2014. szept. 24. 14:51

Variancia viselo kepessegtol fugg valoban, en hasznalom. De pl magasabb limitrol hallottam olyat is, hogy valaki addig nem hasznalja, ameg nem deepul be a jatek, mert ot nem razza meg xxxx$ elvesztese egy potban, viszont a shotolok remegnek berakni annyi penzt, ezert sokkal nagyobb FE-je lesz ellenuk, sokkal loosabban tolhatja.

A második felére a gondolatnak nem is gondoltam. Köszi!

Kicsi OFF: láttam, most nem fogadsz tanítványokat. Egyébként coach-olsz még? Amennyiben nem, tudnál esetleg ajánlani valakit kb. 50-100 USD között?
Bocs, hogy így teszem fel a kérdést, de még nem tudok üzenetet küldeni.

Zsipali
2014. szept. 24. 23:27

A második felére a gondolatnak nem is gondoltam. Köszi!

Kicsi OFF: láttam, most nem fogadsz tanítványokat. Egyébként coach-olsz még? Amennyiben nem, tudnál esetleg ajánlani valakit kb. 50-100 USD között?
Bocs, hogy így teszem fel a kérdést, de még nem tudok üzenetet küldeni.

Nem coacholok, meg ha coacholnek is, az ara mar sokkal tobb lenne. 50-100 dollarert szerintem nincs ertelme coachot fogadni, mert nem lesz jo. Sokkal jobban megeri pl. elofizetni a runitoncera, de az ingyenes megoldasokkal is sokat lehet fejlodni, pl magadtol elemezgetni, forumokon olvasgatni az elemzeseket, egy ido utan ki fogod tudni szurni, ki az akinek a hsz-ai tenyleg hasznosak, es ki az akinek el sem kell olvasni.

Gotcha87
Válasz Zsipali kommentjére
2014. szept. 25. 0:34

Nem coacholok, meg ha coacholnek is, az ara mar sokkal tobb lenne. 50-100 dollarert szerintem nincs ertelme coachot fogadni, mert nem lesz jo. Sokkal jobban megeri pl. elofizetni a runitoncera, de az ingyenes megoldasokkal is sokat lehet fejlodni, pl magadtol elemezgetni, forumokon olvasgatni az elemzeseket, egy ido utan ki fogod tudni szurni, ki az akinek a hsz-ai tenyleg hasznosak, es ki az akinek el sem kell olvasni.

Azt gondoltam, hogy most már sokkal magasabb lenne az órabéred. :)
Hát igen, ezeket csinálom, csak lassan jó lenne, ha valaki sokkal tapasztaltabbal át tudnám nézni a játékom.
Akkor sanszos, hogy még várok, aztán befizetek Alien Slayer-re, ha már 50-100-on leszek.
Csak egyébként azért gondoltam, mert a fórumozás, oktatóoldalak, elemzés korábban is megvolt, amikor még mid- (kicsi) high-stakes mtt-s voltam, csak az maradt ki, hogy coach-ot fogadjak és utólag éreztem a hiányát. Bár most az elemzést sokkal komolyabban veszem. :)
Na mindegy, köszi szépen a választ! GL

BT86
2014. szept. 25. 1:10

Ha nem is 20bi-es sessionjeim vannak, inkább csak 10-esek, de a swingek simán vannak 30-40-esek, pont ezért kérdeztem rá a RIT-re.

Nálam a 10 BI swing ritka egy sessionben. Ezért lepett meg elsőre.
De aztán utólag belegondoltam deep asztalokkal, loosabb játékkal, hosszú sessionben simán összejöhet.

naggeri
2014. szept. 25. 5:02

jaja álltalában hosszabb sessionjeim vannak, meg deepre is beülök.

Élő ügyfélszolgálat